מקווה ששי יעיף כבר את הליאוניד הזה !

switzland

New member
../images/Emo34.gifמקווה ששי יעיף כבר את הליאוניד הזה !

אין ספק שבתכנית יש מנהיג אחד מתחילתו ושמו שי הוא זה שנותן את הטון ושקובע את סדר היום בבית, יושב בראש השלחן בארוחות, מושך אליו אנשים קטנים כמו צבר, איתי, רנין או ונסה וכמוני הלאוניד הזה עלה לו למוח. לאוניד מעצבן, כבר מיצא את עצמו במשחק, אין לו יותר מה למכור ועכשיו התחיל רק לחזור ולחזור על אותם הדברים ונהיה מעצבן. בוכה, נעלב, לא תורם לתורנויות וחברתית הוא סתם קישוט שלא עושה כלום ורק מעצבן. חבל שמחר הוא לא מועמד להדחה יחד עם הקליקה הפרימיטיבית של יוסי, עינב ואשר ... וילה כזאת יותר מדי בשבילם, שיחזרו לאשקלונה וטבריה .... שי כבר בחר מי יגיעו איתו לדמר, סמכו עליו כי הוא בעצם המלך שם, תרצו או לא

droriko

New member
אפילו שיפרה לא מחבבת אותו

היא אמרה הלילה לצבר שליאון בשבילה הוא תחליף לאחות הקטנה שחסרה לה בוילה - אתם מבינים? מבחינתה הוא לא חבר,לא ידיד, הוא פינת ליטוף ולא יותר מזה

Jason2

New member
ושוב אני חוזר על עצמי

ליאון הביא את זה על עצמו. הוא גרם לכולם לא להתייחס אליו ברצינות בגלל כל השטיקים שלו. אין לי בעיה עם הומואים ובאמת (למרות שזו קלישאה) יש לי הרבה חברים הומואים ואפילו קרובי משפחה, אבל נראה לי שליאון לקח על עצמו את כל הסטריאואטיפים שמיוחסים להומואים וזה מתחיל בהתנהגות ועד לדברים הקטנים (אהבה של אירווויזיונים, מדונה ועוד כל מיני גיי אייקונס) והוא עשה את זה כל כך אינטנסיבי עד שאי אפשר לדעת מי האדם באמת. ברגע שכל הזהות שלו מסתכמת רק בדבר אחד אי אפשר אפילו לנסות להתקרב בצורה רצינית ולהכיר.

droriko

New member
נו הבנת למה התכוונת

אחות קטנה כמו אחת שאת כל הזמן מגינה עליה ומחבקת אותה ודואגת לה. היא בפירוש ל אמרה שהיא רואה את ליאון כידיד שלה.

Jason2

New member
תראה

אי אפשר לדעת מי באמת ישאר חבר של מי אחרי שזה יגמר. סביר להניח שרובם לא ישארו בקשר אחר כך, אז בינתיים זה מה שיש.

לא יאומן

אם שפרה תגיד שהיא מוכנה לוותר על המליון בשביל אנשים נצרכים דרור יגיד "ראיתם איזה זבלה? היא מתייחסת לאנשים עניים בצורה משפילה ומתנשאת ונותנת להם כסף".

DanaBaudelaire

New member
מה?!

זה מה שהיא אמרה????..... וואו, זה מה זה לא יפה! לאון בטוח שהיא מתה עליו והוא כל הזמן אומר לה "אני מעדיף אותך על עינב".

קאראט

New member
ואני חשבתי שליאון הוא החכם מכולם

אתמול, הוא לא הוכיח בגרות ולא דעתנות. הילד מאוהב בשי ברמות קשות ביותר.

הלו תרגיע

מי אתה שתקרא לאשר עינב ויוסי פרימיטיבים הם לפחות לא צבועים כמו שי האפס הזה שמשחק ברגשות של לאון ואני כמעט בטוח שלאון יגיע לגמר והוא לא..

switzland

New member
תקשיב משהו בובלי 515 על פרימיטיביות

מדובר באנטרופולוגיה של אדם, המאפיינים שלהם הם: פיגור בהבנת וישום של כל מיני מרכיבים שעושים את האדם יותר מודרני. אנחנו, לצערם של יוסי, עינב ואשר, חיים בחברה בתהליך התפתחותי, חברה מודרנית ששואפת לחברות מפותחות וכשסביבם מסתובבים אנשים המזדהים בהתנהגותם לעולם המודרני (כמו שי) אזי עצם התנהגותם או חוסר יכולת לדמות אותו הופך אותם לכאלה (פרימיטיבים) והינה כמה דוגמאות: 1] קושי בהבנת טכנולוגיה 2] הזדהות עם מבנה חברתי של המאה ה-19 3] ערכים חברתיים מיושנים 4] התמרמרות לשינוים 5] אמונה באלוהים וביטול דעות הנוגדות את הדת 6] קושי לקבלת השונה (אם בכלל) 7] סמכותיות כדרך חינוך 8] אמונה בדברים בלתי רציונאלים 9] הרגשה של נחיתות כלפי האדם המודרני וזלזול בדברים שלא מבינים 10] התנהגות גסה, בלתי צפויה והתלהבות יתר מדברים פשוטים כמו מצלמה, שיר או אוכל 11] נסיון בכוח לחפות על השני את הדעות שלו 12] אגרסיביות ותגובות קיצוניות למצבים רגילים 13] לבוש שלא מתאים לסיטואציות או למקום הם נמצאים עכשיו אני מקווה שהסברתי לך את הנקודות, נותר לך רק לשריין את אשר, יוסי ועינב במאפיינים שתרצה ואז תביני שהתגובה שלך היתה גם סוג של פרימיטיבית. שיהיה לך חג שמח!

ishba

New member
../images/Emo127.gifבדיוק לזה הוא התכוון ! ../images/Emo127.gif

התגובה שלך היא סוג של פרימיטיביות, הכינוי מסגיר אותך, התלהבות שכזו כלפי מתמודד זה או אחר (אבל אם אתה בן 10 אני יכול להבין) חוסר יכולת להסביר את עצמך ולהתפרץ בצעקות למקום שלא נוח לך.

למעלה