חברים יקרים,

אופק L

New member
../images/Emo34.gif חברים יקרים,

קודם כל סליחה על ההיעלמות, ביליתי את סוף השבוע אצל בן זוגי. הצטערתי לראות שלא היו דיונים חדשים - כל הרעיון הוא שזו קהילה שמורכבת מכם, האנשים היקרים בפורום הזה, ולא רק מהודעות שלי כמנהל. בנוגע להודעות על טיולי בית ספר, חברים מהשכבה או דברים בסגנון - בבקשה, זה פורום גאווה לשיחות על עניינים שקשורים בגאווה. מיס-ליברטי, עם כל האהבה שלי אלייך, ההודעות שלך מתאימות לפורום "על בנים ועל בנות" או לפורום "תיכוניסטים" - תודה
תזכרו שוב - לשרשר הודעות. קראתם הודעה שאתם מעוניינים להגיב עליה? בתחתית החלון יש קישור לכתיבת תגובה - אל תפתחו הודעה חדשה בכל כמה דקות. השבוע אני מבטיח להיות כאן יותר, לכתוב חדשות ולעורר דיונים - הפורום הזה צריך לעבוד 24 שעות ללא הפסקה
חג שמח, שיהיה רק טוב (הבנתי שיש שיחות על הסכם שלום עם סוריה - עדיין מוקדם לדבר על כך אבל כל פעולה בנושא היא חשובה מאוד).
אוהב את כולכם

the_new_guy

New member
אופק, עלתה במוחי מחשבה...

מקווה שנהנית בסופ"ש! ובקשר להודעה "חרם על פורום גאווה": הרהרתי והרהרתי ופתאום קרא נס שלא קורה כל יום, ועלתה במוחי מחשבה
: אני נוהג לשוטט בין שלושת הפורומים כאן ולא תמיד ברור לי מה ההבדל בין פורום "גאווה" ופורום "בנים בלבד" או ליתר דיוק: אילו נושאים והודעות שייכים לאיזה פורום. אולי כדאי להבהיר את הנקודה ואז ההודעות יתחלקו בצורה יותר הגיונית בין הפורומים? (סתם רעיון)

למעלה