- מפגש הורים ילדים

• פותח הנושא a w1
  • פורסם בתאריך

a w1

New member
../images/Emo34.gif- מפגש הורים ילדים

שלום לכולן/ם גיליתי את האתר הנוכחי רק לפני זמן מה ואני מאוד נהנית ממנו למרות שאני מרגישה קצת מחוץ לעניינים מאחר ונראה שכולם כאן מקושרים חברתית. בכל אופן רציתי לשאול האם יהיה מפגש בקרוב והיכן על מנת להכיר עוד משפחות כמונו.
תודה מראש

ברוכה הבאה -

שמחה שאת נהנת איתנו
בסוכות יהיה לנו מפגש, ואחרי אירגון ה"צד הבירוקראטי"- תוכלו להכנס לרשימת הדיוור למפגש - ולקבל פרטים. בינתיים ספרי קצת - איזו משפחה יש לכן?

רק חיכיתי שתשאל !

וודאי: שמים בסיר גדול: 2 בצלים 3 תפ"א 4 גזרים שורש סלרי שורש פטרוזיליה חצי ראש כרוב חצי כוס אורז תבלינים חצי כפית סחוג מבשלים על אש נמוכה כ-שעה. כשמתקרר מעט , מכיניסים פנימה מקל-בלנדר, וטוחנים . (הם אוהבים את המרק קר. להגיש להם בקערות שטוחות!)

התכוונת לסטייק שרקנים ברוטב חסילוני

ם. הבנתי. אבל, יש לי משו משותף איתם: אני צמחונית.
תישאר רעב כנראה...

a w1

New member
קבוצת הורים ילדים

הי, אנו משפחה של שתי אמהות מגדלות 3 ילדים מקסימים שניים בני 6.5 בן ובת וילדה בת 10 אשר נולדו לתוך מערכת היחסים שלנו . לילדים יש אבות אך פסיביים בגידול הילדים. אנו גרות ברמת גן. זו תעודת הזהות שלנו . נ.ב. אנו חובבות חיות למעט חתולים...

עכשיו אתן במחנה הנכון! ../images/Emo6.gif

ה"קאטלסים" ... אז... ספרו קצת: מה מעמדם של האבות במשפחה? איך הילדים רואים את עצמם? בעלי שני אבות ושתי אמהות? לכל ילד/ה יש אמא אבא ו"בת זוג של אמא"? איך בדיוק זה הולך?

a w1

New member
אמהות ../images/Emo99.gif

היי לכולם, טוב אז נתחיל קצת מהתחלה אנו יחד 13 שנה בדיוק בחודש ספטמבר. אנו שתי אמהות המגדלות 3 ילדים מקסימים , כל ילד יודע מי האמא הביולוגית שלו אך כולם קוראים לנו אמא זו לא רק הכותרת אלא הם מקבלים אותנו כך כלפי כולם. כמובן יש להם שני אבות לשניהם כולם קוראים אבא ואין הפליות בין הילדים "פאסיביים " בגידול הילדים הם כמו הדודות מאמריקה כשהם נפגשים זה רק כיף ואפשר לעשות הכל מה שאמא לא מרשה. הילדים מתייחסים לעצמם כאחים , הקטנים אומרים שהם תאומים וכל אחד נולד מאמא שונה בהפרש של שבוע. ובנוסף יש לנו ארנב אחד , תוכי ג'קו אחד , ודג אחד שנשאר אחרון. וזו המשפחה שלנו.

וואו... השנה חגגתן בר-מצווה?

ו- טרם קיבלתי מכן מסר עם מס' טלפון... נוהל דפקשר כפי שסוכם יפה ע"י מיז פיגי ושמנתולה, הוא כדלקמן: 1. משאירים לי מס' טלפון + שם, במסר. 2. מדברים טלפונית וקובעים פגישה חטופה (איתי... זה לא נעים, אבל לא נורא...) 3. אני מזהה שלא מדובר במפלצת שונאת ילדים... 4. נכנסים לרשימת התפוצה ולדף הקשר. 5. מגיעים למפגש הפורום, ומכירים המוןןןן משפחות מקסימות. מחכה לכן! ערבה.

וגם שאלה אחת :

האם התלבטתן בין בנק-הזרע לאב ידוע?
למה החלטתן על אב ידוע?
איך הילדים מרגישים עם זה שהאבות שלהם מרוחקים מהם?
היו פעמים שהאבות ניסו לחזק את הקשר עם הילדים?
איך הגבתן? (
חשבת שזו באמת תהיה רק שאלה אחת?)

a w1

New member
עוד שאלה עוד שאלה ועוד...

היי , שאלות מענינות שאלת , לפני 11.5 שנכנסנו לתהליך לא חשבנו כלל על בנק הזרע וחפשנו אבא פסיבי וכך גם מצאנו "אחד".וכשאני "הוכרחתי" ללדת חשבנו שזה יהיה לא הוגן שלשניים יהיה אבא ולאחת לא אז מצאנו עוד אבא פסיבי. הילדים מכירים רק את המערכת שלנו כך שאין הם מכירים דבר אחר, אולם במידה והילדים דורשים וידרשו יותר מהאבות מעורבות הם מקבלים זאת. האבות לא מנסים לחזק את הקשר יותר ממה שהוא ,והסיבה היא שהם סומכים עלינו ויותר מדי אנשים של מקבלי החלטות זה יקשה על כולם. בעבר רצינו יותר מעורבות וזה בא מצידנו חשבנו שצריך יותר לילדים אך זה לא קרה וגם אנו ירדנו מזה עם השנים הילדים גדלים והכל בסדר.

ברוכות הבאות!

ועם כל כך הרבה דברים משותפים עם אמא ערבה.... כדאי לכן כאן. נחמד בפורום הזה. אבל לא מבטיחה בלי חתולים....

ואפשר גם

ח יכוך לחי אצילי ופינוקי ת וך כדי גרגור ממיס ו הכי חשוב: ל א צריך להוציא לטיול 3 פעמים ביום.
איך עושים אותיות מודגשות בדבר הזה? למה כולם יודעים ורק אני לא?

למעלה