ותמונה לפני האחרונה
T Takashi Tomoko New member 3/1/06 #1 ../images/Emo34.gif ה-ח-י-פ-ו-ש-י-ה D: ../images/Emo15.gif לחדשים\סנילים- החיפושיה היא פינה שבה אתם יכולים לחפש תמונה\פיק\פנארט מסוים שאם צריכים וחברי הפורום ינסו לעזור לכם [: [אם כבר סנילים- הכירו את קס"ו- קומונה לסנילים ושכחנים] אנא שרשרו למקומות הנכנים [:
../images/Emo34.gif ה-ח-י-פ-ו-ש-י-ה D: ../images/Emo15.gif לחדשים\סנילים- החיפושיה היא פינה שבה אתם יכולים לחפש תמונה\פיק\פנארט מסוים שאם צריכים וחברי הפורום ינסו לעזור לכם [: [אם כבר סנילים- הכירו את קס"ו- קומונה לסנילים ושכחנים] אנא שרשרו למקומות הנכנים [:
J Jifannit New member 3/1/06 #23 הוווו עדי אני אוהבת אותך. *.* את האחרונה יש לי. תודהתודהתודה! D: *שומרת*
G Goggle Girl New member 3/1/06 #24 נו כי זה מהאתרים המפורסמים יותר אגב תודה, נתת לי חשק לחזור לציד *ממשיכה למיין את התמונות בתיקיות על מנת שהציד הבא יערך ללא הפרעות*
נו כי זה מהאתרים המפורסמים יותר אגב תודה, נתת לי חשק לחזור לציד *ממשיכה למיין את התמונות בתיקיות על מנת שהציד הבא יערך ללא הפרעות*
G Goggle Girl New member 3/1/06 #27 תלוי בכמה זמן פנוי יש לך, כמה מקום פנוי יש לך, כמה סבלנות יש לך לסדר הכל אחר כך... והכי חשוב כמה נשמה יש לך עוד לאבד לזה D:
תלוי בכמה זמן פנוי יש לך, כמה מקום פנוי יש לך, כמה סבלנות יש לך לסדר הכל אחר כך... והכי חשוב כמה נשמה יש לך עוד לאבד לזה D:
T Takashi Tomoko New member 3/1/06 #10 ../images/Emo34.gif קצת יותר פרטים? באיזה דרוג, איזו שפה, איזה ג'אנר?