שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo34.gifשיר השבוע../images/Emo34.gif

באיחור של יום i know, סליחה.
מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?

נופר36

New member
שלייי!

מהו שיר השבוע שלכם? incomplete-backstreet boys
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? all about you מהו אלבום השבוע שלכם? אמממ אין.. מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אממ איןן..

loner in love

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם? 30 Seconds To Mars - Capricorn Plain White T's - A Lonley September מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I'll Be OK מהו אלבום השבוע שלכם? McFly - Wonderland... סתם.. RON3F מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? I didnt mean for this to go as far as it did and I didnt mean to get so close and share what we did and I didnt mean to fall in love but I did and you didnt mean to love me back but I know you did

mayoosh4

New member
MINE:p

מהו שיר השבוע שלכם? behind this hazel eyes קלי קלארקסון
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i'll be ok!! אני רוצה סינגלל!
מהו אלבום השבוע שלכם? אמממ... enemma of the state- של בלינק.
מהו סמיילי השבוע שלכם?
באמת השתמשתי בו הרבה P:
מהו משפט/בית השבוע שלכם? גם לשולאאאאאמיות מותר להיות ערסיות.

DesertRose7

New member
מה זה החוצפה לאחר ככה?

מהו שיר השבוע שלכם?היום יומולדת..חיחי מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i'll be ok מהו אלבום השבוע שלכם? lostprophets - the fake sound of progress kelly clarkson- breakaway ושל פיטר רוט כולם קיבלתי/קנו לי תוך יומיים מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?I woke up it was 7 I waited til 11 Just to figure out that no one would call I think I've got alot of friends But I don't hear from them What's another night all alone When you're spending every day on your own

S182

New member
שלי:]

מהו שיר השבוע שלכם? kelly clarkson-since you've been gone מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? surfer babe מהו אלבום השבוע שלכם? kelly clarkson-breakaway מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?איןP:

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif שים לב

כשאתה רוצה להגיב להודעה..לוחצים על הוספת תגובה באותה הודעה.ולא בתגובה האחרונה

Hip Hop star

New member
שחר...

התמונה הזאת לא כ"כ ברורה...בפעם ה-1 שאני הסתכלתי עליהףגם אני לא הבנתי אותה.רק כשלירון או איילין שמו את התמונה ה-2,זה היה יותר ברור.........למי יש את התמונה ה-2?

DesertRose7

New member
אם את אומרת

כי אני חשובת שזאת יותר ברורה מהשניה. אבל נראה לי גם איילין אמרה.. אז אני אתחיל להשתמש בשניה שוב

may90

New member
ME

-מהו שיר השבוע שלכם? helena-my chemical romance -מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?-- -מהו אלבום השבוע שלכם? החדש של פו פייטרס
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?:: "השבת אמורה לצאת כשמחשיך לא?" "אבל כבר חשוך..." "מה זה?! איפה את גרה?? בטימקטו?!" השיחה הכי מצחיקה שקרתה לי אתמול

Hip Hop star

New member
../images/Emo163.gifשלי!../images/Emo163.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Ten Days/סלין דיון מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?You'ev Got A Frien מהו אלבום השבוע שלכם?A New Day Has Come/סלין דיון מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?"אה...בזמן שהיה את חדשות 10 כל הזמן אמרו עוד מעט תהיה ההופעה של מדונה,בזמן שהראו אותה מאחורה. -טעות...פאטלית!............ -ועכשיו אני אגיד. אביעד,עד כמה מטומטם אתה יכול להיות?!עם הפרצוף הזה?הקטע הזה של האצבעות...אמור להראות שכל 3 שנ' ילד מת מעוני ורעב!ואתה אומר שהסולן של הקיור נראה כמו פוף?!טוב שטל היה שם כדאי להריצין את העניין. הייתי מת להיכנס למסך ולתת לך בוקס,ולשתול אותך שם מאחוריי התפאורה!"

L u L i1

New member
שלייי../images/Emo26.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Don't Phunk With My Heart ו-La tortura מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?she left me מהו אלבום השבוע שלכם?אין מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?אין

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

• Sonata Arctica - The Misery • Velvet Revolver - You Got No Right • נימרוד שיקלר - יש פרחים • מוניקה סקס - מספיק בנאדם • Dream Theater - Trial Of Tears • McFly - You`ve Got A Friend • Beatles - She Loves You • April Sixth - Dear Angel • McFly - I`ll Be OK • Blue - When Summer`s Gone • Within Temptation - Ice Queen • HIM - And Love Said No • April Sixth - Here I Am

My Sacrifice1

New member
משום מה אני לא יכולה לשלוח מסר...

את יכולה לשלוח לי את April Sixth-Here I Am =]

למעלה