פינת ההפתעות של חן...

little bony

New member
../images/Emo34.gifפינת ההפתעות של חן...

דבר ראשון ראשון
חג חנוכה שמח לכווווולם
תאכלו
(ות) ותחזרו לילדות אם
ותנצלו את החופש כמה שאתם יכולים
והיום בפינתי הדרנים
כרגיל- מי שלא רוצה לקרוא הכל \ מתייאש מוקדם יותר ממוזמן לרדת למטה לסקר ישר
כמה דברים לפני שאני מתחילה:
לזכור להגיב
שאני ידע שקראתם...
אם יש לכם משהו להוסיף שלא כתבתי אז בכיייף
הפעם יהיה טיפה שונה: אני יכתוב ובסוף יהיה סקר קל על ההדרנים..
תהנו
אחרי כל הופעה אנחנו נשארים לעמוד במקום ולא זזים- למה
בשביל ההדרן
דבר מאד בולט בהופעות של הדורבנם הוא ההדרן שלהם. הם לא יורדים ועולים סתם בשביל הפוזה אלה נותנים לנו הדרן שיש כאלה שמחכים לו כל ההופעה.. לי יצא להנות מלא מעט הדרנים ובניהם
אסי כשלומו ארצי
הופעה הראשונה שלי- הדורבנים יורדים מהבמה... "ניר הולכים
" "לא
" "למה לא
" "יש הדרן
" "מהההה
" ואז אסי עולה לבמה בליווי הדורבנים.. כל אחד חזר לכלי הנגינה שלו ואסי-שהיה היחיד ממה קשור שהגיע באותו ערב התחיל להריצ חיקויים לשלומו ארצי (אביה גם הייתה בזאת אם אני לא טועה). הוא הלך על שולחנות ומה לא עשה שם.. היה ממש ממש שווה ... זיגו בתפקיד אוהד
מסתיימת ההופעה, אני עומדת ומחכה להדרן המגניפ שראיתי בהופעה הקודמת.. פתאום בא אלי מישו "יש לך משקפיים
לא הבנתי מה הוא רוצה
אבל ראיתי שהוא הלך וחיפש ככה בין המון אנשים.. כמה דקות אחרי זה עלו לבמה הדורבנים(מלבד זיגו). איתי אמר שבא אליהם חבר ששמו אוהד מלהקה שנקראה ****(לא חסוי אני סתם לא זוכרת) ושהלהקה שלו לא הצליחה *גיחוך* ואז- עלה לבמה אוהד (זיגו) אם חולצת T לבנה ומשקפיים משונות, התחבק אם כל חברי הלהקה ושר פעם ראשונה ששמעתי את השיר "פורים שמח". בסוף השיר אסי צעק לו מרחוק "אוהד תעשה לי ילד" וזיגו השיב לו ב"זה אסי ממה קשור
" שהוא ירד והחזיר למישהי משקפיים הבנתי מה הבנאדם מקודם רצה..
חשוב לציין שבסוף איתי הדגיש שזה לא אוהד אלה זיגו מהלהקה...(תודה לו) אייל וזיגו בתפקיד רקדנים
אייל וזיגו עלו לבמה לבושים בטיץ ללא חולצה.. *וואוו* הם התחילו לרקוד במנגינה שקטה כזו.. אני לא ממש יודעת לתאר את זה.. זה היה ממש ממש חמוד. מדי פעם הם עשו משו וואנבי אומנות לחימה או הביאו איזה חפץ לבמה.. אם אביה או מישהו אחר שראה מוכן לתאר את זה כמו שצריך בכייף
הדורבנים ומה קשור בשמייח
בסוף ההופעה בצוותא שדורבנים ירדו מהבמה חשבתי לעצמי איזה הדרן הם יעשו הפעם.. אני חייבת לומר שזה עלה מעל לכל הציפיות שלי. הדורבינם ומה קשור עלו ע ל הבמה ושרו מחרוזות שירים שמחים כאלה.. כולם קמו ורקדו כמובן-היו קטעים בהם זיגו או איל (זיגו נראה לי) ירד לשכיבות שמיכה על הבמה.. הכל היה שמח ויפה.. היה עוד קטע שרציתי לפרט עליו אבל הבנת שזה לא במקום ממש אז מי שרוצה שיכתוב.. קיצר, היה ממש נחמד ושמייח..
הייתי בעוד הדרנים אבל את אלה מממש מממש זכרתי ונהנתי בהם
ועכשיו לסקר:
מה דעתכם על ההדרנים
(כיפיים, מיותרים, מצחיקים וכד')
כמה הדרנים יצא לכם לראות
באיזה הדרן הכי נהנתם
מה הייתם מצפים לראות בהדרן
כל מי שיש לו רעיון לנושא בפינה או רעיון לשם שפוי לפינהמוזמן לפנות אלי בפרטי( הפרטים בחתימה )
מקווה שנהנתם
לאב יו

אממ...

קודם כל-קראתי. אני רק רוצה להרחיב על ההדרן של פורים שמח שאני ראיתי, קודם כל בהופעה שאני הייתי שהיא הייתה באמת הופעה מצחיקה, כשהם עלו בלי זיגו אז כל הקהל צעק ממקומות שונים כזה "היי, איפה עידו?" "איפה זיגו?" וכאלה דברים ואז אייל אם אני לא טועה עשה כזה "'איפה עידו?' חכו רגעעע!" באמת שהיינו קהל קרציה באותה הופעה, בכולופן-גיא מתחיל לספר על זה שהם החליטו להקדיש את ההדרן הפעם ללהקות שלא הצליחו מעולם -ומישהו [אולי אייל] זורק הערה:'ולעולם גם לא יצליחו', וכל הלהקה מתחילה לצחוק משום מה- והם הזמינו לשם כך את אוהד בר, סולן להקת "פורים שמח", להקה שמעולם לא שמענו עלייה כי לא היו להם הרבה הופעות לשיר את הסינגל מהדיסק שלהם...ואז זיגו עולה כמו שחן תיארה אותו ומתחיל לשיר את השיר "פורים שמח" [ע"ע חתימה שלי] ופ-ת-א-ו-ם [מצטערת, רציתי להדגיש את הבהלה שאחזה בי באותו רגע] זיגו דפק צרחה שכזו, בלי קשר לעולם, כנראה חלק מהשיר. כל הערב צחקתי מההדרן המיוחד הזה. ובמשך כמה ימים טובים זיינתי לאנשים בשכל על זה. וזייהו. בקשר לסקר...
ההדרנים זה בסט של דבר! וחייבים את זה כי זה קצת מגוון, בכל זאת ההופעות כמעט זהות מלבד זה.
כמספר ההופעות שהייתי. שזה או 3 או 4.
פורים שמח. דפנטלי.
זה בסדר, הם בכל מקרה תמיד עולים על הציפיות שלי. אין צורך. חן, גרייט של פינה! אהפתי.

אוי אוי אוי...איך שכחתי...

אם כבר להרחיב אז עד הסוף- בפזמון של השיר של זיגו גיא עשה משהו מאוד תמוהה, הפזמון הולך כך: "בפורים הזה אני בליינד...קאובוי..." אז גיא יקירנו עמד ליד זיגו, ובכל פעם שהוא אמר את המילה בליינד הוא כיסה את עיניו בידו ובמילה קאובוי שם כובע קאובוי [מאלפקה כמובן] על הראש של זיגו. אחד הטובים, ללא ספק.

יוסדוס

New member
חג שמח!@!

אז נתחיל ככה...חג אורים שמח!
וכן...קראתי הכל........אהבתי... אז לשאלות....... -מה דעתי על ההדרנים? בשביל זה הלהקה קמה! אים אפשר בלעדי זה.... -כמה הדרנים ראיתי? בכל הופעה שהייתי ראיתי..... באיזה הדרן הכי נהנתי? בהדרן הראשון שראתי...כמובן.... מה הייתי מצפה לראות בהדרנים? את זיגו עושה סטרפטיז....חחחח......סתם....(לזיגו אם אתה קורא אל תעלב.....) בבי שבת שלום ולג שמח!

TaKe Me DuDi

New member
../images/Emo137.gifאוקיי......../images/Emo137.gif

כמו תמיד -חן שיחקת אותה היה ממש יפה קראתי ה-כ-ל-
אממ עכשיו בקשר לסקר..... מה דעתכם על ההדרנים
דבר מ-ע-ו-ל-ה שאני פשוט אוהבת
כמה הדרנים יצא לכם לראות
אמממ תאמת ..... בדיוק אחד.... בהופעה היחידה שהייתי ....
באיזה הדרן הכי נהנתם
אמממ ביחיד שראיתי .... ואני תמיד אוהב אותו ... ההדרן שהיה בהופעה בצוותא
מה הייתם מצפים לראות בהדרן
כל מה שאני אראה יהיה טוב

little bony

New member
בקשר לסקר...../images/Emo13.gif

דבר ראשון תודה על התגובות החיוביות מתה עליכם
השאלה של-מה הייתם מצפים לראות בהדרן- הכוונה הייתה מה הייתם רוצים שהם יעשו אני הייתי רוצה שהם יעשו את אני מת... או לראות שוב ריקוד של אייל.... ד"א שככתי להזכיר הדרן בו אייל עלה אם שמיכה על הבמה וניגן בחליל ושני המתוקה עלתה גם אם החליל צד וחצאית סקוטית זה היה חמוווד

papal

New member
שכחת עוד כמה הדרנים

ובתור מי שיגיע ביום רביעי בפיוז'ן להופעה ה 20 (היום זו ה- 19) אני צריך לדעת אז ככה - יש את ההדרן שהם כולם מחופשים לנגנים קלאסיים (כמו בקליפ) ואייל מנצח עליהם יש את ההדרן עם הדיסקוטק( מי שלא ראה קשה להסביר ) יש את ההדרן של זיגו בתור סופרמן (שאני ממש המום ששכחת לציין ואתו חן ) יש את ההדרן שאייל וזיגו משחקים משחקי כדור על הבמה- ומתחילים לשיר שירי ילדים יש את ההדרן שזיגו שר שירי אהבה ישנים ומרגשים ודביקים לאללה (למשל פיל קולינס)- (למרות שהוא שר את זה גם בתור סופרמן הואגם שר אותם שירים פעם בלי קשר לסופרמן) ויש את ההדרן שבו הם עושים לקט שירי אירוויזיון וכאלה

little bony

New member
טל...

אני הולכת היום להופעתי ה8 עלה בדעתך שלא ראיתי את ההדרנים האלה..

Peach 16

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

קראתי עוד אתמול אבל לא הספקתי להגיב! אז-
ולסקר..-
ההדרנים ממש כיפיים!
יצא לי לראות 6 הדרנים
הכי נהנתי בהדרן בצוותא!!!
מצפים.. אמ... דבר ראשון אני רוצה - "אני מת" ! ואם לא אז הדרנים בסגנון ההדרן שהיה בצוותא של מחורוזת שירים מוכרים יפים ...

Bunniella

New member
../images/Emo79.gif ההדרנים הכי טובים !!! ../images/Emo79.gif

הי ! הייתי ב3 הופעות כלומר - 3 הדרנים ! ההדרן הראשון שהייתי בו לא הוזכר פה - 2 הדרנים יותר נכון ! הראשון היה שזיגו שר שיר של מייקל ג'קסון - can't stop till u get enough והשני היה שזיגו הלך התחפש לרב חובל - וקראו לו קפטן סקובי והוא שר את the love boat בהופעה השניה הם עשו את ה"מחרוזות שירים" הכי חמודים האלה ! זה היה ההדרן הכי טוב לפי דעתי ! זה היה גדוווול !!! בהופעה השלישית זה היה עם להקת פורים שמח וזה היה ממש גדול ! מה ששכחתם לציין זה שאיתי אמר שהם מכרו 14 אלבומים.. והוא אמר שזה בגלל שהמשפחה של הבסיסט דרוזים :)) בכל מקרה אחלה הופעות אחלה להקה אחלה הדרנים !!

little bony

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

סתם רציתי להגיד שאני נוסעת היום לסמינר ואני יחזור מחר..
אני יתגעגע לפחות לחלק ממכם..
פרידה אישית מה
- אני יתגעגע חחחחח (תתקשרי) וטוווב.. מקווה שמי שהיה בהופעה אתמול נהנה

למעלה