שרשור
ו

ravit1994

New member
../images/Emo32.gifהיייי D:

שלוםםםםםם D: זוכרים את הסרט הייסקול מיוזיקל?
ואת זאנסה?
[ הזוג זאק אפרון וונסה הדג'נס ] אי אפשר לשכוח! אז הקומנה של הזוג המושלם הזה חוזרת ובגדוווווווול #@%
ואתם מוזמנים להצטרף אליינו, לפעיליות השוווות [: ביינייהן ~
תמונות ;
משחקים ;
פעיליות ;
מיידע ועידכונים ...
אז לכל אלה שלא שכחו אותם, וגם לאלה שלא כלכך הכירו, אתם מוזמנים להתאהב מחדש, ובייניינו ~ קשה שלא D;
ניפגשש שששם
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=28209

../images/Emo34.gifשרשור../images/Emo32.gifו../images/Emo207.gif../images/Emo141.gif

כי הכל ירד למטה D: שבוע טוב

../images/Emo204.gifאעעעעע $%#%$*%&^%@

מחר מבחן ב-Lit. & Crit., מליון ואחת דפים ללמוד, ולא התחלתי. מו"ב, HERE I COME. ;; אוווווווווווווו! ומסיבת סיום ביום שני הבא! אנחנו שרות את It's My Life של בון ג'ובי! DDDDD: הולך להיות סוף הדרך.

Little Ray

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo121.gifלכל לומדות בתקשורת למיניהן!

יש לי טונהההההה[!] חומר בתקשורת ממה שאני למדתי אם מישהי רוצה שאני אביא לה את הדברים שלי פשוט אין לי לב לזרוק אותם ככה אחרי כל השנים שאספתי אותם זה בעיקרון על קולנוע, סיכומים על סרטים, ראינוע, ז'אנרים וכל זה אם מישהי רוצה שתגיד לי ואני אביא לה למפגש

קורם צילום

קיצר אני יודעת שמלא בנות פה מצלמות, כמה מכן הולכות לקורסים בחופש לצילום עם כן איפה? ומישהיא הולכת למכללה להנדסה נאות אפקה או משהו כזה? ואם מישהיא רוצה ללכת לאנשהו ולא מוצאת שתבוא איתי למכללה מלמעלה אמרו לי שהיא ממש טובה [ =

../images/Emo34.gifטוב לדעת שיש עוד אוהבות צילום כאן ../images/Emo12.gif

יש ביה"ס לצילום בחיפה שקוראים לו גליץ , ואני כנראה הולכת בקיץ D: מקווה שעניתי על השאלה חחחחחחח

XסתוניקX

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo126.gif שאלה.. מה זה שירשור???../images/Emo12.gif ../images/Emo126.gif ../images/Emo35.gif

../images/Emo34.gifאני אנסה להסביר ../images/Emo9.gif

שרשור זה מה שפתחת . כיאלו את פתחת הודעה ושאנשים יענו לה הם בעצם משרשרים הודעה להודעה שלך וביחד כל ההודעות שקשורות להודעה הראשית נקראות ביחד שרשור. עם כן . אסור לפתוח סתם הודעות בלי פואנטות כי זה סתם מבלגן את הפורום.אז מידי פעם יש שרשורים
ו
נצלש זה באמת שרשור ש"מנצלשים" אליו הודעה שלא קשורה לתוכן של שאר ההודעה. אבל אסור לנצלש בשרשורי ויקנד\משחקים\חדשות וכדומה.אלא רק לשרשורי אוף ונצלש .
מקווה שהסברתי את עצמי כראוי חח

../images/Emo204.gifאגב--

נצל"ש זה ראשי-תיבות של ניצול שרשור. את בעצם מנצלת את השרשור הקיים כדי לשרשר אליו הודעות שלא באמת קשורות לטופיק - לנושא. שרשור אוף זה בעצם השרשור שמאגד את כל ההודעות שאינן קשורות ישירות לנושא הפורום.

MadBerry

New member
ו - מוסיפה:

בהודעה שאליה את רוצה להגיב, את לוחצת על "הוספת תגובה"/"הוספת תגובה מהירה", ושם את כותבת את מה שאת רוצה להגיד. זה שרשור נכון :)

שרiD

New member
טיפשון, היית שואלת אותי!

אתן יודעות שזה במקור משפת תכנות? כשיש מחרוזת, שזה פשוט כזה, אוסף של תווים, כשרוצים להוסיף לה עוד תווים או משהו, זה נקרא לשרשר! סתם כדי שתשכילו קצת

Hadar AllStar

New member
../images/Emo207.gif תגידו מור פה????

אני מחפשת אותה......... מורררר השמיעי תגובה!!!!!! ~הייתי פעם בפורום למקרה שאני מוכרת למישהו~

למעלה