הפרק השבועי - 305

../images/Emo34.gif הפרק השבועי - 305 ../images/Emo34.gif

דרך אגב האיקונים לא נבחרו באקראי... אז, חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי אז החלטתי לפתוח שרשור. תקציר
"היה שלום " so long, ferewell מג מסתבכת עם הנהלת ביהס בגלל המחאה האנטי-מלחמתית שהכניסה למחזה; ג`ק ננזף על כך שקיבל שוטר שחור לשורות המשטרה; לוק שב לפילדלפיה ומזעזע את חייה של רוקסן; מלאני מתקנאת בחברותם של מג וסם.

ותגובתי האישית לפרק...

אז, כרגיל פרק נפלא ביותר מבית היוצר של NBC. אני לא יודעת מאיפה להתחיל
אז נתחיל בנושא שממש הפריע לי - הפיטורים הלא מוצדקים!!!!!!!!!! יכולתי להכניס לבוס המניאק הזה כאפה!!
ועוד יותא עיצבן אותי שהלן כבר נראתה כאילו היא הולכת לעשות משהו למענו אבל לא, היא שותקת ובכך לוקחת חלק באפלייה הנוראית הזאת!!!!!!!
רולז ביותר!!!! JJ לא עשה יותר מדי הפרק (והיה מושלי כהרגלו
), חוץ מהחלק של הקלטת שהיה מאוד מרגש
הקטע שהוא הרביץ לוויאטנמי היה קצת מיותר
אה וברוך השב לסמל שבינתיים נהיה רב סמל!!
תמיד אהבתי אותו פאטי כזאת תמימה היא הייתה היום הרבה פחות מעצבנת וזה נחמד
שמתם
שבכלל לא הראו את וויל?
הקטע עם ג'ק לא כל כך מעניין. לדעתי האפרו אמריקנס צריכים היו לתת לו לטפל בזה כי עכשיו, כמו שפיט אמר, לא יקשיבו לא לג'ק ולא להנרי וחבורתו (חח זה נשמע כמו תוכנית טלפיזיון
) לוווווווק
כ
עליו התגעגעתי!!!!
מישהו חייב להוריד לו את הזקן הזה
ודחוף
טוב נדמה לי שזה הכל... סה"כ פרק נחמט +++ נ.ב. תראו איזה איקונים חמודים שמו לאינדיפנדס דיי שלנו:
והם טעו, במקום שיהיה כתוב
כתוב |בלון כ| (בלי הרווח)

רותם ע

New member
מה הקשר טעו?

|‏בלון| כבר קיים, זה לא שרוצים להחליף אותו, רוצים להוסיף אייקון נוסף...והכ' הזאת מציינת "כחול", על כן |בלון‏כ|

shirleyrozental

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

האפליה הנוראית הזו של שנות ה - 60 היא פשוט זוועתית: לחשוב שרק עד לפני 40 שנה עדיין לא היו שוויון זכויות לנשים, אפרו-אמריקנים, חופש ביטוי .... זה פשוט מזעזע
הקטע שהכי התרגשתי ממנו זה העלאת המחזה "הנרי ה - 5"
כל הכבוד למג שעמדה על שלה ועשתה בסופו של דבר מה שבראש שלה
JJ כ"כ צבט אותי בלב שהוא עשה את הקלטת
לוק, אהובי
חזר לתוכנית ובגדול
מהרגע שראיתי אותו, ידעתי שהוא זה שיביא משב רוח מרענן לתוכנית... ראיתם איזה יפה הוא צייר בחנות הדיסקים
רוקסן, כמה שהיא זנותית, הראתה שגם לה יש עדיין
. ומה היא מתלהבת מדיליה הזו
כאילו היא לא שמה עין על כל בחור חדש שבא ומלרטטת איתו בטרוף... לסיכום: פרק מעולה

אחד הפרקים הטובים!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

הקטע האחרון היה ממש ממש יפה.. כשJJ הקליט את הקלטת..
ולוק! אח! התגעגעתי!
הוא ורוקסן חוזרים?
נו, וכריס חמוד כרגיל
אה ומלאני הזאת קרציה

הדסוששש

New member
וואוווו... התגובה שלי =)

אוקיי אני חייבת להגיד משו אחד- החלק האחרון ש JJ הקליט את הקלטת היה פשוט מדהים.. אני בכיתייי ממש בכיתי (חח טוב אני בוכה בכל פרק) אבל הפעם זה היה הסוף אני עדיין מתרגשת מהקטע.. במיוחד מה שהוא אמר לבת' שתגדל את הילד שלהם.. תחשבו איזה הרגשה נוראית זה לחשוב שאתה לא תגדל את הילד שלך =( ושהוא אמר לה להגיד לילד שהוא תמיד יאהב אותו, זה הזכיר לי משו אבל אני לא זכורת מה.. בכל מקרה זה היה ממש ממש עצובבב ובקשר לשאר הפרק- אוקיי לוק חזר מאיפשהואלאהיה והוא נראה ממש מפחיד- תוריד את הזקן! חח והוא יצא ממש מניאק בטקע עם רוקסן.. המחזה היה ממש אמיץ מצידה של מג וזה היה גם משו חזק כזה.. ולא ממש הבנתי מה שאבא שלה אמר לה בבוקר אחרי זה בקשר לJJ... והאפליה הזאת של ההומסקסואלים ושל השחורים אז כאילו כן זה ממש מגעיל אבל ככה זה היה אז ולפחות אנחנו יכולים להגיד שעכשיו זה השתנה במידה מסויימת לשמחתנו.. וזהווו =)

למעלה