פינת ההפתעות של חן

../images/Emo34.gifפינת ההפתעות של חן../images/Emo34.gif

נדחת עד לאחרי ההופעה... נושא הפינה יהיה סיקור הופעה ומיני מפגש....

../images/Emo34.gifפינת ההפתעות של חן../images/Emo34.gif

והיום בפינה שלי סיקור הופעה לפני שנתחיל כמה חוקים קטנטנים:
מי שקרא יכול לשרשר
או
שאני ידע שהוא קרא...
מי שיש לו משהו להוסיף מוזמן בכיייייייף
תהנו מתוקים שלי
ההופעה
שהגעתי לברבי
התקשרתי לכל האנשים שנתנו לי את הטלפון שלהם- 2 הבריזו ו1 פשוט לא יצא לי לראות כי היא לא באה להגיד לי שלום
אבל... פגשתי את נעם ועוד 3 חברות שבאו איתה(כולן מהישוב הקטן שלי), את פגרה בלבן(ענבל בעלת צמר אלפקה), את פיצ'16 (אביה,שגיליתי שהיא ילדה ממש מתוקה), את טל "פפל" וזהו אני חושבת.. עמדנו כמובן מתחת לאייל וגיא מזיג *שני אחים מ ע ד ן* הייתה הופעה ממש מדהימה
כרגיל הביצועים של
השירים
היום מהממים ידה ידה ידה..
כל ההופעה איתי נראה נורא מאושר
זה הוסיף המון. היה נראה כאילו יש לו עודף מרצ...
אייל.. אייל בסיסט מעוווולה
אין עליו.. רק חבל שהוא לא אוהב את החולצה שלי
הוא ניגן לנו על האורגן ושר קטע בצרפתית..פשששש
גיא כרגיל ניגן בגיטרה בצורה ממש ממש מדהימה.. הקטע סולו שלו ב"בעוד שבוע" היה ממש ממש יפה ולבדוק לך תמנוע.. חבל"ז...
זיגו גם היה מעולה.. שר לנו "נילס אולגרסון" בקטע של "אנחנו קשוחים למרות המכנסיים הלבנים" והיה ממש ממש מצחיק..
אורי האשכנזי.. כרגיל ב"בהעדר זמיר" אף אחד לא הצליח לעקוב אחרי האצבעות שלו-פשוט מדהים.. כמובן שהיה לו משפט אשכנזי עוצר נשימה(
) ב"רקדי" שאני ואביה ממש התפללנו שהם יעשו היום..
רון נתן ביצוע מדהים על התופים למרות שהיה איזה שיר שחשבתי שהוא יתבלבל קצת.. הוא יודע לתת קצב כזה מדוייק ומתאים שזה לא יאומן.. הוא גם נורא צנוע..
(אני רצינית)
יוסי.. כרגיל היה ממש מממש מתוק.. עמד לא שם מאחורה עם המחשב והתופי מרים שלו ודפק הופעה כמו שצריך.. כולם ביחד כמובן זה פשוט הרכב מוווווושלם
הקהל שיתף פעולה יפה בהופעה והכל ממש ממש זרם שם.. בהדרן הם עשו את המחרוזת שירים המדהימה
שיצא לי לראות כבר בכמה הופעות.. היה ממש טווב.. הצליחו להקפיצ את כולם בכל שיר
אחרי ההופעה כמובן היה גל מעריצות גרופיות בכניסה.. חחח ומיכל המסכנה הייתה צריכה לגרום לכווולם להשאר מחוצ לווילון...
היה ממש כיייף וממש נחמד לפגוש את כולם.. גם את צאלה לכמה שניות.. באמת כמו שטל אמר לפני בקושי היו בעיות סאונד היום והיא ממש ממש אחלה
לא נהנתי ככה בהופעה כבר ה ר ב ה מאד זמן
אני מתה עלייכם
מקווה שנהנתם חמודים.. כרגיל - מי שרוצה לשמוע פרטים נוספים שפשוט לא נעים
לי להוסיף כאן אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה לאייסי,מייל,מסנג'ר או מסר.. שיהיה לכם יום נעים ושבת שלום.. חווולה עלייכם..
בפינה הבאה
איתי אמר לי משו שפגע בי עד מאד שזה "חן את מעריצה גדולה" ואני, בתור אחת שהאידיולוגיות שלה הן ממש נגד הערצה פשוט עמדתי ושטקתי כי לא היה נעים לי להגיד לו.. אני בכלל לא מבינה את כל הקטע הזה של הערצה.. אבל זה מתוקים
בפינה הבאה

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gif

מרתק כרגיל!! חן תודה על הכל! תודה על שחשבת עלי!! מתה עליך!

Peach 16

New member
חנצ'........./images/Emo127.gif

את מכירה אותי מאתמול שפתאום גילית שאני מתוקה?! מה, זה לא ברור!?!??! פגרת!!!!!! סתאםםםםםםםםםם... טוב אז הפינה כבר על ההופעה אני אספר לכם גם קצת... כשהגעתי צאלה הייתה שם ודיברתי איתה קצת וגם מילה עם שחר בטלפון!!! =) ואז יצאתי החוצה לחן וצאלה הכירה לי את מיכל.. שגם זכרה את השם שלי ( לא כמו גיא..) בקיצור היתה אחלה הופעה.. לגיא היתה גיטרה שלא ראיתי עוד- טורקיז כזאת, משהו הזוי!! איל וטל( פפל) היו קצת בהלם מהחולצה של חן אז הצלתי אותה עם איזה חולצה שהיתה לי בתיק.
. בהדרן היה מאוד כייף ואני חן וטל (אחות של חן) קצת השתגענו!!!! וזה בערך מה שהיה לי להוסיף!!

את יודעת מה גיליתי../images/Emo35.gif

אחרי ההופעה שבאתי אם החולצה הלבנה שלך הבנתי שאייל אמר לי להוריד את הלבנה... חחחחחחחחח

choochit

New member
../images/Emo127.gif!! לחן המתווקה!!

היי מה קורה?? ראיתי שכבר סיפרת על כל מה שקרה... אבל רציתי לדעת מה היה בדיוק ה"פרטים נוספים שפשוט לא נעים לי להוסיף כאן"..... חחח תכתבי לי באייסי..... לוב יוו פוררר אבר............. ~נעם~ נ.ב!! כל מי שעוד לא נכנס אל הבלוג שלי - עדכנתי אותו!!! תיכנסו בקשה!!!! זה על ההופעה מאתמול!!!!!!!!!!!!!

choochit

New member
לא יודעת...

כאילו את מיוחדת או משהו?? חח סתם תעשי כמה פינות שבא לך!!!!!!!!

Pagra Baleben

New member
ד"א

מה עם תמונות? את שלי אני אפתח כנראה שבוע הבא..>< אבל אין לי סורק בכל מקרה

../images/Emo45.gifבסטטט

היה גרייט חן... אני עכשיו עוד יותר מצטערת שלא באתי
בכלמקרה, מזה החולצה הזאת שלבשת שכולם התנגדו אלייה?

אמממ....

זו חולצת קשירה שחורה מTNT יש לה מחסוף עמוק.. ואני חוווולה עליה
אם יש מה להראות למה לא

למעלה