משפחה עליזה

אבא גאה

New member
../images/Emo34.gif משפחה עליזה ../images/Emo34.gif

בגן של אושר יש ילדה אחת מתוקה נורא שקוראים לה "קלייר". (אבל הסיפור הזה הוא לא עליה) אמא של קלייר היא נחמדה מאוד וקוראים לה "שונה" (אבל הסיפור הזה הוא לא עליה) וסבתא של קלייר היא גברת מבוגרת ממוצא הודי (אולי 70?) נורא נורא נחמדה, חביבה ומתוקה שלצורך העיניין נקרא לה "אינדירה" (הסיפור עליה!) אז יוצא שאני ואינדירה מגיעים כמעט כל יום בדיוק באותה השעה להוציא את הילדים מהגן ותמיד אנחנו מחייכים בחביבות אחד לשניה ומאחלים "יום נעים" ו"שבוע טוב". ככה אני. מנומס. (להוציא מקרה אחד שבו אמרתי את שעל הלב ובעיקבותיו נלקחה ממני ההזמנה לחתונה...אבל זה סיפור אחר) הבן שלי (כידוע לכן) הוא מתוק-על. ממש דובשניה, ויום אחד הוא קטף פרחים והגיש אותם לאינדירה. זו התרגשה נורא ואמרה : "אוי תודה, אבל אולי תיקח אותם ותיתן אותם לאמא שלך?" אושר שתק, ואני המתנתי לראות אם הוא יענה. היא אמרה שוב:"לא, באמת קח אותם ותן אותם לאמא שלך" כאן התערבתי ואמרתי:"לאושר אין אמא". היא מיד תפסה בדרמאטיות את החזה (יעני את הלב...) ובהבעת דאגה מוגזמת צעקה :"אוי, מה קרה, מה קרה לאמא שלו" אני הרגעתי אותה ואמרתי:"לא, לא קרה לה שום דבר, we are a gay family, ולאושר אין אמא" אהההה, היא אמרה. ***** כל זה היה לפני כחודש, ביום שישי האחרון פגשתי את שונה לארוחת צהריים ודיברנו קצת, ואז נזכרתי וסיפרתי לה על המקרה המשעשע שהיה לי עם חמותה. היא אמרה: "כן, אני יודעת, מה שהכי מצחיק זה שהיא בכלל לא הבינה אותך, חמותי התקשרה אלי בערב, סיפרה לי את כל הסיפור והוסיפה:" אבל אני לא מבינה, בסדר, אז הם משפחה עליזה, יופי שיהיו שמחים, אבל מה קרה לאמא של הילד???"

אבא גאה

New member
אינדירה וחברותיה הגזעניות ../images/Emo31.gif

אז אחורי שצחקנו סיפרה לי שונה סיפור נוסף על חמותה. לפני כמה שנים היתה אינדירה עם שתיים מחברותיה הטובות בבית מלון, בערב ישבו בלובי ושיחקו ברידג'. כמה נהנו, כמה צחקו, שתו תה ושיחקו. לידן היתה קבוצת נשים ששיחקו גם הן ברידג', כשהחברות של אינדירה התעייפו ורצו לעלות לחדר, אמרה אינדירה :"אוי חבל, נורא בא לי להמשיך לשחק" מיד הזמינו אותה הנשים הנחמדות מהשולחן הסמוך להמשיך ולשחק עימן. חברותיה של אינדירה לקחו אותה לצד ואמרו לה: "just so you know, these women are lesbian" אינדירה היקרה שלנו מיד ביטלה בכעס את דברי חברותיה והלכה לה לשחק ברידג' עד השעות הקטנות של הלילה. בבוקר התקשרה לכלתה וסיפרה לה איזה גזעניות חברותיה, ואיך הם ניסו שהיא לא תשחק עם הנשים הנחמדות והנעימות הללו, וכמה שחברותיה גזעניות, וכמה שנשים בשולחן הסמוך היו נחמדות...... "so what if they were from Libia"

ציבונה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדולה מהחיים האינדירה הזו. נו. אבל למה שונה לא הסבירה לה מה זה לסביות והומואים? או שכן? ואיך היתה התגובה במפגשים הבאים שלכם...

אבא גאה

New member
אני? ../images/Emo9.gif אני רק דוור

זו אינדירה שתזכה לחיים ארוכים ועליזים. וכן, כן הסבירו לה מה זה לסביות והומואים, ואז היא רצתה לדעת מה בדיוק הם עושים במיטה - כאן עד כמה שהבנתי הסתיים מסע ההסברה....

פרח7

New member
אז מה

בדיוק הומואים ולסביות עושים במיטה ? שמישהו יסביר...

אבא גאה

New member
אני יודע

הומואים ולסביות עושים. שששששששששש.....הילדים ישנים? קוראים לזה סקס (זה לפחות ברוב המקרים, אני מוציא מן הכלל את גליה ....
)

פרח7

New member
אז עכשיו שואלת...

מה קרה היום בין ארבע אחרי הצהריים (בוקר אצלכם) לעכשיו, שהביא לך את התובנה מה עושים ההומואים במיטה? אחחחחחחחח קשה בבוקר...

למעלה