מסיבת סילבסטר דובים

InMyHead69

New member
גם אני בא

אני ישן אצל אחותי או שאני אבוא עם ברלאבר..ברי אם אתה קורא אז אני בא איתך:)

shamenchik

New member
אולי אתה לא יודע ...אבל...

ב-24 לחודש זה החג המולד והסילווסטר יוצא ב-31 לחודש ולא לפני אז או ששכחתי או שעכשיו למדת משהו שלא ידעת!!!

manys

New member
../images/Emo34.gifמסיבת סילבסטר דובים../images/Emo34.gif

סילבסטר
דובים
יוצא לדרך
אחרי שעברנו את ערב ה-
בחוף הדתיים בת"א ואחרי שנעבור את ערב הבאולינג
(פרטים על הערב אפשר להתעדכן בגוגיי ) הגיע הזמן לערוך מפגש שלישי בסדרה והפעם:
מסיבת סילבסטר דובים
כרגע נקבע לתאריך 27.12.02 ערב יום שישי בסביבות 23:00 (יאלה לפתוח יומנים ולשריין את היום הזה, שלא תקבלו מחזור פתאום או שילשול) טוב, אז אני בטוח שאתם יודעים שלהעלות דבר כזה זה בהחלט לא צעד פשוט ועל כך אני צריך את ה-
שלכם וכמובן את ה-
הרבה של כולנו. אז הרעיון
יוכל להתקיים בשני מקומות עליהם נחליט יחד: או אצלי ב
(ר"ג) או באיזה שהוא מועדון (ת"א) שאני מכיר. נצא מנקודת הנחה שנרצה בערב הזה כמה דברים כמו לשתות
ואולי גם לאכול משהו
ולקשט את המקום בקצת
ואולי להביא איזה מישהו עם
... אז העיניין יהיה כרוך בתשלום של כמה שיקלונים מכיסינו לטובת העיניין אז על מנת שאוכל להתחיל להזיז את הדבר הזה כי בכל זאת יש לפנינו עוד חודש אני חייב לקבל מכל אחד ואחת מכם אישור למייל (פתחתי במיוחד בשביל הערב) והוא [email protected] שם תציינו אם אתם מגיעים לבד ואם יש לכם רעיונות נוספים.. פרטים נוספים והחלטות שנגבש אפרסם בהקדם ובנתיים שבוע טוב
מני

רעיון מצויין

למרות שאני לא דוב אני רואה שהקהילה שלכם מגובשת נורא שיהיה לכם בהצלחה ואולי אני אגיע גם להגיד שלום

אליקו27

New member
גם אני לא בא

כפרה מתה עלייך אבל מאוד מאוד מאוכזבת מחוסר החברותא נראה היה לי בקומזיץ שלכל אחד יש מחנה משלו אני בכל אופן חשתי רק דחיה ואין לי שום חשק לחוות זאת שוב אני יודע שאני מעדיף להיות עם אנשים מבניכם אני ממש אוהב כמוך כמו שובבי כמו הובה איני אבי-סאן וכאלו שכחתי מישהו? בקיצור אני אשלח מברק התנצלות ביום האירוע ושלכולכם יהיה אחלה ושתהנו אמן

Satine20

New member
הייתי חייב להגיב

אני גם הרגשתי לא מאוד בנוח בקומזיץ, אבל הנחתי הבסיסית שרובכם מכירים, אולי לא פנים אל פנים, אבל מכירים אז נכון, הייתה חלוקה מסויימת, אבל בכורח המנהיגות של מספר חברים, המחנות התחברו פחות או יותר על אף ההרגשה הלא נוחה, אני אגיע גם למפגש הבא, רק בשביל להגיד שלא וויתרתי

shamenchik

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo92.gifהיי מני

הרבה זמן לא דיברנו נו טוב גם לא התראנו אז אני מקווה שאתה זוכר אותי אני נורא מבקש אם תוכל לשלוח לי לאיי מייל את ההודעה בא אתה מתכנן את הסילוסטר והיכן אני מגיע ונשמע סבבה אני מקווה מקום בתל אביב יש לי גישה יותר מהירה אבל לפחות תעדכן אותי כי בא לי להנות אם חברה כמו שכולם אוהבים אז אם לא הגיע לך הכתובת שלי קבל שוב כי זה רעיון פשוט גאוני...
אה... וממש שכחתי אז[email protected] חג שמח שיהיה לך

shamenchik

New member
אבל מני .... ../images/Emo35.gif

הזמן מתקרב ולא ציינת בסוף היכן ב-27 לחודש נפגשים?
תתן לנו את המיקום המדייק ...
אגב יהיה גם
חופשי!!! או בתשלום סימלי אני שואל כי פשוט זה פעם ראשונה שלי?אז
תשלח תשובה!!!!

למעלה