little bony
New member
../images/Emo34.gifפינת ההפתעות של חן
הפינה שלי יוצאת פעם בשבוע וצריכה שינוי שם דחוף.. כל ההצעות התקבלו בברכה
היום- סיקור הופעה+מפגש.. אני יודעת שכל מיני כבד דיברו על זה אבל אני קצת יפרט יותר: אז ככה: הגענו לברבי, אנשים חיכו בחוץ.. לקח לי כמה שניות וזיהיתי את יואב.. חיכינו קצת לראות אם עוד אנשים מגיעים כי היינו בערך 10.. בסוף שהחלטנו להכנס חילקתי לכולם זיקוקים(מתנת שחר), לי היו גם בלונים ביד ושרנו לרון (המתופפ) "היום יומולדת" היה נראה שהוא ממש יתרגש.. ואז התחיל המפגש. היינו אמורים לשאול אותם שאלות אבל נראה לי שמרוב התרגשות ברחו לכולם ה1000 שאלות שחיכו בראש הרבה מאד זמן.. אז במקום זה הדורבנים החליטו לענות לנו תשובה ואנחנו היינו צריכים לשאול את השאלה.. לא ממש הצלחנו בזה אבל חפיפ כי היה ממש נחמד ומצחיק. לאט לאט נשבר הקרח וכל מי שרצה קיבל תשובה לשאלתו (כולל איך קוראים לכל אחד מהם..) במהלך השאלות טל הפתיע את זיגו אם ספר מחזור ואת אייל אם כתבה על "הממלכה של צ'ארלי קייס" להקה שאייל ניגן איתה פעם. אח"כ אני הקראתי להם משו על שני עמודים עם המיגרופון של איתי (וואוו!!) אני לא יודעת כמה אנשים נהנו מזה כי זה היה קצת פרטי כי לא היו לי עובדות ממשיות עליהם אבל הם- הלהקה עצמה הייתה מאד חביבה
איתי אפילו סיפר את זה לכמה אנשים אח"כ.. אחרי שסיימתי לקרוא נתתי להם 3 מתנות מטעם מאמ"ה- מכונית כחולה שכתוב עליה "תבדוק לה ת'מנוע"-הוגש לגיא. קיפוד/דורבן/אריה שהוגש לזיגו וקקטוס שהנחתי יפה על השולחן לידם... וסוכיה על מקל ממני לכל אחד. אז הגיע הזמן לחתימות ותמונות (ניתן לראות בגלריה..) אני לא העלתי את התמונה אם זיגו כי מי שצילם אותה קטע לו את הראש.. הבאתי לגיא וזיגו מפרטים(המעריצים גומרים להם ת'מלאי) ויצאנו החוצה, אחרי מפגש מדהים! כל אחד לעיסוקיו.. ההופעה התחילה.. כמובן מחיאות כפיים.. אני ועוד שני אנשים (מצטערת ברחו לי השמות) היינו היחידים שרקדו!! אבל הייתה הופעה ממש מדהימה כמו תמיד.. צהלה (אני חושבת) הכינה שלט יפה כזה שהרמנו בזמן ההופעה. ב "לא בא לי לשמוע" הדלקנו זיקוקים לכבודם..(מתנת שחר) באלפקה, אחד מאלה שרקדו, גם הדליק מקטרת ואייל נראה מאד מאושר מהעיניין- אייל הוא מודל לחיקוי!!! מה קשור גם דפקו הופעה מדהימה כמו תמיד.. קשה לי בלי ה "סבבבבבה" של ציון.. הוא כזה חמוד.. וה"תגיד לי אחלה בחלה יאלללללה" של אסי. כרגיל, אורי נתן את אחד המשפטים האשכנזיים שלו שתמיד כייף לשמוע ב"רקדי" וזה לא נכנס לי לראש כי זה לא כלל את המושג "שוורצע חייאס" (פולניה מרושעת שכמוני..) ב"יצאנו לרקוד" כמובן כל הקהל קם.. ואז כבר לא היינו רק שלושתינו למשך 2 שירים בערך (שוב היסקו כאן) איתי כרגיל הציג את כולם ושהוא הגיע לרון שרנו לו (כמו כל ההופעה בערך) "היום יומולדת" גם עשינו "10,9,8" ב12 בלילה כמובן.. ההופעה הסתיימה בהדרן מדהים שעיקרו היה אייל ושני.. אייל לבש בגדים (או שמיכה..) ממש חמודים.. ושני הייתה אם חצאית סקוטית מדהימה.. כמובן שהם גם נגנו יפה (אייל על חליל ושני על חליל צד) קיצר הייתה אחלה הופעה ותזכרו על אשכנזים אפשר לסמוך
מצטערת שהיה ארוך... אני הייתי מאריכה עוד אבל.. אני גם רוצה שאנשים יקראו את זה...
הפינה שלי יוצאת פעם בשבוע וצריכה שינוי שם דחוף.. כל ההצעות התקבלו בברכה