היי לכולם אני חדש פה..... היי אני מחדש ומקווה שיהיה לי סבבה בפורום הזה
S ssed New member 13/10/04 #1 ../images/Emo34.gifהיי לכולם אני חדש פה..... היי אני מחדש ומקווה שיהיה לי סבבה בפורום הזה
א אלמרה New member 13/10/04 #2 ../images/Emo140.gifברוך בואך ssed הכל תלוי בך... אתה מתקבל כאן בברכה המקובלת ומוזמן לכתוב לנו אודותיך ומנין הגעת אלינו..
../images/Emo140.gifברוך בואך ssed הכל תלוי בך... אתה מתקבל כאן בברכה המקובלת ומוזמן לכתוב לנו אודותיך ומנין הגעת אלינו..
S ssed New member 13/10/04 #3 ../images/Emo15.gifתודה!!!!../images/Emo13.gif היי אני בן 18 ואני בא מהרצליה ואני אוהב טלויזיה מחשב ובעיקר מסיבות.... אם יש משהו שאתן/ם רוצים/ת לדעת תשאלו ואני יענה לכם\ן בשמחה
../images/Emo15.gifתודה!!!!../images/Emo13.gif היי אני בן 18 ואני בא מהרצליה ואני אוהב טלויזיה מחשב ובעיקר מסיבות.... אם יש משהו שאתן/ם רוצים/ת לדעת תשאלו ואני יענה לכם\ן בשמחה
א אלמרה New member 13/10/04 #4 אנחנו לא מבקשים לבחון אותך אבל... אני לומד הרבה יותר משאלות שאני נשאל מאשר מתשובות שאני מקבל... קרא ושאל.
אנחנו לא מבקשים לבחון אותך אבל... אני לומד הרבה יותר משאלות שאני נשאל מאשר מתשובות שאני מקבל... קרא ושאל.