שרשור דסקטופים!

NeKoGiRl

New member
../images/Emo34.gifשרשור דסקטופים!../images/Emo34.gif

כי מזמן לא היה D: שלי יהיה אח"כ..בגלל התפוזבל

n o g n o g

New member
כשמגדילים זה יותר יפה.

כעיקרון היינו בשייט לפני שבועיים אז צילמתי את זה מהספינה.. אני מתה על התמונה הזאת.

T0LToL7

New member
../images/Emo79.gifשלי ../images/Emo99.gif

אגב- אני הכנתי את הרקע

שלי

החברה המתוקה שלי עשתה לי את זה שווה לראת מה היא רשמה התמונה נורא גדולה אז אני שולחת רק את התמונה

אימוווווו../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אימואימואימואימואימואימואימואימואימואימואימואימו

kittycatbone

New member
שלי../images/Emo99.gif

קוראים לו טוּקס, ויש לי אותו מהנורווגי שלי
וזה הדסקטופ הכי שולט בעולם^^ חיחיחי

אורושהה

New member
אממאא איזה חמודד!

שימי פה את התמונה של הדסקוטפ הזה.. גמני רוצה כזהה

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifהיא אמרה לי תראה,

החיים די קלים. [פשוטים? קלים? מי זוכר. D:] בכל אופן, תראו איזה קושין
^_^ זה רק כי אני מאוהבת בדסקטופ הזה. [אתן לא יכולות לומר שהוא לא הדבר הכי חמוד שראיתן בחיים שלכן. ^____^ טוב אולי כן. כי אתן לא מכירות אותו. P: אבל נו.] רק קפצתי כדי לומר שלום. ולבדוק חתימה. D: סתם. וכדי לספר לכן, בהתרגשות מרוגשת, שיש לי עכשיו חולצה של זפלין. יפה. של Swan Song.
. [ואחתשלגאנזולמרותשזהמלפניהרבהזמןאיאפשרלהפסיקלהתלהב.] ואת Destination Anywhere של ג'ון. סוף סוף. ואת הדיסק של בלאקפילד. ומכנסיים קצרים! D: [טוב, אולי הם לא ממש קצרים. רק קצת מעל הברך. D: אבל מותר להתלהב, זה הראשונים שיש לי מאז כיתה ה' בערך!] ואת הצמיד הכי כוסי בהיסטוריה של היקום. ומה עוד? זהו. המחנך שלי בריטי ושלכן לא. D: שנת לימודים טובה ומוצלחת, יקירותיי. [זה באמת למה באתי לפה. D:] שתהיה לכן שנה נהדרת וחסרת בגרויות. [למיי אין בגרות במתמטיקה השנה? ^____^ That's right, לי.
] בכל אופן. אני חושבת שרק קארין, זוהר וג'ס נשארו פה מהאנשים הישנים. ^_^ זה קצ תעצוב. ^_^ אבל לא נורא. *Sniffle* טוב חברותיי. אמשיך בדרכי down Memory Lane אבקר את פורומי הישנים. האחרים. אהמ. Cheers.

למעלה