../images/Emo235.gif חחחחחח
ואני השרוטה מבין שתינו....
שם:ליאור גיל:16 וחצי כיתה:י"א
מה פתוח לך עכשיו במחשב:הפורום ויוטיוב על מה את חושבת עכשיו[על כמה שאני מדהימה...]:על כמה שאת שרוטה איך היה בסימפל[מדהים..דהה]:הכי מדהים! איך היה היום הראשון:נורא.....לפחות נשאר לנו רק עוד אחד כזה... ודברים יותר מעניינים... פייב במקפליי:דני
מי הגבר הכי יפה בעולם:ג'נסן אכילס מי הגבר הכי חמוד בעולם:רוברט
את מי את הכי שונאת:אממ...שאלה קשה.....חחחח שחקן אהוב מסרט:אדם סנדלר שחקן שנוא מסרט:לא בטוחה שיש... שחקן אהוב מסדרות טלוויזיה:ג'ארד פדלקי המדהים! שחקן שנוא מסדרות טלוויזיה:גם לא בטוחה שיש.. דמות אהובה מספר[מעניין מי...]:אדוארד!!!!!!!
דמות שנואה מספר:ג'ייקוב המעצבן! הסרטים הכי הכי[תדרגי]: 1.מלך האריות[אינפנטילית שכמוני....] 2.סוויני טוד 3.זמר החתונות 4. 50 דייטים ראשונים 5. מילים ולחן הספרים הכי הכי[כנ"ל] 1.הארי פוטר 2.דמדומים
3.Vampire Academy 4.יומני הנסיכה סדרות הטלוויזיה הכי הכי[...]: יש הרבה.. נמלטים[ז"ל...
], על-טבעי, האנטומיה של גריי, סקראבס, עקרות בית נואשות, המפץ הגדול, מחשבות פליליות... להקה אהובה:מקפליי
להקה שנואה:אני חושבת שמטליקה... זמר אהוב:אמממ...יש הרבה זמר שנוא:לא יודעת... זמרת אהובה:אבריל לאבין זמרת שנואה:בריטני.. שיר אהוב:Mad World שיר אהוב של מקפליי:Lies מאכל אהוב:רביולי גבינה מאכל שנוא:כל מה שכולל דגים ריח אהוב:אממ...בושם? ריח שנואXDD:דגים.....
סמיילי אהוב:
הוא כזה חמוד.. עונה אהובה:חורף! שם אהוב לבן:דין
שם שנוא לבן:כל השמות הערסים למיניהם שם אהוב לבת:איימי שם שנוא לבת:ליאור.. שריטה:אממ.....יש לי יותר מדי בשביל הודעה אחת...XD הרגל מגונה:כסיסת ציפורניים אובססיה:אוכל 5 דברים שלא יודעים עלייך: 1. אני חצי עיראקית...למרות שאני נראית די לבקנית....חח 2.יש לי מלא פחדים מוזרים: פחד גבהים, קלסטרופוביה ופחד מכלבים 3.אני חולת שוקולד 4.אני שונאת את הקיץ ברמות! 5.אני בת בכורה....[כבר נגמרו הרעיונות...XDDD] כמה או-או חפורים: יום או לילה:לילה חושך או אור:חושך קפה או שוקו:שוקו מחשב או טלוויזיה:טלוויזיה פלאפון או טלפון:פלאפון קיץ או חורף:חורף סתיו או אביב:סתיו ברונטים או בלונדינים:ברונטים עיניים ירוקות או כחולות:שניהם ~דמדומים~אדוארד או ג'ייקוב:אדוארד!!!אין פה אפילו שאלה! ~הארי פוטר~הארי או רון:אממ..רון...הארי מעצבן.. ~על-טבעי~דין או סם:סאם!!
פופ או רוק:לא בטוחה.... להקה או זמר:להקה פירסינג או קעקועים:קעקועים