פינוק לשבת

t rex1

New member
../images/Emo34.gifפינוק לשבת../images/Emo34.gif

שלום לכולם כמה צלצולים שיעשו לכם את השבת עבודה שלי תהנו. bandido m up bamos hpping this is your night feel it ג'ייסון ועוד אחד שאני לא זוכר ת'שם אחלה שבת לכולם,תהנו. שרון

t rex1

New member
מי אמר אני ולא קיבל

בבקשה פינוק נוסף לשבת לכבוד דובשנית וסוכרזית. my code (לייט) my code (רגיל) bombastos yes master חדר ועוד חדר יש עוד בקשות??? שרון.

ELIRAN ZOAR

New member
בטח שיש בקשות... תעלה אותם בקובץ MP3

אם אתה יכול :) שונא להסתבך עם הקבצי RAR האלו :(

עינת TO GO

New member
טנקס טנקס טנקסססססססססססססססססססססססססססססססס

אוףף יאלה שפורים יגיעעעעעעע התגעגעתי לג'ולהההההההה חבל שדודי לא פה בפוריםםםם://////////////////////// אבל בטוח ג'ואלי תתן שואו של הלייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני התבאסתי שדודיתה לא יהיה בפורים ..אבל

יהיה כייף בכל מקרה!!! וחוץ הוא הולך לתת בראש במקסיקו!!! שזה סוף הדרך.. מי בא ללאון?

TAL BAR ZOHAR

New member
פורים עם ההופעותתתת שלאאאאא תשכחווווו../images/Emo124.gif

אני מזכיר לכם ונותן טיפ חשוב למהלך ההופעות בפורים 2010 נא להגיע מוקדם !!!!!!צפי האנשים מטורףףףף!!!! דיוות המועדונים ג'ואל חוזרת לבמה עם מיטב הלהיטים JASON=FELL IT-BOMBASTOS-YAKOV-WHY- וכמובן עם הסינגל החדש שמרים כל מועדון בארץ !!!! "נערי שובה אלי" 25.2.2010-ליין הסטודנטים אילת "קמלוט"(ג'ואל)JOUEL 26.2.2010-ליין הגברים המוביל בצפון "לאון" (ג'ואל)JOUEL 28.2.2010-מגה קלאב "פורום ב"ש בפטיבל פורים המרכזי לנוער בישראל (ג'ואל)JOUEL במקביל DUDI SHARON יככב בסט מרכזי בפסטיבל ענק בMEXICO /..כבוד !!!!27.2.2010 !!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
בגליון החדש של "פנאי +" המומלצים של ג'ואל

ג'ואל מופיע במדור לילה של גליון הפנאי + של חמישי הבא בו כל ההופעות של ג'ואל בהמלצת הגליון של החג!

t rex1

New member
דובשנית וסוכרזית כנסי לפה דחוף

בבקשה כל הקבצים ב-mp3 רק בגלל שאני אוהב אותך.

למעלה