הומלסבית אחת

xxMtvGirlxx

New member
../images/Emo34.gif הומלסבית אחת ../images/Emo19.gif

שלום לכם.. לא יודעת למה אני מספרת לכם את זה.. אבל שבוע יום שישי שעבר התעופפתי מהבית בעקבות מריבה עם ההורים (לא ראשונה בכלל) שהתפוצצה לכבוד סופשבוע, ומיד ארזתי חלק מחפצי ועזבתי את הבית "בסערה". אני בת 22, היחידה שנשארתי בבית אחרי שאחיותי עזבו ונישאו להן ונשארתי שם כי כנראה היה לי נוח לא לשלם שכ"ד וגם מתוך דאגה למשפחה. הציאה מהבית היתה מגעילה לחלוטין, מלאה דמעות וכאב עצום. עכשיו אני גרה אצל חברה שלי (בת זוגתי) שהיא כולה בת 18, גרה עם ההורים ועוד איזה חודשיים מתגייסת. מצב קצת לא נעים למרות שהם מכירים אותי שם ואוהבים אותי.. אבל אני לא אוהבת להרגיש נתמכת. אני בד"כ מהטיפוסים שנותנים ולא המקבלים. אז אני מחפשת לי דירה, דבר שחדש לי ואין לי הרבה מושג מה אני אמורה לעשות חוץ מלחפש בראש ובראשונה משהו שמתאים לתקציב שלי, ככה שיישאר לי משהו לאכול חוץ מקורת גג. יש לכם אזה טיפים בשבילי ? למישהי שלא מבינה בדירות הרבה.. ואם בכלל ידוע על איזשהי דירה באזור ת"א-ר"ג.. תגידו לי.. תודה מראש, המשך יומטוב לכולכם!

אין בעיה למצוא דירות באזור ת"א -ר"ג

יש היצע כל הזמן, את יכולה לחפש באתר הומלס (יש אותו בקישורים של הפורום) ובמדס ובלוחות מעריב וידיעות, ובנוסף יש ברחובות העיר מודעות על כל לוח מודעות ועץ רענן. אם יש לך בעיה תקציבית, אז כדאי לך להצטרף לדירת שותפים, ועדיף ר"ג כי יש הבדל משמעותי במחיר לעומת ת"א (300 ומעלה בת"א לעומת 250 ומטה בר"ג). כדאי לך לבדוק במקביל כמה דירות על מנת שתוכלי לבחור את האופטימלית ביותר. כדאי לך להעזר במאמרים ובטאגליינס - יש שם הרבה עצות חשובות לשוכר המתחיל. לא הבנתי אם את עובדת או לא, אבל בכל מקרה ייתכן מצב שתצטרכי למצוא עבודה נוספת על מנת להחזיק את עצמך, ולא חסרות כאלו באזור המרכז (אם את לא לומדת תוכלי לעבוד גם במשמרות לילה במוקדנות וכל מיני), כשאני ממליצה לך ללכת על עבודות מסודרות עם תלוש שגם משלמות נסיעות וגם מספקות ארוחות - החשיבות של זה עולה כשחיים מחוץ לבית ההורים ועל חשבון עצמנו. שיהיה לך המון בהצלחה, ואנחנו כאן (לפחות אני)!

xxMtvGirlxx

New member
תודה :)

עברתי על כל לוחות האינטרנט שישנם בארץ ודפקא לא היו לי הרבה אופציות עד 250 אבל אני אלך לראות אחת מחר ואז נראה.. אני מקווה שיהיה בסדר.. כן, אני עובדת כבר 3 שנים בעבודה מסודרתף אז יש משכורת קבועה אבל תמיד יש פחד שלא אגמור תחודש.. תודה על העידוד והעצות!

xxMtvGirlxx

New member
"חוזה שכירות בלי מוגנת" ../images/Emo35.gif

יש חוזה שכירות רגיל ויש בלתי מוגנת? מה זה בכלל בלתי מוגנת???

Mיקי_

New member
שכירות מוגנת

היא לא שכירות רגילה, אלא שכירות בדירות עמידר וכ"ד למיטב זיכרוני. חוזה שכירות בלתי מוגנת הוא חוזב סטנדרטי עד כמה שזכור לי. חציש תדע להסביר יותר...

עמית22

New member
300$ מה קרה מלחמה?

יש בת"א המון דירות בהרבה פחות מ- 300$. אני מכיר בחור שגר בר"ג עם שותפה ומשלם 75$ דולר יותר ממני על דירה יותר קטנה. אם רוצים דירה פשוט צריכים להחליט כמה משקיעים ובאיזו עיר רוצים לגור ואז פשוט לחפש באיזור היעד.

Mיקי_

New member
יש אתר בשם הומלס

תוכלי למצוא דירה מאד מהר ומאד בקלות: http://www.homeless.co.il מעבר לזה את מוזמנת לפורום 730, על מנת לשתף בחוויה שעברת עם ההורים, את נשמעת די נסערת בגלל זה...
אשמח לעזור לך בכל דרך

בשביל ההתחלה

לגבי המידע, הנה מה שאני יכולה להציע: במאמרי הפורום ישנם מספר מאמרים שקצת עושים סדר בכל התהליך הזה של מציאת דירה: גם איך לחפש ומה לחפש בדירה, וגם כמה זה צריך לעלות -עם החשבונות הבסיסיים. בקישורי הפורום ישנם שפע של קישורים לאתרים עם לוחות של דירות להשכרה. מומלצים במיוחד הם הומלס והמד"ס. אני בספק אם מישהו כאן ידע בדיוק על דירה ספציפית שתתאים לך, זה עניין של לחפש ולמצוא, ומכיוון שזה לוקח זמן - הייתי ממליצה לך להכנס לזה בקרוב. ולגבי היתר: זה, נשמע תהליך מאוד כואב בו מדובר. האם את בקשר עם הורייך? האם שוחחתם מאז? נראה לי שטבעם של דברים לא גמורים הוא שאיכשהו הם לא נמוגים עם הזמן. איך את מרגישה עם כל העניין הזה כעת?

xxMtvGirlxx

New member
../images/Emo122.gifאוקיי.. אז ככה

לא ממש בקשר, עבר כמעט שבוע, ראיתי את אבי - במקרה - ברחוב, ודיברתי עם אמי בפון, שיחה לא נעימה שהיא פשוט נשמעה שבורה, מה שהתחיל לעשות לי רגשי אשמה וכאב לב.. היא אומרת לי שאני אחזור, משעמם בלעדייך, בלה בלה בלה.. אמרתי את זה לחברה שלי הבוקר, אני גרה אצלה עכשיו ובכלל לא נעים לי מההורים שלה שאני מתגוררת אצלם. והיא הבינה ממני שאני רוצה לחזור הביתה או משהו ואמרה לי שאם אני חוזרת אני בטח אפסיק לחפש דירה ואני לא אעזוב. היא היתה נשמעת עצבנית עלי.. לכן אני באמת מפחדת לחזור אפילו לכמה ימים, כדי שהכמה ימים לא יהפכו לחודשיים או חצי שנה או שנה ואני צכה לצאת מהחיים שלי שם! הם לא טובים לי. אני לי שמץ של מושג מה אני עושה ואיפה אני חיה מחר. זו הרגשה נוראית.

למעלה