הקורבן

../images/Emo34.gif הקורבן ../images/Emo3.gif ../images/Emo34.gif

ווווווווווהשבווווווווווע בקורבן
8-| Kitten Girl 22 ( ליאור
) מממ . תפוצצו אותה בשאלות

MiDdLe Girl

New member
היי ליאור...מואהאהאהאה../images/Emo190.gif

תתכונני להרבה סבל וכאב
זהירות! חפירה
שם: גיל: כיתה: מה פתוח לך עכשיו במחשב: על מה את חושבת עכשיו[על כמה שאני מדהימה...]: איך היה בסימפל[מדהים..דהה
]: איך היה היום הראשון: ודברים יותר מעניינים... פייב במקפליי: מי הגבר הכי יפה בעולם: מי הגבר הכי חמוד בעולם: את מי את הכי שונאת: שחקן אהוב מסרט: שחקן שנוא מסרט: שחקן אהוב מסדרות טלוויזיה: שחקן שנוא מסדרות טלוויזיה: דמות אהובה מספר[מעניין מי...]: דמות שנואה מספר: הסרטים הכי הכי[תדרגי]: הספרים הכי הכי[כנ"ל] סדרות הטלוויזיה הכי הכי[...]: להקה אהובה: להקה שנואה: זמר אהוב: זמר שנוא: זמרת אהובה: זמרת שנואה: שיר אהוב: שיר אהוב של מקפליי: מאכל אהוב: מאכל שנוא: ריח אהוב
: ריח שנואXDD: סמיילי אהוב: עונה אהובה: שם אהוב לבן: שם שנוא לבן: שם אהוב לבת: שם שנוא לבת: שריטה: הרגל מגונה: אובססיה: 5 דברים שלא יודעים עלייך: כמה או-או חפורים
:
יום או לילה: חושך או אור: קפה או שוקו: מחשב או טלוויזיה: פלאפון או טלפון: קיץ או חורף: סתיו או אביב: ברונטים או בלונדינים: עיניים ירוקות או כחולות: ~דמדומים~אדוארד או ג'ייקוב: ~הארי פוטר~הארי או רון: ~על-טבעי~דין או סם: פופ או רוק: להקה או זמר: פירסינג או קעקועים: נכון שאת מתה עליי? דיי דיי תמשיכי...
תודה לאל מחר אין בצפר!!!!!!!! אני נכנסת לשנת חורף...
תהני...מואהאהאהאה|עוגת יומולדת|

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif חחחחחח

ואני השרוטה מבין שתינו....
שם:ליאור גיל:16 וחצי כיתה:י"א
מה פתוח לך עכשיו במחשב:הפורום ויוטיוב על מה את חושבת עכשיו[על כמה שאני מדהימה...]:על כמה שאת שרוטה איך היה בסימפל[מדהים..דהה]:הכי מדהים! איך היה היום הראשון:נורא.....לפחות נשאר לנו רק עוד אחד כזה... ודברים יותר מעניינים... פייב במקפליי:דני
מי הגבר הכי יפה בעולם:ג'נסן אכילס מי הגבר הכי חמוד בעולם:רוברט
את מי את הכי שונאת:אממ...שאלה קשה.....חחחח שחקן אהוב מסרט:אדם סנדלר שחקן שנוא מסרט:לא בטוחה שיש... שחקן אהוב מסדרות טלוויזיה:ג'ארד פדלקי המדהים! שחקן שנוא מסדרות טלוויזיה:גם לא בטוחה שיש.. דמות אהובה מספר[מעניין מי...]:אדוארד!!!!!!!
דמות שנואה מספר:ג'ייקוב המעצבן! הסרטים הכי הכי[תדרגי]: 1.מלך האריות[אינפנטילית שכמוני....] 2.סוויני טוד 3.זמר החתונות 4. 50 דייטים ראשונים 5. מילים ולחן הספרים הכי הכי[כנ"ל] 1.הארי פוטר 2.דמדומים
3.Vampire Academy 4.יומני הנסיכה סדרות הטלוויזיה הכי הכי[...]: יש הרבה.. נמלטים[ז"ל...
], על-טבעי, האנטומיה של גריי, סקראבס, עקרות בית נואשות, המפץ הגדול, מחשבות פליליות... להקה אהובה:מקפליי
להקה שנואה:אני חושבת שמטליקה... זמר אהוב:אמממ...יש הרבה זמר שנוא:לא יודעת... זמרת אהובה:אבריל לאבין זמרת שנואה:בריטני.. שיר אהוב:Mad World שיר אהוב של מקפליי:Lies מאכל אהוב:רביולי גבינה מאכל שנוא:כל מה שכולל דגים ריח אהוב:אממ...בושם? ריח שנואXDD:דגים.....
סמיילי אהוב:
הוא כזה חמוד.. עונה אהובה:חורף! שם אהוב לבן:דין
שם שנוא לבן:כל השמות הערסים למיניהם שם אהוב לבת:איימי שם שנוא לבת:ליאור.. שריטה:אממ.....יש לי יותר מדי בשביל הודעה אחת...XD הרגל מגונה:כסיסת ציפורניים אובססיה:אוכל 5 דברים שלא יודעים עלייך: 1. אני חצי עיראקית...למרות שאני נראית די לבקנית....חח 2.יש לי מלא פחדים מוזרים: פחד גבהים, קלסטרופוביה ופחד מכלבים 3.אני חולת שוקולד 4.אני שונאת את הקיץ ברמות! 5.אני בת בכורה....[כבר נגמרו הרעיונות...XDDD] כמה או-או חפורים: יום או לילה:לילה חושך או אור:חושך קפה או שוקו:שוקו מחשב או טלוויזיה:טלוויזיה פלאפון או טלפון:פלאפון קיץ או חורף:חורף סתיו או אביב:סתיו ברונטים או בלונדינים:ברונטים עיניים ירוקות או כחולות:שניהם ~דמדומים~אדוארד או ג'ייקוב:אדוארד!!!אין פה אפילו שאלה! ~הארי פוטר~הארי או רון:אממ..רון...הארי מעצבן.. ~על-טבעי~דין או סם:סאם!!
פופ או רוק:לא בטוחה.... להקה או זמר:להקה פירסינג או קעקועים:קעקועים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif נהנהנהנהנה D:

תתכונני לחפירה
שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: : צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדר- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: מאכל אהוב: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף:: מקום בו תרצה לבקר: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: מה השעה עכשיו? מה השיר האהוב עלייך? כמה אחים/אחיות יש לך? בני כמה הם? אוהב/ת מזון מהיר? יש חבר/ה? את/ה מאוהב/ת כרגע? יש לך בלוג? איך קוראים לך? בן/בת כמה את/ה? התנשקת כבר? מה הצבע האהוב עלייך? אוהד/ת קבוצת כדורגל? אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? האם כבר היית בחו"ל? למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? איפה את/ה גר/ה? האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שנישק אותך? ששלח לך אס אם אס? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מזרחי כבד או ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? נחש או איגואנה? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? קנון או סוני? דובי או כרית רכה? פיה או חמסה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? להשתין במקלחת כן או לא? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? סרטן או התקף לב? חכמה או יפה? :]]]]]]]]]]]]]]]]

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifXDDDDDD

שם:ליאור גיל:16 וחצי גובה:1.58 תאריך לידה:22.2.93 מזל:דגים כותב\\\\ת ביד:ימין צבע שיער:שטני...נראלי צבע עיניים:חום צבעים אהובים:כרגע סגול, תכלת ולבן אוספים:אממ ספרים ודיסקים נחשבים? מטלות בבית:לקפל כביסה בד"כ, כי אני לא מצליחה את כל השאר...XDD חדר- נקי או מבולגן:מבולגן כיתה:י"א החלק האהוב עליו\\\\ה בבית הספר:ההפסקות מקצוע חזק:נראלי אנגלית ז´אנר ספרים מועדף:פנטזיה...כל הארי פוטר ודמדומים למיניהם מכינ\\\\ה שיעורים:כן...לצערי.. צורת לבוש מועדפת:אין לי ממש סגנון אביזר אהוב:פלאפון נחשב? שמפו:הד אנד שולדרס חנות אהובה:enter סגנון שיער אהוב:חלק נעל אהובה:אולסטאר ספר אהוב:הארי פוטר פעילויות אהובות:לישון, לאכול, לראות טלוויזיה משחק קלפים אהוב:ספיד ספורט אהוב:אני חושבת שטניס... סדרת טלוויזיה אהובה:האנטומיה של גריי שיר אהוב:Mad World תשמח לפגוש את:דני, רוברט, ג'נסן, ג'ארד פדלקי סרט אהוב:סוויני טוד סרט דיסני אהוב:מלך האריות טעם גלידה אהוב:ריבת חלב ופיסטוק טעם מסטיק אהוב:ליצ'י ותפוז מאכל אהוב:רביולי גבינה ירק אהוב:גזר קינוח אהוב:כל מה שקשור לשוקולד מאכל יפני אהוב:סושי[אבל צמחוני..] פאסט פוד מועדף:המבורגר
מקום בו תרצה לבקר:לונדון תקוות וחלומות:להתחתן עם דני ורוברט ואורלנדו בלום שאיפות לגבי מכוניות:מיני קופר!! תיקח לאי בודד:מוזיקה והרבה אוכל....חחחחחח מה השעה עכשיו?22.59 מה השיר האהוב עלייך?אמ...Mad World...אף פעם לא נמאס.. כמה אחים/אחיות יש לך?2 אחיות בני כמה הם?12 ו-6 אוהב/ת מזון מהיר?בטח יש חבר/ה?לא את/ה מאוהב/ת כרגע?לא יש לך בלוג?לא איך קוראים לך?ליאור.....חחח בן/בת כמה את/ה?16 וחצי...XD התנשקת כבר?לא מה הצבע האהוב עלייך?סגול אוהד/ת קבוצת כדורגל?לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?ברור!!! האם כבר היית בחו"ל?כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?נראלי אבא.. את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה?כן..James Morrison- Please Don't Stop The Rain מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?כל היס סטארז מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?אמממ....בריטית? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?מור איפה את/ה גר/ה?ראשון מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -אממ..יש כמה... שונאים -יש הרבה...XDDD מעריכים -כנ"ל מעריצים -דני המדהים!
אוהבים להיות איתו -לא בטוחה משתעממים ממנו -אין כמעט כאלו צוחקים עליו -
צוחקים איתו -מור, ורותם עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?עם מור יוצאים בערבי שישי ?
לומדים למבחנים\\מכינים ש.ב ?לבד מדברים הכי הרבה בטלפון ?מור מדברים הכי הרבה באיסיקיו\\מסנג'ר ?מור ורותם מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?מור אתם באמת סומכים עליו ?נראלי.... כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ?כלום איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?במקום עם אוכל מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אממ..לא זוכרת שצחקת עליו?כנ"ל שהלכת איתו לקניות?מור ששבר את הלב שלך?לא היה שנישק אותך?גם לא היה ששלח לך אס אם אס?מור שאיכזב אותך?לא זוכרת שגרם לך לבכות?אממ....לא בדיוק אדם...יותר כמו שיעור פיזיקה...XDD ששימח אותך?לא זוכרת.. שראית איתו סרט?מור ורותם שדיברת איתו בטלפון?מור מה אתה לובש כרגע?פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בשום חלק איזה ספר אתה קורא?ניו מון מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי עכבר..יש לי לפטופ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עייפה מאוד מהבצפר המפגר שלי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?עם מור האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת?לפני הרבה זמן ישנת על יד מישהו?כנ"ל נסעת על אופניים?לפני שלוש שנים בערך ראית מופע?באוגוסט...סימפל!! ענית על שאלון?עכשיו קראת ספר לימוד להנאתך?לפני הרבה מאוד זמן שמעת את ההצבעה באו"ם?אני לא זוכרת התגייסת למלחמה בעד עיקרון?כנ"ל ניגנת בפסנתר?לפני שבועיים שברת כד?לא נראלי שזה קרה פיהקת?לפני 5 דקות...
נפל לך משהו על הראש?לפני כמה ימים הלכת לבית הספר?היום בבוקר...
הכנסת את ראשך לאקווריום?חחחחחח... לא קרה לי... רכבת על סוס?לא קרה רכבת על בן-אדם?חחח....גם זה לא קרה לי... ליטפת חתול?אממ..לפני שנתיים דיברת עם תוכי?גם לפני שנתיים נשכו אותך?לפני הרבה זמן הסתפרת?לפני חצי שנה כתבת מכתב?לפני שנה בערך דיברת עם מישהו מחו"ל?לפני שבוע ראית גמל?לפני שבועיים בערך ראית פרת משה רבינו?לפי יומיים ראית צבי הנינג'ה?חחחח..שנים שלא ראיתי.. חבשת כובע?לפני שלוש שנים בערך דרכת על נמלה?יש סיכוי שזה קרה היום...XDD חחחח.....אני צריכה לפתוח עוד דף....

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif המשך....XDD

מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת?גפרורים יום כיפור או תשעה באב?תשעה באב חולצה רגילה או כפתורים?רגילה ג'ינס כהה או בהיר?כהה מכנס עם כיסים או בלי?עם פלטפוס או דומינו?אין לי מושג מזה דומינו להיות עשיר או להיות מאושר?עשיר לאכול או לשתות?לאכול קולה או פפסי?אף אחד מהם שחומים או בהירים?לא משנה לי... עיר או כפר?עיר תיאטרון או קולנוע?קולנוע הרבה פרסומות או מעט?מעט ערוץ 2 או עשר?2 סלקום או אורנג'?סלקום חשמל או נירות?חשמל חום או קור?קור דיסק קנוי או צרוב?קנוי סרטים עם או בלי תרגום?עם תוכנית בחי או מוקלטת?חי שמש בעיניים או משקפי שמש?שמש בעיניים דיסני או אנימה?דחסני צילום או בישול?צילום...אם אני אבשל זה יכול להיות מסוכן מאוד...
מסטיק בזוקה או אורביט?אורביט שמיכה עבה או דקה?עבה כרית אחת או שניים?שתיים בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?ראש פתוח פלוצים או גרעפסים?אממ....אף אחד מהם תפוח או אגס?אגס מזרחי כבד או ים תיכוני?לא זה ולא זה מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?מירי מסיקה אביתר בנאי או מאיר בנאי?אף אחד מהם אהוד בנאי או יובל בנאי?כנ"ל כדורים או זריקות?כדורים!! אצל ההורים או בית שכור?בית שכור לבשל או לנקות?לנקות אוראלי או אנאלי?אין לי מושג מה כל אחד מהם אומר...סליחה על הבורות..
טלפון או פלאפון?פלאפון נייד משוכלל או פשוט?משוכלל עם מצלמה או בלי?עם מצלמה עראפת או אבו מאזן?אף אחד מהם קלינטון או בוש?בוש וידיאו או דיוידי?דיוידי משקפיים או עדשות?משקפיים מודפס או כתב יד?מודפס מודם או כבלים?מודם מסך רגיל או דק?דק חתולים או כלבים?חתולים נחש או איגואנה?אני אוהבת את שניהם עט או עיפרון?עט מקלחת- עם ספוג או בלי?בלי סבון בריח שוקולד כן או לא?לא.. שוקולד מריר או חלב?חלב שוקולד חום או לבן?לבן טובלרון או M & M ?M&M שוגי עם סוכר או בלי?עם סוכר ילד ראשון או ילדה ראשונה?ילדה ראשונה מהר או לאט?מהר הרבה או מעט?הרבה בריאות או כסף?בריאות הצלחה או כנות?כנות כלב או כלבה?לא אוהבת כלבים צהוב או כחול?כחול קנון או סוני?סוני דובי או כרית רכה?דובי פיה או חמסה?פיה עוגה או עוגיה?עוגיה ספר או סרט?ספר ביאליק או אתגר קרת? מה? גיטרה או נבל?גיטרה בגלמה או סיטאר?אין לי מושג מה זה אומר עוד או צ'לו?צ'לו? ביסלי גריל או רגיל?גריל נשיקות בכתפים או על השפתיים?אני חושבת ששפתיים שוקו קרלו או שוק?שוק מרשמלו לבן או ורוד?שונאת מרשמלו ישן או חדש?חדש סטיק או ג'ל?סטיק שלישי או רביעי?שלישי סרט ישראלי..?לא סרט לא ישראלי?מילים ולחן מוסיקאי מוערך בארץ..לא מכירה לא בארץ..ג'יימס בלאנט להקה בארץ
לא בארץ:מקפליי מגף או נעל?מגף סנדל או יחף?סנדל צבעוני או שחור לבן?שחור לבן גם בוי או פלייסטיישן?פלייסטיישן פלייסטיישן 1 או שתיים?2 נראלי דמקה או שש בש?דמקה סנוקר או באולינג?באולינג פלורסנט או מנורה?מנורה טיפש או יפה?יפה הגודל קובע כן או לא?לא פוסטר מבד או מפלקט?פלקט מחברת שורות או חשבון?חשבון סנדוויץ או כריך?כריך היריון או תינוק שנולד?היריון קשת או טל?קשת ריבת חלב או וניל?ריבת חלב קרציה או פשפש?לא זה ולא זה איטליה או ברזיל?איטליה שרוט או נורמלי?שרוט...אנשים נורמליים משעממים... תקליט או דיסק?דיסק שקל או לירה?שקל זבוב או יתוש?שונאת את שניהם אריאל שרון או שמעון פרס?אריאל שרון...אני חושבת אנשים טובים או כסף טוב?אנשים טובים הפנינג או טוייס אר אס?הפנינג הרפס או אקנה?אקנה אף גדול או קטן?קטן סקס או משחק מקדים?לא זה ולא זה טרנינג או שמיכת פליז?טרנינג עט עם חוד דק או עבה?חוד דק בנים או בנות?מבחינה של..? קלסר או מחברת?מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע?לא בטוחה בתול- כן או לא?כן חלק מושך בגוף של בן המין השני..גם לא בטוחה טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?עם בגדים! להרים את הקרש של השירותים או לא?לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?כן לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעמיים להשתין במקלחת כן או לא?לא!
פנטזיות כן או לא?לא קיר חשוף או עם תמונות?עם תמונות דשא כן או לא?לא חיית מחמד?חתול מוריד שערות?כן מחשוף או חולצה רגילה?תלוי צמוד או רגיל?צמוד מטרנה או סימילאק?מטרנה בקבוק או הנקה?בקבוק לבנות ציפורניים או טבעי?טבעי לצבוע או טבעי?לצבוע אף גדול או קטן?קטן תל אביב או רמת גן?תל אביב כיסוי עיניים או אטמי אוזניים?אטמי אוזניים סאטן או כותנה?כותנה עיסוי פנים או עורף וכתפיים?לא ניסיתי אף אחד מהם חצאית או שמלה?חצאית סרטן או התקף לב?חס וחלילה!! אף אחד מהם חכמה או יפה?חכמה חחחח..חתיכת חפירה עשית לי פה...אבל זה היה כיף!! טנקס!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif איך אפשר לא לאהוב כלבים?! :O

וואי מוזרה XD חח בכיף :] שמחה שנהנת ^^

למעלה