יש לי שאלה

../images/Emo34.gifיש לי שאלה

אם אני לסבית או אם בן הומו אז איך אני יודעת את זה? ועוד שאלה אתם חושבים שילדה בת 12 יכולה לקבוע שהיא לסבית כבר מאז? אתם חושבים שהיא בוגרת מינית מספיק בשביל להבין למי היא נמשכת יותר? (מצטערת אם פגעתי בנימת השאלה זה פשוט מוזר לי סליחההההההה מראש) ועוד שאלה אם יש פה הומו-לסביות ואני יודעת שיש.. 1. באיזה גיל גיליתם שאתם..? 2. איך גיליתם שאתם? באיזו צורה?

boobaa

New member
את לא יכולה לדעת בוודאות מה את,

גם גבר כשהוא חושב שכל החיים שלו הוא הומו יכול לגלות פתאום בגיל 35 שהוא סטרייט או ההפך בעיקרון בגיל ההתבגרות נערות/ים מגלים את עצמם בפעם הראשונה, כל הקטע של סקס ומשיכה, אם את מוצאת את עצמך נמשכת לבנות, מאוהבת בבחורה או כל דבר שדומה אז אולי את דו מינית ואולי את לסבית, זה שאת רואה סרט שהכוכבת נראית לך הבחורה הכי מדהימה שראית בחיים שלך לא אומר שאת לסבית, ובכלל, אין גיל שבוגרים מספיק כדי להבין מה אתה זה בא כשזה בא... (לא יכולה לדבר מניסיון)

Kite Cat

New member
לפי דעתי...-

לשאלתך הראשונה- יש פעמים ששומעים בדיבור של גבר אם הוא הומו או לא, לפעמים גם בהליכה או בלבוש, אפילו דיבור עדין עם הידיים מראה על צד נשי בגבר. לשאלתך השנייה- בגיל כה צעיר כמו 12, לא ניתן לדעת מהם הנטיות המיניות של אותו ילד/ה. היא עוד לא התחילה את חייה, עוד לא התנסתה בשום פעילות מינית מסוג כלשהו. אני אפילו לא בטוחה שהיא קיבלה מחזור (שזה מראה על בגרות מסויימת ומוכנות למשהו שמחכה לעוד 3-4 שנים).

EverMan

New member
אפשר לדעת וחצי.

החבר הכי טוב שלי הוא הומו. מאז גיל 11 (!!) הוא עוסק במין (ניצול משהו , אבל זה לא המקום) , והוא ידע כבר מהגיל הזה שהוא נמשך לגברים ולא לנשים.

shualpower

New member
אוי אוי אוי.. ../images/Emo41.gif

לדעתי חצי מההומואים\לסביות שיש כיום לא היו מעדיפים את בני\ות מינם אם לא היתה חשיפה כזו גדולה לעניין הזה. הם בכלל לא היו מדמיינים שיש כזה דבר והיו חיים רגיל.

As I Am

New member
אוי אוי אוי.. ../images/Emo103.gif

איזו דרך חשיבה מיושנת. :) כפי שנכתב פה כבר איפשהו, הומוסקסואליות היא דבר שנמצא פה כבר מימי יוון העתיקה, אפילו מהתנ"ך, ככה שזה לא איזה חידוש טכנולוגי מדהים. מה שכן, כיום החברה שלנו היא קצת יותר מתקדמת ממה שהיה פעם, ויש יותר מקום לרעיונות ותופעות שהן "בניגוד למוסכמות", מה שנקרא, כי מה לעשות שעד ללא מזמן הומוסקסואליות באמת הייתה בניגוד למוסכמות החברתיות? מוסכמות חברתיות של - ילדה וילד, בת ובן, אישה ואיש... לא שום דבר אחר. אז אולי אם לא הייתה את החשיפה הזאת, חצי מההומואים/לסביות שמחוץ לארון כיום היו נשארים בו, אבל בכלליות, מה שכתבת שם זה די שטויות, כי בתכל'ס, אף אחד לא קובע למה הוא נמשך. זה פשוט בא.

EverMan

New member
בעיקרון הוא צודק.

כן. כל הומו היה מעדיף להימשך למין השני , לחיות חיים רגילים. אבל ככה הם. מה לעשות. והם אוהבים את זה , ואל תכניסו אותם חזרה לארון ...

Hypnotize

New member
כל הומו?

אני נגד הכללות.. וחוץ מזה מאיפה לך לדעת? אתה הומו?!?

מור~!

New member
קודם מבררים, אחרי זה קובעים

אם היית מוסיף "לדעתי" בהתחלה, זה היה נראה אחרת לגמרי

As I Am

New member
אהממ.. אתה מדבר מניסיון? ../images/Emo103.gif

כי אני מכירה מספיק הומואים/לסביות/בי שמרוצים מהמצב כמו שהוא. אז כן, זה יכול לסבך לעתים, אבל זה בד"כ מסתדר אחרי תקופת זמן מסויימת ואז... אנשים יכולים בהחלט להנות מזה. כן, יש גם הומואים מאושרים בעולם.
וד"א, למי התכוונת ב"בעיקרון הוא צודק"?

EverMan

New member
לא אמרתי שהם לא מרוצים מהמצב

כמו שהוא. להפך - יש כאלה שמאוד נהנים מזה. אבל עדיין , העדפה של כולם היא להיות כמו הרוב (להתבלט אבל בעיקרון להיות כמו כולם). להיות "רגיל". זה לא אומר שהם לא נמשכים וישנו את עצמם. זה אומר שהם היו מעדיפים להימשך מראש לבן המין השני. וכן , כמובן שהכל לדעתי.

As I Am

New member
אהמ.. מוזר. ../images/Emo103.gif

כי אני דווקא מוקפת בהרבה אנשים שבכלל לא רוצים להיות רגילים, כמו שאמרת, אלא ההפך, מיוחדים/שונים/וכו'. זה שלדעתך נראה *הגיוני* שככה ילכו הדברים, לא אומרים שזה בהכרח ככה, זו כבר השקפת עולם שלך וזה בסדר. אני רק אומרת שקצת מוזר אם לדעתך משהו הולך בצורה מסויימת אבל הוא לא, כי אז זו עובדה שהוא לא ככה, אז אין עניין של דעה כאן.. :) קיצר, תסמוך עלי שיש מספיק שמאושרים איך שהם, ובהחלט לא היו רוצים להיות "רגילים" כמו שאמרת. ~_^

shualpower

New member
נו באמת ../images/Emo41.gif

אתה מעוות את מה שאמרתי. אני יודע שהומואים היו מאז ומעולם, אבל לא בכמות שיש היום. יש אנשים שנולדים ככה, ויש אנשים שרוכשים את זה. אתה מסכים איתי שמה שקורה היום נותן היום בחירה לכאורה?

As I Am

New member
אתה יודע.. ../images/Emo103.gif

שכשאני כתבתי לך את ההודעה נכנסתי לכרטיס האישי לבדוק אם אתה בן או בת? יפה. תעשה את זה גם אתה להבא. -_- אניוואי, אני לא מעוותת שום דבר - למעשה, בכלל לא אמרתי מחדש את הדברים שאמרת, כך שלא יכולתי לעוות אותם בשום צורה. בכל אופן, אני עדיין לא מסכימה - אם המצב היה נשאר שמרני וקפדני כמו בימים הקדומים יותר, אז פחות אנשים היו יוצאים מהארון - זה הכל. זה לא כאילו אנשים רואים הומו ואומרים "יהה, מאגניב, גם אני רוצה לנסות" - זה לא הולך ככה. התקופה הזאת שונה רק כי יש יותר אנשים עם ראש פתוח לשינויים ופחות דעות קדומות. אה, ואין עונש מוות על משכב זכר.
ועכשיו, אתה מוזמן להשאיר לי הודעה שנוגדת את הדברים הנ"ל, אבל קודם כל תחשוב על זה קצת. זה כל מה שאני מבקשת. מדובר פה במשיכה רגשית ומינית של אנשים. אתה נמשך לבנות, כן? (אני יוצאת פה מנקודת הנחה כלשהי, תקן אותי אם אני טועה, זה באמת לא ממש משנה לדוגמא שלי) עכשיו, האם אי פעם קרה שנמשכת לגבר? לא, כי אתה סטרייט. האם העלאת המודעות לקהילת הגאה בישראל השפיעה על דרך החשיבה שלך על גברים? האם נמשכת אליהם עקב זאת? לא, כי אתה סטרייט - כי זו הנטייה שלך. ויש אנשים שהנטייה שלהם היא להיות הומואים/לסביות, או ביסקסואלים, או וואטאבר, אבל משיכה רגשית ומינית לא מושפעת מהסביבה, אלא מהאדם עצמו.

As I Am

New member
בעניין השאלה הראשונה, ../images/Emo103.gif

אם את פתאום מפתחת רגשות כלפי מישהי (או מישהו, במקרה ומדובר על בחור), שהם מעבר לאהבה רגילה בין חברות, או פשוט אהבה שונה מהסוג הנ"ל, הגיוני מאוד שזה זה. זה אף פעם לא מגיע בבת אחת - אוו, אני מאוהבת בה, אני בטח לסבית. זו יכולה להיות הרגשה מוטעית, זה יכול להיות מקרה חד-פעמי כי הבן-אדם באמת מיוחד מספיק כדי שזו תהיה הרגשת אהבה שונה, אבל לא בדרך רומנטית, זה יכול להיות שאת לאו דווקא לסבית אלא ביסקסואלית... בד"כ הדרך הכי טובה לגלות היא זמן, והרבה מחשבה עם עצמך. :) בעניין השאלה השנייה - אני בהחלט חושבת (יודעת) שזה אפשרי, אבל אני מניחה שזה תמיד תלוי בבן אדם, באישיות ובהתפתחות הרגשית האישית שלו, וכו'. ועכשיו לסדרת השאלות השנייה
1. הממ, גיל מדוייק לא היה לי, אבל כל התהליך הזה של רגשות כלפי מישהי מסויימת התחיל לפני כשנה... פחות או יותר חצי שנה אח"כ כבר הייתי בטוחה במה שאני. :) אני כמעט בת 16 עכשיו, ד"א. 2. בדרך שתיארתי למעלה, בתשובה לשאלה הראשונה.

למעלה