שלום לכולם!

../images/Emo34.gifשלום לכולם!

זוכרים (or not) את התמהוני שהסתובב פה וטען שהוא פיית´ הידוע לשמצה מפורום גאווה-נוער בנענע? אז היה לי ניר (אני צריך כבר לשכוח אותך באמת, עברתי את גבול הפאתטיות) ונשוב לעינינו, היה לי ניק נחמד פה בתפוז, mr pooh החלטתי שאני שונא את הניק..ונפטרתי ממנו, אז הנה אני כאן בניק חדש רק בגלל שתפוז הבני זונות לא נותנים לי ´ בשם! שלכם פיית´.

תפוז האלה

נותנים כל כך הרבה מעצמם...ממש שלא מגיע שיקראו להם בני זונות. וגם אני חלק מתפוז....אז פיית´ פילז...להרגיע. ובנימה קצת יותר ידידותית- שוב, ברוך בואך! מקווה שהפעם נראה אותך פה יותר

../images/Emo13.gif

טוב שיהיה אני ארגיע
זה מה שסיבך אותי בנענע *שיעול*גיא לנץ*שיעול* מההתחלה. SORRY HONEY אם נעלבת... פיית´

LeeCooper69

New member
ואתה אף פעם לא מזכיר....

מי המליץ (?) לגיא שלא לחסום אותך מהפורומים.. אגב, אם תה שואל, כן, אתה ברשימת איגנור שלי בICQ...

../images/Emo10.gif

נכון
אתה אמרת לגיא לא להעיף אותי, ברוב הפעמים..בעצם בכולם. לא נורא, אני לא אשב ואלכלך על גיא מאחורי הגב, *צחקוק*. אגב לי, אמרתי לך שאני מצטער שהברזתי לך..
סולח לי מתוק?

דפקן?! אתה הערת..

אתה הערת אותי בשתיים..ואמרתי שאני אחזור אליך, אבל נרדמתי! וקמתי שוב רק בחמש! ואז כבר לא היה טעם כי אמרת שבשש אתה חזור לב"ש..וואי יצא לי חרוז
בכל אופן..מותק אני מצטער ותציץ בנענע , בפורום שאינה מנהלת..
מצטער מותק..

LeeCooper69

New member
פתגם סיני עתיק אומר....

אם אין לך משהו טוב להגגיד, אמור פתגם סיני עתיק.

אבל דוקא כן יש מה לומר..

הויכוח הפתאטי שלכם ממש לא מעניין אותי ואת שאר חברי הפורום. הוא ויכוח אישי ומשום כך ראוי שיתנהל במסרים אישיים ולא על הבמה הזאת. יום טוב לך.

אויש סליחה מר זוטן

אם הויכוח הפתאטי שלי הפריע את שלוות הנפש שלך. מעולם לא התחשבתי באחרים ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו.

resputin

New member
ואני, תומך ב´זוטון´.

ויתרה מכך, אני גם אדאג שההודעות ההן תעלמנה במהירות האפשרית. זהו פורום, לא צ´אט. רוצים לריב? יש טלפון, פנים אל מול פנים, מסרים ושלל דרכים שונות- אנחנו לא צריכים לראות את ה´אהבה´ ההדית שאתם מפגינים אחד כלפי השני, לא כי זה ´לא אמור להיות בפורום´ אלא כי זה פשוט מפריע לעיניים! שרימפ- לטיפולך המיידי.

TwelveEyes

New member
ואני...

חושבת שכדאי להתחיל להפעיל פה את שיטת "שלוש החטאות ואתה בחוץ". יש אנשים מסויימים שכבר *מזמן* היה צריך להעיף אותם מהפורום הזה.

למעלה