הקורבן (באיחור)

../images/Emo34.gif הקורבן (באיחור) ../images/Emo34.gif

המשחק היה אמור להפתח אתמול אבל בגלל תפוזבל שלא הסכים לי לפתוח הודעה חדשה משוםמה אני פותחת היום ><" מממממממממ . היוווווווום
צוור
מממ . תפוצצו אותה בשאלוווווווווותXD

פצצתי אותך צור D:

שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: : צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדר- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: מאכל אהוב: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף:: מקום בו תרצה לבקר: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: מה השעה עכשיו? מה השיר האהוב עלייך? כמה אחים/אחיות יש לך? בני כמה הם? אוהב/ת מזון מהיר? יש חבר/ה? את/ה מאוהב/ת כרגע? יש לך בלוג? איך קוראים לך? בן/בת כמה את/ה? התנשקת כבר? מה הצבע האהוב עלייך? אוהד/ת קבוצת כדורגל? אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? האם כבר היית בחו"ל? למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? איפה את/ה גר/ה? האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שנישק אותך? ששלח לך אס אם אס? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מזרחי כבד או ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? נחש או איגואנה? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? קנון או סוני? דובי או כרית רכה? פיה או חמסה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? להשתין במקלחת כן או לא? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? סרטן או התקף לב? חכמה או יפה?

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אכן פוצצת../images/Emo122.gif

ואו עדי!XDDD טוב על השאלות הראשונות כבר עניתיP: אז נדלג. כותב\\\\ת ביד:אני כותבת בשניהם. צבע שיער: חום כזה=] צבע עיניים: :חום חרא צבעים אהובים: שילוב של צהוב עם כתום$@# אוספים: ישלי אוסף לקים. חדר- נקי או מבולגן: מבולגן:S כיתה: עולה ל-ט מקצוע חזק:מתמטיקה ז´אנר ספרים מועדף: אימה מכינ\\\\ה שיעורים:טחחחחחחחח מה זה בכלל?XD אביזר אהוב:עגילי מצעד הגאווה שמפו:של כיף סגנון שיער אהוב: תלתלים נעל אהובה:אולסטאר!
ספורט אהוב: אנלא אוהבת ספורטXD סדרת טלוויזיה אהובה: האוס! שיר אהוב: אין אחד<: תשמח לפגוש את:דוגלס אדאמס טעם גלידה אהוב: הוורוד.שונאת את הווניל והשוקולד! ירק אהוב: חסה מקום בו תרצה לבקר: לונדוןO: תיקח לאי בודד:הארי פוטרXD מה השעה עכשיו?12:37 כמה אחים/אחיות יש לך?4XD בני כמה הם?8,17,19,21 יש חבר/ה?נופ=] את/ה מאוהב/ת כרגע?בערך. יש לך בלוג?יאפ! התנשקת כבר?חח כן :] אוהד/ת קבוצת כדורגל?ביתר
אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?כןXD האם כבר היית בחו"ל?לא למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? Seventeen Ain't So Sweet -The Red Jumpsuit Apparatus מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?עורכת דין איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?שרי :] איפה את/ה גר/ה?חיפה מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -חברים שלי שונאים - המורה שלי להיסטוריה:S מעריכים -אמא שלי. מעריצים -דני ג'ונס :] משתעממים ממנו - המורה שלי להיסטוריה:S צוחקים עליו -ידיד שליXDD צוחקים איתו - חח ילנה =] עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?חברים יוצאים בערבי שישי ?גם חברים לומדים למבחנים\\מכינים ש.ב ?אנלא מכינה.אבל לומדת עם חברה טובה =] מדברים הכי הרבה בטלפון ?כן:S מדברים הכי הרבה באיסיקיו\\מסנג'ר ?כןXD מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?המורה שלי להיסטוריה:S שצחקת עליו?המורה שלי להיסטוריהXDDD שהלכת איתו לקניות? מממ.חן. ששבר את הלב שלך?הוא עוד לא נשבר =] שנישק אותך?איפה? ששלח לך אס אם אס?בר שאיכזב אותך?חברה שלי שגרם לך לבכות?אממ.נראלי ידיד ששימח אותך? חברים=] שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? אחותי שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? מכנס לבן וחולצה שחורה של תמנון <: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בפהXDD איזה ספר אתה קורא?משחק השעות
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכברXD האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן שניה יש חלק שניXDD

../images/Emo109.gifאת אוהבת האוס!

אני אוהבת אותך D: אבל את אוהבת סינרגיה אני כבר לא אוהבת אותך >>"

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אוף T.T

אבל ישלהם איזה 3 שירים טובים
חח כן,אני אהבתי האוס עוד מתחילת השנהD:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif חלק שני../images/Emo122.gif

מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת?אף פעם לא אכלתי דלעת ישנת על יד מישהו?אתמול נסעת על אופניים?ממ...כיתה ד ראית מופע?ממ...חודש שעבר?XD ענית על שאלון?לפני 5 דקות קראת ספר לימוד להנאתך?:S:S:S:S:S ניגנת בפסנתר?היום ^___^ שברת כד?אף פעם פיהקת?עכשיוXD נפל לך משהו על הראש?לפני..שעה בערך הלכת לבית הספר?אתמול הכנסת את ראשך לאקווריום?אף פעםXD רכבת על סוס?לפני שנה! רכבת על בן-אדם?אע?XD ליטפת חתול?אף פעם דיברת עם תוכי?לפני 5 שנים בערך נשכו אותך?אח שלי נשך אותי היוםXD הסתפרת?בחופש שעבר כתבת מכתב?השנה מתישהו דיברת עם מישהו מחו"ל?השנה ראית גמל?אף פעם לא ראיתי גמלXD ראית פרת משה רבינו?גם את זה לא Oס ראית צבי הנינג'ה?בגיל 5:S חבשת כובע?מ..בטיול בשנתי דרכת על נמלה?אתמולXD מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת?מצית יום כיפור או תשעה באב?יום כיפור ג'ינס כהה או בהיר?כהה מכנס עם כיסים או בלי?עם פלטפוס או דומינו?פלטפוס להיות עשיר או להיות מאושר?עשירXDDDD לאכול או לשתות?לשתות קולה או פפסי?פפסי שחומים או בהירים?בהירים עיר או כפר?כפר תיאטרון או קולנוע?קולנוע הרבה פרסומות או מעט?מעט ערוץ 2 או עשר?עשר סלקום או אורנג'?ארנג'
חשמל או נירות?נרות חום או קור?קור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיסק קנוי או צרוב?קנוי סרטים עם או בלי תרגום?בלי תוכנית בחי או מוקלטת?בחי שמש בעיניים או משקפי שמש?בעיניים דיסני או אנימה?אנימה,דעXD צילום או בישול?צילום כרית אחת או שניים?אני לא ישנה עם כרית
פלוצים או גרעפסים?פלוציםXD תפוח או אגס?תפוח כדורים או זריקות?כדורים אצל ההורים או בית שכור?אצל ההורים לבשל או לנקות?לנקות אוראלי או אנאלי?אנאליXDDD טלפון או פלאפון?פאלפון נייד משוכלל או פשוט?משוכלל עם מצלמה או בלי?עם עראפת או אבו מאזן?אבו מאזןXD קלינטון או בוש?בוש וידיאו או דיוידי?דיודי משקפיים או עדשות?עדשות מודפס או כתב יד?כתב יד מודם או כבלים?כבלים מסך רגיל או דק?דק חתולים או כלבים?לא זה ולא זה! נחש או איגואנה?איגואנה! עט או עיפרון?עט מקלחת- עם ספוג או בלי?בלי סבון בריח שוקולד כן או לא?לא:S שוקולד מריר או חלב?חלב שוקולד חום או לבן?לבן טובלרון או M & M ?טובלרוןXD שוגי עם סוכר או בלי?עם ילד ראשון או ילדה ראשונה?ילד מהר או לאט?לאט!!!! הרבה או מעט?מעט בריאות או כסף?כסף XD הצלחה או כנות?כנות כלב או כלבה?לא זה ולא זה אני שונאת כלבים |שוקו קרלו או שוק?שוק פיה או חמסה?פיה עוגה או עוגיה?עוגיה גיטרה או נבל?ברור שגיטרה,נבל לא קומפקטיXD סרט ישראלי..?זה לא נגמרXDD סרט לא ישראלי?ממ .הארי פוטר. להקה בארץסינרגיה לא בארץמקפלי מגף או נעל?נעל סנדל או יחף?חף צבעוני או שחור לבן?שחור לבן גם בוי או פלייסטיישן?גיים בוי פלייסטיישן 1 או שתיים?2 דמקה או שש בש?שש בש סנוקר או באולינג?באולינג טיפש או יפה?יפה הגודל קובע כן או לא?כן פוסטר מבד או מפלקט?פלקט מחברת שורות או חשבון?חשבון סנדוויץ או כריך?כריך היריון או תינוק שנולד?תינוק שנולד קשת או טל?קשת ריבת חלב או וניל?וניל קרציה או פשפש? O____________________________ס איטליה או ברזיל?זה לא אותו דבר?XDDD שרוט או נורמלי?שרוט@1 תקליט או דיסק?דיסק טרנינג או שמיכת פליז?טרנינג עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות?בנות קלסר או מחברת?קלסר סטוץ או קשר מיני קבוע?קשר קבוע טרמפים או תחבורה?טרמפים להרים את הקרש של השירותים או לא?כן! להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?כן לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעמיים קיר חשוף או עם תמונות?עם תמוהות דשא כן או לא?כן,למהלא? חיית מחמד?לא! מחשוף או חולצה רגילה?מחשוף צמוד או רגיל?רגיל מטרנה או סימילאק?מאיפה לי?!XD בקבוק או הנקה?הנקה לבנות ציפורניים או טבעי?טבעי לצבוע או טבעי?טבעי אף גדול או קטן?קטן תל אביב או רמת גן?יש שאלה? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים?אטמי אוזניים סאטן או כותנה?כותנה מגע רופף או מורגש?מורגש O: עיסוי פנים או עורף וכתפיים?פנים קשירת ידיים או עיניים?ידיים חצאית או שמלה?חצאית סרטן או התקף לב?התקף לב חכמה או יפה? יפה
טובנו,העביר תזמן XD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif צווווווווווווווווווור DDD:

הייייייי ^__________^ מה השעה כרגע: שם פרטי: שם משפחה: תאריך לידה: עיר מגורים: כמה בנים במשפחה: כמה בנות במשפחה: בת כמה את: משקל: גובה: נולדתם בארץ? אם לא אז היכן? באיזה בית חולים? איזה מוצא אתם? מעשנת? שותה אלכוהול? איזה ספר הכי אהבתם {במידה ואתם קוראים ספרים} מהו המקצוע {בבית הספר} האהוב עליכם? איזה מקצוע אתם הכי שונאים? חשבתם אי פעם לעשות ניתוח שינוי מין? היית מגלח את הראש תמורת 1,000 ש''ח? יש בן זוג? מה מתנת היום הולדת שהכי אהבת אי פעם {שנתנו לך...} איזה מתנה הכי מושקעת קנית אי פעם למישהו/מישהי? את אוהבים ימי הולדת? יודעים לבשל? מאכל אהוב? שתייה אהובה? שומרת כשרות? עשית אי פעם דיאטה? איזה סוג ספורט אתם אוהבים {במידה ואוהבים}: איזה סרט הכי ריגש אותכם אי פעם? איזה סרט אתם בחיים לא תראו שנית..? אם הייתה לכם אפשרות לבחור מקום מגורים חדש, מה הייתם בוחרים? כמה שיחות בפלאפון היו לך מאז שהתעוררת הבוקר ועד עכשיו? כמה הודעות קיבלתם? יש פייסבוק? יש מסנג'ר? יש ICQ? היכן את נמצאים כרגע? העלי תמונה שלך. מי הפייב שלך במק'? בכמה מפגשי פורום היית [אם בכלל
]? מה השעה כרגע:
תהננייי !!!

גרבע

New member
../images/Emo105.gif עונה ^____^

מה השעה כרגע:14:16 שם פרטי:צור :] שם משפחה:ברבי
תאריך לידה:2.12 עיר מגורים:חיפה כמה בנים במשפחה:2 כמה בנות במשפחה:שניה אני אחשבXDD 5! בת כמה את:עודמעט 14 D: משקל:50 גובה:60 ו..4?3? נולדתם בארץ? אם לא אז היכן?כן באיזה בית חולים?סורוקה איזה מוצא אתם?אני בולגריה תוניזאית ורומניהXD מעשנת?נופ. שותה אלכוהול?לא איזה ספר הכי אהבתם {במידה ואתם קוראים ספרים}מבחן קבלה.והארי פוטר! מהו המקצוע {בבית הספר} האהוב עליכם?מתמטיקהD:
איזה מקצוע אתם הכי שונאים?ספורט! חשבתם אי פעם לעשות ניתוח שינוי מין?לא ממשXD היית מגלח את הראש תמורת 1,000 ש''ח?כן יש בן זוג?לא =] מה מתנת היום הולדת שהכי אהבת אי פעם {שנתנו לך...}הממ =] כרית ענקית עם הדפס שלי ושל אחותי איזה מתנה הכי מושקעת קנית אי פעם למישהו/מישהי? חח לחברה שלי,הלכנו בכל העיר עם שלט של "מזל טוב ירדן" והכרחנו אנשים להצטלם איתוXD יצא לנו אלפי תמונות וזה היה ממש מגניב =] את אוהבים ימי הולדת?כןD: יודעים לבשל?אפילו שוקו אנלא יודעת להכיןXD מאכל אהוב?אורז וחסהD: שתייה אהובה?מיץ תפוחים מוגז <: שומרת כשרות?כן עשית אי פעם דיאטה?לא איזה סוג ספורט אתם אוהבים {במידה ואוהבים}:אני לא אוהבתXD איזה סרט הכי ריגש אותכם אי פעם?ארתור אממ נו .של הילארי דאף,בקול גדול
איזה סרט אתם בחיים לא תראו שנית..?אה.. אם הייתה לכם אפשרות לבחור מקום מגורים חדש, מה הייתם בוחרים?תל אביב כמה שיחות בפלאפון היו לך מאז שהתעוררת הבוקר ועד עכשיו?3 כמה הודעות קיבלתם?1 יש פייסבוק?כן יש מסנג'ר?יאפ יש ICQ?400585560 היכן את נמצאים כרגע?בבית העלי תמונה שלך.זה לא מעלהלי >.<" רוצה תמונה?ישלי במסנ <: [email protected] מי הפייב שלך במק'?דני בכמה מפגשי פורום היית [אם בכלל ]?לא הייתיX: מה השעה כרגע: 14:28 XD היה כיףD:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהווווו צוווהווווווווווווווור../images/Emo70.gif

תכירי את השאלון הקבוע שלי
~עלייך~ שם בישראל: כינויים בישראל: תאריך לידה: עיר: מזל: כמה אחים\אחיות: מה את מרחיבה בבצפר: חיות מחמד, יש? ~על מקפליי~ פייב: שיר אהוב: דיסק אהוב: DVD אהוב: קאבר אהוב: תמונה אהובה: תקופה אהובה [מבחינת מראה]: קליפ אהוב: סרטון אהובה: ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: איך הגעת לפורום: חברה ראשונה מהפורום: כמה מפגשים היית: כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: פינה אהובה: כמה מאומצים היו לך: ~דברים אהובים~ להקה אהובה: זמר אוהב: זמרת אהובה: שיר אוהב: תוכנית אהובה: ספר אהוב: סרט אוהב: בעל חיים אהוב: צבע אהוב: מאכל אהוב: חג אהוב: ערוץ אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: משחק קופסא אוהב: משחק וידאו אהוב: משחק ילדים אהוב: ~או או~ שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? קיץ או חורף? סתיו או אביב? ראש1 או מעריב לנוער? סרט בבית או בקולנוע? להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? ~10 דברים~ 10 שירים אהובים 9 דברים שבחיים לא היית עושה 8 דברים שאת מתה לעשות 7 מאכלים אהובים 6 תוכנית אהובות 5 סרטים אהובים 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם 3 חברות טובות 2 מילים מתארות אותך 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי אנג'וי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח עונהDD: ../images/Emo26.gif

עלייך~ שם בישראל:צור :] כינויים בישראל:ממ.גרבע.צורי.צורקע. תאריך לידה:2.12 עיר:חיפה מזל:קשת D: כמה אחים\אחיות:4 מה את מרחיבה בבצפר:אני עוד לא מרחיבה
חיות מחמד, יש?לא,הם מתוD: ~על מקפליי~ פייב:דני :] שיר אהוב:BW דיסק אהוב:מושן.או רדיואקטיב DVD אהוב:ונדרלנד
קאבר אהוב:IKAG תמונה אהובה:
תקופה אהובה [מבחינת מראה]:של ונדרלנדD: קליפ אהוב:THNL סרטון אהובה: ~על הפורום~ כמה זמן בפורום:שנתים ניראליO: איך הגעת לפורום:גוגל P: חברה ראשונה מהפורום:אממ.אני חושבת ש...שני?O: כמה מפגשים היית:לא הייתי X: כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]:
פינה אהובה:NEVER =] כמה מאומצים היו לך:1 ויחידD:
~דברים אהובים~ להקה אהובה:מקפליי =] זמר אוהב:Dean Geyer זמרת אהובה:הילארי דאף שיר אוהב:Face Down -The Red Jumpsuit Apparatus תוכנית אהובה:האוס :] ספר אהוב:הארי פוטר סרט אוהב:בקול גדול בעל חיים אהוב:לא אוהבת אותםXD צבע אהוב:שילוב של כתום וצהוב :] מאכל אהוב:אורז וחסה
חג אהוב:סוכות :] ערוץ אהוב:13 שם אהוב לבן:דודי,דניאל שם אהוב לבת:אוריאן \עדן משחק קופסא אוהב:ממ.מונפולD: משחק וידאו אהוב:
משחק ילדים אהוב:
~או או~ שוקו או קפה?קפה שמש או ירח?ירח חם או קר?קר חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון?פאלפון ללכת לישון או להתעורר?לישון לילה או יום?לילה חושך או אור?חושך טיול בארץ או בחו"ל?חול! ים או ברכה?ים קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?סתיו ראש1 או מעריב לנוער?ראש1 סרט בבית או בקולנוע?בקולנוע O: להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה?אחרי =] ~10 דברים~ 10 שירים אהובים
Stay -Dean Geyer
Year 3000
mcfly-The Last Song
דור דניאל-בין החלומות
30 Seconds To Mars - The Kill
Simple Plan - Perfect
Simple Plan - Shut Up
Red hot chilli peppers - Snow
the all-american rejects-move along
Guns N' Roses - Sweet Child o' Mine 9 דברים שבחיים לא היית עושה 1.בחיים לא היתי אוכלת משהו לא כשר 2.בחיים לא היתי עושה ניתוח לשינוי מין 3.בחיים לא הייתי מגדלת כלב 4.בחיים לא הייתי מטביעה מישהוO: 5.בחיים לא היתי משחקת בטלוויזיה 5.בחיים לא הייתי שוברת גיטרה 6.בחיים לא אקח סמים<: 7.בחיים לא הייתי עושה קעקוע 8.בחיים לא הייתי קוטעת לעצמי איבר <: 9.בחיים לא הייתי מדביקה ציפורנייםXD 8 דברים שאת מתה לעשות 1.להיות 2 בלונדון 2.לפגוש את הלהקות שאני אוהבת :] 3.לקנות גיטרה חשמלית וירוקה 4.לאכול טילוןXD 5.לקנות מלאמלא דיסקים שתמיד רציתי <: 6.להשתתף באקסטרים מייקאובר T.T 7.להרוויח כסףD: 8.לראות את כל העונות של חבריםXD 7 מאכלים אהובים 1.אורזXD 2.חסה 3.צ'יפס של מקדונלס 4.המבורגר של מקדונלס 5.טילון נחשב?XD 6.קוסקוסD: 7.שקשוקה<: 6 תוכנית אהובות 1.האוס! 2.על טבעי 3.נמלטים 4.זואי 101 5.דריק וג'וש 6.אי \ש משפחה 5 סרטים אהובים 1.הארי פוטר וחדר הסודותD: 2.בקול גדול 3.קחי אותי לגיהנום 4.המסור 5.המנסרים מטקסס 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם אמ..לא עולה לי כרגעXD 3 חברות טובות שרי,שני,ירדן :] 2 מילים מתארות אותך Feeling lonely and content at the same time, I believe is a rare kind of happiness אומר/ת (16:04): אממ- מצחיקה, מעניינת -סטפי Stefi Poynter Fletcher Judd אומר/ת (16:05): חופרת ומאאאגניבה המלכה שלי אומר/ת (16:06): ג'מאייקה ופאקיסטן XDD 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי אממ :] המפגש הראשון עם ילדים מהאינטרנט .

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifצורר D:

מה קורה? בת כמה את? מאיפה? איזה כיתה? סדרת טלוויזיה אהובה? סרט אהוב? ספר אהוב? סגנון מוזיקה מועדף? להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? את יודעת לנגן על משו - אם כן - על מה? ישלך חיה כלשהי - אם כן - איזה ?
כמה זמן את מכירה את מקפליי? כמה זמן את בפורום? ישלך דיסקים שלהם? איזה? מי הפייב שלך במקפליי? נכון דני מכוער?
איזה דיסק את הכי אוהבת שלהם? שיר אהוב שלהם? מה דעתך על טום? מה דעתך על דאגי? מה דעתך על הארי? מה דעתך על דני? אנגליה או ארה"ב? רוברט פטינסון או טיילור לאוטנר? רוק או פופ? מזרחית או היפ הופ? בלינק 182 או סאם 41? גרין דיי או לינקין פארק? פריק או אימו?
חתיך או חכם? פייסבוק או מיספייס? שוקס או מקושרים? טוויטר או מייספייס? מי יותר מתאים - דאגי ודני או דאגי והארי?
תהני,

^___^

שם: גיל: כיתה: תאריך לידה: צבע אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: מספר אהוב: סגנון לבוש מועדף: להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: להקה שנואה: זמר שנוא: זמרת שנואה: סדרת טלוויזיה שנואה: סרט שנוא: שחקן שנוא: שחקנית שנואה: זהו
המצאתי לבד אז יצא קצת מעפן.. לא נורא

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif צוררררררר!! אורגו!!! הוהוהוהוהו!

אוי ואבוי איזה שאלות....
1. איזה טעם מנטוס הכי אהוב עלייך?XD 2. האם את חושקת בסתר בתמיר?
3. האם את חוקשת בסתר בי? OOOO: 4. איך קראת לנמלה האחרונה שקנית? 5. מה בא קודם,הביצה או התרנגולת? בואחאח 6. חיה מועדפת [תמיר.] ? 7. בילוי אהוב [לאכול נמלים.] ? 8. מנגנת על משהו [על התחת של אחינועם.כפרעיליו.] או [אורגואורגו] ? 9. מה דעתך על השם מישה? 10. איך התעודה שלך?
11. השתתפת פעם בתוכנית טלוויזיה? XDDD 12. גם לך יש חלומות קריפים [כמו שהיה לי] על הרחל הזו מהבית ספר שלך? [סיפרתי לך על החלום שלי נכון?XDD] ? זהו,אין לי עוד..XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDD איזה שכל אני!

עניתי על כל השאלות ואז יצאתי בלי לשלוח
עניתי על הכל במשך שעתיים ויצאתי מהחלון בלי לשלוח
XDD טוב,מהתחלה. 1. איזה טעם מנטוס הכי אהוב עלייך?XD את יודעת שאני שונאת מנטוס#!#@
2. האם את חושקת בסתר בתמיר?למה בסתר?אנחנו נשואים+2 וחצי. 3. האם את חוקשת בסתר בי? OOOO: הממ.נקסטXD 4. איך קראת לנמלה האחרונה שקנית?שמואלהD: 5. מה בא קודם,הביצה או התרנגולת? בואחאח התרנגולת!דע! 6. חיה מועדפת [תמיר.] ?בארור.סתם לא,אני שונאת חיות >.< 7. בילוי אהוב [לאכול נמלים.] ?וגם לשוטט בקניון,אפילו כשאין כסףXD 8. מנגנת על משהו [על התחת של אחינועם.כפרעיליו.] או [אורגואורגו] ?אורגן וגיטרוש<: 9. מה דעתך על השם מישה?זה רוסי?O.O 10. איך התעודה שלך?100עלפת 11. השתתפת פעם בתוכנית טלוויזיה? XDDD כן,הייתי בששטוס ונפלנו על השאלה "ממה עשויה זכוכית?" XDDD 12. גם לך יש חלומות קריפים [כמו שהיה לי] על הרחל הזו מהבית ספר שלך?כן רק ששלי יותר הזוייםXD חח קבלי את העין של דני

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gif שאלון...../images/Emo9.gif

שעת התחלה: שם: גיל: תאריך לידה: כיתה: אחים\אחיות: חיות מחמד: תוכנית טלוויזיה אהובה: תוכנית טלוויזיה שנואה: שחקן אהוב: שחקן שנוא: שחקנית אהובה: שחקנית שנואה: זמר אהוב: זמר שנוא: זמרת אהובה: זמרת שנואה: להקה אהובה: סגנון מוזיקה אהוב: צבע אהוב: שילוב צבעים אהוב: -או או- דני עם תלתלים או מוחלק? טום עם שיער ארוך או מה שיש לו עכשיו? דאגי עם שיער ארוך או מה שיש לו עכשיו? הארי עם ארוך או קצר? אולסטאר או ואנס? בגדים קצרים או ארוכים? כפכפים או נעליים סגורות? חורף או קיץ? סתיו או אביב? מה קודם: הספר או הסרט? הארי פוטר או דמדומים? כלבים או חתולים? נמלטים או על-טבעי? שעת סיום:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif ../images/Emo26.gif

שאלות כלליות: שם: גיל: יומולדת: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: . אוכל: בגד: . סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifשאלון מיוחד לצוריש'קה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

שאלון בנוסח מור
(סתם,השטן לא קשורXD) אולי זה יהיה הסמל של הקבוצה שלנו?!?
זה יכול להיות טוב! טוב אני כותבת לך שאלון זז אנגוי^^(הוא יהיה מטומטם,אז תתכונני)
עלייך
גיל: תאריך לידה: כיתה: מזל: מאכל אהוב: משקה אהוב: מספר מזל: תחביבים:
על הפורום
כמה זמן את פה: כינויים נוספים: משחקים אהובים: איזה משחק את הכי אוהבת שלי? למה? היית במפגשים?
על הקבוצה שלנו(נעלי דני
)
קודם כל,אני מברכת אותך שהקמת אותה
(בזכותי)! מרוצה: מה המטרה שלך: תמונה שממחישה את הקמת הקבוצהXDD: מ-1 עד 10 כמה הנעליים מכוערות: מ-1 עד 10 כמה דני נראה: חושבת שהקבוצה תצליח:
על מקפליי
דיסק אהוב: פייב אהוב: השיער הכי יפה של: הסטייליסט: שיר אהוב: שיר קליפ: סירטון אהוב: הכי סקסי: אהבת? חחח,
מקווה שנהנית! חסר לךXD!@#$%^&*

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDDD עונהDD:

עלייך
כיתה:עולה ל-ט'#@$
מזל:קשת
מאכל אהוב:תנו לי אורז וסלט חסה ואני אשתוק.XD משקה אהוב:מיץ תפוחים מוגז
מספר מזל:אינלי כזה,זה לא שימושיXD תחביבים:להכניס לאח שלי ת'כדורגל למיקרוגל. לא,סתםXD זה לא קורה הרבה.רק כשהוא מציק. אמממ,לבזבז את הזמן עם חברים =] תמיד מעניין איתם. אינטרנט,מסנג'ר,השומר הצעיר
,לנגןלנגןלנגן
על הפורום
כמה זמן את פה:אני חושבת ש..שנתים ?O: כינויים נוספים:ישלי רק בקומונה של אורביט
משחקים אהובים:אממ.לא עולה לי כרגעXD אהבתי את הזה עם התמונות. איזה משחק את הכי אוהבת שלי?NEVER =] למה?כי תמיד כיף לצחוק על בנות שלא אכלו זייתים. היית במפגשים?לא..X:
על הקבוצה שלנו(נעלי דני)
קודם כל,אני מברכת אותך שהקמת אותה (בזכותי)!תודה,תודה. מרוצה:בארור. מה המטרה שלך:להשמיד את ה...דברים החומים והשפיצים האלה על הרגליים שלו
תמונה שממחישה את הקמת הקבוצהXDD:XDDDD יצרתי משהו עקום. מ-1 עד 10 כמה הנעליים מכוערות:11 מ-1 עד 10 כמה דני נראה:ממ.טובנו.6 חושבת שהקבוצה תצליח:ברור שהיא תצליח.ספר שיאי הגינס זה עניין של זמן,בחיי..
על מקפליי
דיסק אהוב:רדיו אקטיב
פייב אהוב:ממ.דני. השיער הכי יפה של:טוב של דאגי..לא מיוחד.רק כשהוא צובע,ושל הארי רגילכזה.של דני פסדר..ושל טום יפה בעיניי =] הסטייליסט:ממ.טום.או דאגי. שיר אהוב:אתגרת אותי.BW אני חושבת שיר קליפ:אהה..THNL! סירטון אהוב: XDD זה ללא ספק. http://www.youtube.com/watch?v=2m0EVcrhPBA&mode=related&search= הכי סקסי:ממ.דאגי=] חח ברור שאהבתיXDD
מגניב ביותר =]

למעלה