התפקדות- נובמבר

Liraz 6q

New member
../images/Emo34.gifהתפקדות- נובמבר../images/Emo34.gif

חשבתי לעצמי בלילה שבטח יש כאן לא מעט שרק קוראים ולא מגיבים... אז.. התפקדות זאת דרך טובה להוציא אותם מהמחבוא
וגם לוודא שאתם עדיין בחיים|זיקנה|
שם:
מה עושה בחיים? ( ביתספר,צבא,עבודה,כלום)
מה אומר/ת על החורף שמתקרב ובא? ותמונה.. שנראה איזה פורום של יפים ישלנו

סנטה

New member
../images/Emo152.gif

שגיא 21 בפורום מההתחלה מה עושה בחיים ? חזרתי לאילת אחרי ש...תסתכלו בתמונה היא שווה אלף מילים שאין לי כח לכתוב על ה 5 חודשים שהיו לי ...

H a V i T u S h

New member
../images/Emo196.gif

אלעד אדיב 21 4 שנים בפורום... עושה מענק במלון הרודס על החורף שבא- שייגמר מהר כי איכשהו נגמר אני נוסע לאיפה ששגיא הזונה חזר לא מזמן!

H a V i T u S h

New member
יאפ....

אני מכיר אותו, מכיר אותו, מכיר אותו... את כולם, את כולם אני מכיר....

matanbu

New member
../images/Emo194.gif

שם: מתן גיל: 20 כמה זמן בפורום? ממש הרבה... מה עושה בחיים? מחכה לעוד חודש, לטיול שלי לניו זילנד ואוסטרליה:) מה אומר/ת על החורף שמתקרב ובא? שיבוא מהר, כי לא נשאר לי עוד הרבה זמן לחכות לו....

Liraz 6q

New member
../images/Emo47.gif

כי אני לא אהרוס את הרצף
בכל אופן, לירז 18+ מממ משהו כמו 4 שנים סיימתי לעבוד לפני יומיים ומחכה לגיוס המתקרב ובא בצעדי ענק
על החורף? שלא יגיע.. שאני לא אמות מקור בטירונות!
|לירז|

havlaz

New member
לירז מכריחה אותי

למרות שרציתי להיות אחרון. מי לא יודע שאני איציק, הסבא של הפורום כך שאני מיומו הראשון ועוד לפני, בן 21 מה עושה בחיים? כמעט כל אפשרות קיימת.. חורף? אני רואה רק מוות שאני חושב על חורף.

AdamINC

New member
לירז הכריחה גם אותי

שם: אדם גיל: חודש הבא 20 כמה זמן בפורום? מהרגע שנפתח מה עושה בחיים? ( ביתספר,צבא,עבודה,כלום) צבא צבא צבא מה אומר/ת על החורף שמתקרב ובא? איזה כיף!!!!!!1111111111111

Shpritz

New member
7

שם: אדם המגניב גיל: עוד מעט 23 - הלא כל כך מגניבים כמה זמן בפורום: פיייי... בסביבות ה5-6 שנים מה עושה בחיים: גם כן בהרודס מה אומר על החורף המתקרב ובא: אני ממש אוהב חורף ותמונה: בערך לפני שנה, אבל לא ממש השתניתי מאז. אולי טיפונת רזיתי והתקרחתי.

S h i R l e y

New member
8

שם : שירלי מור גיל : 21 בינתיים כמה זמן בפורום : נראה לי שממש מימיו הראשונים.. זה המחיר שמשלמים על זה שאיציק איתך בכיתה. מה עושה בחיים : מועדפת במרכז הזמנות בישרוטל מה אומר על החורף המתקרב ובא : אני מתה על חורף :)

למעלה