שרשור דסקטופים שבועי! אני מקווה שהחלפתם תמונות.. את שלי אני ישים אח"כ פשוט התפוזבל לא רוצה לשים..
N NeKoGiRl New member 14/8/06 #1 ../images/Emo34.gifשרשור דסקטופים שבועי!../images/Emo34.gif אני מקווה שהחלפתם תמונות.. את שלי אני ישים אח"כ פשוט התפוזבל לא רוצה לשים..
../images/Emo34.gifשרשור דסקטופים שבועי!../images/Emo34.gif אני מקווה שהחלפתם תמונות.. את שלי אני ישים אח"כ פשוט התפוזבל לא רוצה לשים..
N NeKoGiRl New member 14/8/06 #3 ../images/Emo108.gifאוףף ../images/Emo46.gif תפוזבלל רגע ננסה.. הנה אני שמה בקישור.. (תפוזבל)
T T0LToL7 New member 14/8/06 #5 ../images/Emo20.gifשלי../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עד שסוף סוף הצלחתי להעלות הוא כזה מושלם בתמונות האלה
../images/Emo20.gifשלי../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עד שסוף סוף הצלחתי להעלות הוא כזה מושלם בתמונות האלה
B BrowN EyeD GirL1 New member 15/8/06 #6 הנה שלי../images/Emo9.gif בליינד גארדיאן פינגולפין בהלקרקסה..אני חושבת..חחח
A A d r i a n n e New member 15/8/06 #7 ../images/Emo60.gifגרר. כי "If it weren't for these bars I'd have you right now" *chokes*. יאמ?
G gbck trs New member 16/8/06 #8 שלי תמונה פצץץץ ...נירא לי...חיחיח מקווה לזכותת.. ובהצלחה לכולן.. טוב...תפוז או לא יודעת מי לא נותן לי לשים את בתמונה אז בתגובה הבאה שלי מקווה שזה יתן...
שלי תמונה פצץץץ ...נירא לי...חיחיח מקווה לזכותת.. ובהצלחה לכולן.. טוב...תפוז או לא יודעת מי לא נותן לי לשים את בתמונה אז בתגובה הבאה שלי מקווה שזה יתן...