מכירים את זה

../images/Emo34.gifמכירים את זה../images/Emo35.gif../images/Emo34.gif

מכירים תמשחק "מכירים את זה " צריך פשוט להגיד משפט מגניב כזהD: אני מתחילה. מכירים את זה שאתם מתווכחים על משהו וכ"כ בטוחים שאתם צודקים , ותוך כדי הדיבור אתם קולטים שהצד השני צודק אבל אתם עדיין נלחמים על מה שאמרתם ?

butbut

New member
../images/Emo126.gifמכירים את זה ש..

בשיעור תנ"ך\הוסטוריה אתם קולטים את עצמכם מביטים על הבטן\חזה\ידיים של המורה [ותוהים בקשר לדברים מסויימים לא קשורים] במקום להקשיב לה?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo121.gifמכירים את זה ש-

יש שיר שאתה שונא אבל בגלל שכולם מתמכרים וחורשים אליו בסוף אתה מוצא את עצמך שומע אותו בלופים?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מכירים את זה ש...

כל תחילת שנה של לימודים אתם אומרים לעצמכם "השנה אני אשקיע" ולא באמת משקיעיםD:

../images/Emo109.gifמכירים את זה ש...

אתם בדרך לתחנת אוטובוס ופתאום האוטובוס מגיע, אז אתם מתחילים לרוץ כמו מפגרים ומרגישים שכולם בוהים בכם וצוחקים עליכם? >: חחחחחחחח שני יש קבוצה בפייסבוק על מה שרשמת

גיל3333

New member
מכירים את זה:]

מכירים את זה שאתם שומעים בפרסומת שיר של להקה שאתם ממש אוהבים ואז זה כזה שתקו שניה זה..XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמכירים את זה ש..

יהיה שיר שאתם כל הזמן תעבירו באייפוד אבל כשהוא יהיה ברדיו אתם תתלהבו ותשמעו אותו?

butbut

New member
../images/Emo126.gifמכירים את זה ש..

אתם רואים תוכנית שהיא קומדיה, וכשיש קטע מצחיק אתם פולטים מין צחוק קטן כזה. ואז כשאתם נפגשים ע חברים אותם מספרים להם "ראיתי היום תוכנית ומתתי מצחוק!! הייתי על הרצפה!!!".

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאתם מכירים את הקטע הזה ש...

שמתקשרים אליכם פעם אחת ואתם עונים נורמלי ואז מתקשרים שוב ומגלים שזה אותו אחד ועונים בפחות עדינות ואז מתקרים בפעם שלישית רצוף וכולך עונה עצבני כזה "מה?!" ואפילו לא מתסכל על הצג ואז זה חייב להיות מישהו מביך כמו המורה או בייביסיטר ואז כולך מתפדח כזה ומרגיש לא נעים.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif+מכירים את הקטע הזה ש...

אתה מתעטש ואז כולם אומרים לך לבריאותואז אתה מתעטש שוב ואומרים לך לבריאות ואז אתה מתעטש שוב וכולם אומרים לך "נו מה?!"

גיל3333

New member
יש לי עוד אחד

מכירים את זה שאתם בריב עם מישהו שחשוב לכם ואתם לא מצליחים לכעוס עליו?

מכירים את זה שנכנס דבור לכיתה

כולם בהיסטריה ,הבנות עוד שניה בוכות , השיעור נפסק לפחות לרבע שעה . וכשהדבור באמת יוצא , את יושבת כל השיעור ומתפפלת שישוב ?

למעלה