עוזי אבן בכנסת

מזל טוב ללייזר פלס! ../images/Emo24.gif

למי שיודע או לא יודע החל מהיום לייזר באופן רישמי הוא העוזר הפרלמנטרי של פרופ´ עוזי אבן. שרשרו לכאן ברכות, איחולים, פרחים, מתנות ושאר מעטפות נפץ. איתי ומאי

Revolution kid

New member
"איפה אתם יא הומואים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif"

(וגם לסביות....
אבל ככה הולך השיר) כתבה על השבעת פרופ´ עוזי אבן לחבר בכנסת ישראל פורסמה ב"וואלה!". הצצה ברשימת התגובות גורמת לי להרגיש כמו באירן.
יאללה, תרשמו קצת תגובות חיוביות, יחסי ציבור ח´ברה
פה

Revolution kid

New member
עכשיו!!!!!!!בערוץ 33 בכבלים..

השבעת חבר הכנסת הראשון פרופ´ עוזי אבן !

EyeSeeYou

New member
מזל טוב ליידי פלד ../images/Emo13.gif

תכניס קצת צבע למשכן השחור הזה..

.m

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif ו-../images/Emo50.gif

לך ולעוזי (מצטערת שלא יכולתי להגיע היום
)
mai

../images/Emo34.gif עוזי אבן בכנסת ../images/Emo34.gif

אכן המקום לברך את הח"כ החדש עוזי אבן, את העוזר הפרלמנטרי המופלא בכל הזמנים - לייזר פלס (לייזי פלד, למדקדקים
) ובכלל להתייחס לנושא הגאווה בכנסת. ולייזר - ממך אנחנו מצפים לעדכוניישן ממקור ראשון
איתי ומאי

1Shir

New member
קודם כל מזל טוב ללייזר

ובקשר לזה:במקרה ראיתי בחדשות שיש ח"כים שמביעים התנגדות וסלידה מהח"כ החדש. לי באופן אישי זה נראה שערורייתי שאנשים כאלה בכלל נשארים בכנסת. איך משאירים בכנסת אנשים שפוסלים ח"כים אחרים לא בדעותיהם, אלא כבני אדם?!

EyeSeeYou

New member
לא רוצה לקלקל את השמחה../images/Emo188.gif

אבל מאחר והבחירות בפתח..מה קורה עכשיו? יש פריימריז במרצ? מי מבטיח לנו שעוזי אבן יחזור להיות ח"כ בעוד שלושה חודשים? תרשו לי להיות סקפטי לאור כוחה של מרצ...?

אבא גאה

New member
תקלקל תקלקל - אנחנו נהנים

גם אם יהיו בחירות ועוזי אבן לא ייכנס שוב.... התקדים כבר היה - הושבע ח"כ הומו בארץ ישראל.

EyeSeeYou

New member
מתקדימים לא עושים חוקים

הוא יהיה, לצערי, ח"כ פעיל חודש בלבד שכן הכנסת תצא לפגרה בדצמבר. חוקים כבר לא יהיו פה.

אבא גאה

New member
בוודאי שעושים חוקים מתקדימים....

פעם ראשונה תקדים בית המשפט פסק X.... והנה X הפכה להיות פסיקה רווחת.... לכשיחוקקו - לא יוכלו להתעלם מהעובדה שבתי המשפט כבר פוסקים יוםיום X ים רבים. ---- לעיניין, לח"כ הבא יהיה הרבה יותר קל להיכנס , פחות ירעדו שם עמודי התווך, ואז מחוקקים חוקים. ובכלל - אני עוד אופטימי שהוא ייכנס גם בכנסת הבאה.

EyeSeeYou

New member
HUH?

זה לא הופך זאת לחוק, לפחות לא לפי החוק הישראלי...אולי בבריטניה וגם שם זה כבר לא בדיוק כך. ולגבי עוזי אבן, מרצ יורדת בכוחה זה די צפוי...אני דווקא סקפטי לגבי מיקומו בכנסת הבאה. נקווה לטוב. ובניגוד לדעתך, אני לא רואה בכניסת עוזי אבן לכנסת "הרעדת עמודי התווך" בלבד, אני רואה בזה משהו גדול יותר מעוד כניסה תקדימית לכנסת. אני מאוד קיוויתי שאכן יהיה מי שיחל בחקיקה בנושא.

Revolution kid

New member
../images/Emo77.gifהפתעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיטת הבחירות שונתה, מרצ לא הוכיחה את עצמה בבחירות האחרונות, אבל הנה לך שני סקרים מיום שישי האחרון: ידיעות אחרונות: ליכוד:30 העבודה:21 ש"ס (כן, ש"ס): 13 שינוי:11 מרצ:10 הסקר מצביע על כך שמרצ תשמור על כוחה. גם במעריב, שאיני זוכר את תוצאותיו המדויקות מרצ זוכה ב10 מנדטים. אני אזכיר לך שרובנשטיין פרש מהמפלגה שזה אומר שבפריימריז יהיה יותר קל להתברג בעשריה הפותחת. ואם אבן לא נכנס.... עוד מישהי מקהילתנו הבטיחה להתמודד על מקום בכנסת: הרשה לי להזיכר לך את מיכל עדן, חברת מועצת ת"א,לסבית, מקימת "בית דרור". אישה מקסימה שאני קצת מיודד איתה ומאד עם מקורביה, שלה יש סיכוי מאד מאד גבוה להכנס (כן, יותר מזה של אבן). והשיריונים ממש לטובתה. עדן היא. אישה מזרחית ולסבית כל סוכריה כזאת דורשת שריון ברשימת מרצ לכנס. הערכה במרצ (האמת שבין מקורביה במרצ) שהיא תגיע במקום ה7-8. אז מי יודע, אולי גם אבן וגם עדן

EyeSeeYou

New member
הפתעה אחרת

בסקר של גאוקרטוגרפיה שנערך היום לאחר הודעה על בחירות תוך 90 יום מקבלת מרצ 9 מנדטים בלבד. ולא שאני בא להתקטנן על מנדט לפה או לשם, מה שאני כן אומר שזה מאוד לא יציב העניין הזה של הסקרים. דבר אחד ברור כן, שגוש השמאל ובתוכו מרצ, נחלש עד מאוד ושגם מרצ וגם העבודה מאבדות קולות לטובת שינוי. כך שבהגיון קצת יותר שכלתני מותר להיות סקפטי באשר לסיכוייו של עוזי אבן. אלא אם כן ישכילו במרת לעשות בו שימוש (בכל שהוא נכנס לכנסת) כגימיק שיגייס גייז רבים יותר לחזור ולהצביע למרצ - "הכנסנו אותו לכנסת, הצביעו לנו ונשאג שייכנס גם הפעם". לא הייתי בונה על זה...

למעלה