יום רביעיוש

Little McMickey

New member
../images/Emo34.gifיום רביעיוש../images/Emo34.gif

[ד"א תצרפו תמונה של הרקע שלכן, דסקטופ
זו שלי
] אין הרבה מה לומר או לחפור, פשוט עוד יום רביעי רגיל של חופש. סליחה, לימודים.. XD אני כבר משתעממת בבית, מי רוצה להחליף איתי? XD כבר ראיית רובוטריקים איזה 4 פעמים היום! אין גם מה לראות ב-TV.. ופינטזתי על קווין זגרס איזה 10 פעמים מהבוקר כבר, הוא כזה מושלם... יש לי סיפור אהבה שלם איתו בחלומות שלי
בקיצור, אני עפה לראות 'מגרש ביתי'
שאלה יומית לאלו שראו הישרדות... איזה הכי אהבתן? מן העונות כולן... כמובן שאת העונה עם בובי ג'ון והעונה עם אוזי המותק!!!!
כלומר.. שהיא גם העונה שעם ג'ייסון סיסקה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יאי שאלת הישרדות D:::::

הכי אהבתי את עונה 16
פשוט העונה הכי טובה אבר. עונה 12 גם טובה (אראס3>), 13 די משעממת אבל קאסט טוב (אוזי3>), 15 גם אהבתי (טוד3>) אבל אל תחשבו שאני רדודה ושיטחית שבוחרת רק לפי הבניםXD את עונה 16 אני אוהבת בגלל האסטרטגיה וכל הבליינדסיידים המטורפיםם שהלכו שם

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אה וב25 לחודש עונה 17 מתחילה! ../images/Emo6.gif

גאבון
זה ליד אבא באפריקה! חחח :p

just orr

New member
אני עייפה O___O

ועוד מחר יש לי 4 שעות כימיה >< איזה עונה הכי אהבתי? מממ.. ראיתי רק 4 עונות XD אבל אהבתי את סין, מיקרונזיה (אמנדוזי
חחחחחחחחחחח ניצן XDDDD) ואיי קוק. בערך. חח D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifגאש.. העייפותתתת../images/Emo1.gif../images/Emo199.gif

רביעי הוא היום הכי ארוך במערכת השעות שלי, אני צריכה ללמוד עד 4 ועשרה ><" בכל מקרה, זה היה [וממשיך] להיות שבוא הכאבים הכיהכי מטורף שהיה לי
ביום שני הבוהן ברגל שלי החליטה להתחרפן בטירוף ולעשות לי כאבי תופת ובגלל זה אני הצלחתי להירדם רק ב4 והתעוררתי ב5 שוב מכאבים. והיום בבוקר קמתי וגיליתי פצע אכזרי ברגל, אז בבצפר די סבלתי כי בקושי יכולתי לזוז. ובנוסף לזה אתמול כ-ל היום אני וחברים שלי עשינו עבודה מפגרת בתקשורת. הם באו אליי אחרי בצפר ונשארו עד 12 כדי לסיים את העובה הזאת.. כלכך נשפכנו מעייפות, אני לא מבינה איך שרדתי היום בבצפר
אני לא רואה השרדות אז אני לא יודעת מה לענות לשאלה היומית. אבל אם כבר מדברים על ריאלטי והשרדות.. נכון שצבר בהאח הגדול כלכך הוא להיות נועם הבא
והרקע שלי
~עדיין תודה עליו מיקי
~ ואם את כבר בשוונג של פוטושופ, נכון שאת ממש רוצה לעשות לי מערכת שעות?
מסר לאומה אני. פאקינג.עייפהההההההההההההההההההההההההההההה תודה

Decay Dance

New member
הרביעיוש שלי../images/Emo9.gif

יום רביעי משעמם. אני מחכה למחר, היום האחרון למלווה באוטו ככה שהיום עבר לאט. הייתי בבית ולא עשיתי כלום חוץ מלראות טלוויזיה ולחפש את עצמי חחח. אבל צבעתי את הציפורניים בשחור
וניסיתי לשים גם את הדברים האלה שמדביקים על הציפורן ליופי אבל זה נפל
אז הציפורן פשוט נשארה שחורה בודדה וגלמודה. הישרדות? לא יודעת איזו עונה זאת הייתה אבל אהבתי את העונה של המתמודדים נגד המעריצים. אם היא נחשבת עונה
ובתמונה זה הדסקטופ שלי של הבן דוד הקטן והבונבון שלי שאני מתה עליו

גרבע

New member
../images/Emo105.gif באיחור ../images/Emo10.gif

קקה של יום X__X למרות שמסיימים ב-12 [: יש לי שלוש שעות מת'

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יחסית לשאר השבוע, עשיתי משהו../images/Emo6.gif

הלכתי בבוקר לבנק כי פג התוקף של הכטיס צעיר שלי בגלל שאני עכשיו בת 18 אז עשיתי כטיס אשראי חדש DD: אחרי זה נסעתי לעזריאלי עם אמא לבזבז את הזיכוי שהיה לה וקניתי נעליים
אחרי זה אכלנו, ראיתי את אחד המשתתפים שהיו ב"פרויקט ביפ"
ושבנו לבת-ים. היינו אמורות ללכת גם לביטוח לאומי אבל לא יצא
אז באתי הביתה, נרשמתי לאתר של עבודות עם קו"ח וזה כי מצב הנואשות שבר שיא חחחח וזהו בעיקרון.
שאלה יומית לא ראיתי את העונות של הישרדות האמריקאי והאמת שגם לא את הישראלי חחחח ראיתי רק את עונה 2 נדמה לי מדי פעם והיא הייתה נחמדה. הדסקטופ שלי

McGirl For Life

New member
אין לי כח לספר.. כי לא היה שומדבר מעניין...

כולה הלכתי לבצפר ואז נסעתי לחברה שלי שגרה במושב לייד נהריה והיה מצחיק.. וראינו סרטונים של מקפליי והאחים ג'ונאס
עונה 16
כל כך
.... תכלס זאת העונה הראשונה שראיתי של האמריקאים....

just orr

New member
עכשיו את אומרת? ;;

ואת עוד לא עשית בגרות בכלל! XD הסתדרת בסוף עם הספר?

sweet shir

New member
כע, חברה שלי הביאה לי בבית ספר. ותגידי תודה!!

לנו יהיה 5 ו-6 בבת אחת באותו יום!!!!!!!!!!!!

just orr

New member
מה? למה? O__O

למה אין לכם בחורף?
מקסימום, את יכולה לגשת ב-6 גם למועד ב'.. אבל כה, זה סאקס ><

purple floyd

New member
רק עכשיו את עושה את 05? O:

ברוך השם עברתי אותו ביגון רב ובמגן של 45

sweet shir

New member
את יודעת שלא עשיתי יא מפגרת. XD

(ואני גם יודעת עליך. טחח) בכל רעננה לא מגישים 05 בכיתה י'. והבית ספר החרא שלי לא יכול להגיש אותנו לבגרות חורף, אנחנו צריכים לעשות 05 ו-06 באותו יום!!!!!

purple floyd

New member
נו אבל חשבתי שרק בגלל השביתה לא עשית

ואז תעשי השלמות או משהו

sweet shir

New member
השלמות? ../images/Emo12.gif

זה שכבה שלמה הייתה בשביתה, לא רק אני, שכבה שלמה תעשה השלמות? חח מוזר. ותתחדשי על החתימה<:

למעלה