"כבוד למגזר"

../images/Emo34.gif"כבוד למגזר"

בוקר אחד קמה בלוגרית נידחת ומגלה, כי סדרת כתבות שהחלה לפרסם לפני כ- 4 חודשים תפסה לה חיים משלה. זה החל בכתבת תחקיר ב"העיתון הנפוץ ביותר במדינה" והמשיך בפרץ של בלוגים חדשים, כמו הבלוג "סיינטולוגיה בישראל" של "סיינטולוגית לשעבר", אשר חושפים את מעלליה של הכת מ"בפנים" בניגוד לכל כללי ה"אתיקה" של הסיינטולוגיה... אבל, "הכי כיף" היה לגלות שגם תחקיר "חדשות 2" חשף וגילה לכל "עמישראל" בחדשות יומשישי: "כת הסיינטולוגיה חדרה בשנים האחרונות לכל תחומי החיים בישראל: החל מגני הילדים ועד הכנסת. מה עומד מאחורי הכת המהפנטת את מאמיניה ושומרת את פרטיהם האינטימיים בתיקים סודיים?..." אז - מי אמר שאנחנו לא משפיעים?... גם הסטטיסטיקה של הביקורים בבלוג מדברת בעד עצמה... מי שלא מאמין - מוזמן לצפות בכתבה ולהשוות לתחקיר שפורסם בבלוג שלי...

ברני8

New member
../images/Emo12.gif אני המומה

לדעתי יש פה מקום לדרוש התנצלות על כך שלא מזכירים אותך בfootnotes. את התחלת עם הרעיון, יש מקום לאזכר אותך. מה שעשו לך זה פלגייט וגניבה.

seymore butts

New member
מסכים.מדהים איך ערוץ 2 הריח פה שערוריה

אבל בחר לעסוק בה תוך יצירת שערוריה חדשה - פלגיאט מובהק ובוטה כמו שאת אומרת. אני מקווה שערוץ 10 יעלו על הסיפור....

טל לוין

New member
זו הייתה כתבה טובה וחשובה

ואנחנו נמשיך לקדם סיפורים של בלוגרים בתקשורת במידת האפשר. אני מסכימה שיש לכם הרבה השפעה, והיא אף תגדל. בנוגד לסוגיית הזכויות - כתבתי לך מסר אישי, ואשמח לעזור. טל

הי... ../images/Emo51.gif על "הרוח הגבית"../images/Emo140.gif - אבל נראה

שלא כל כך הובנתי... הפוסט שלי נכתב ללא שמץ של ציניות - אני ממש גאה וממש לא אכפת לי שכל מי שרוצה יעשה במידע שימוש במסגרת המלחמה בסיינטולוגיה. יתירה מכך - אפילו ציינתי בבלוג שלי שכל מי שרוצה מוזמן לעשות במידע שימוש ראוי... אין לי שום בעיה עם זה ופשוט התלהבתי מהעובדה שגם בלוגר לא כל כך מוכר - יכול לחולל שינוי... לאט, לאט, אבל בטוח... לדעתי יש כאן מסר מאד מעודד ומעורר השראה ותקווה - וזו הסיבה העיקרית בגינה שמצאתי לנכון לכתוב את הפוסט... בקיצור - תפסו נושא, תתלבשו עליו, תחקרו אותו לעומק ובאחריות, שגרו אותו לאויר ובכך תוכלו לשנות מציאות - רק צריך לזכור, שבגלל הכוח של המדיום - חשוב לעשות בו שימוש אחראי

למעלה