שרשור
ו

../images/Emo34.gifשרשור../images/Emo32.gifו../images/Emo207.gif

כי השני למטה. D: אוקי , אז אני עוזבת אתכן לחמישה ימים D: ( עד יומחמישי ) לטובת שבוע באילת P: ( היום ב2 בלילה ) אז אני מקווה שתסתדרו בלעדיי D: בפורום שלנו אין הרבה בלאגן אז לא צריך למנות אחראי אחר וזה אני סומכת עליכן . :) ותפתחו קצת משחקים .. שהפורום לא ירדם D: ואני אשמח אם מישהי תמסור לסטפי אם היא יכולה לפתוח שרשור חדשות .. זה יהיה נחמד P: לאביו גירלז 3>

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifתהני../images/Emo24.gif

ואולי כשתחזרי תפתחי סוףסןף את המשחקים שלך

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifתהני מיאמורה 33333>

למה "למסור" ? O: אני עדיין בפורום, היי XD ואממ היום הארי יחשוף עוד סוד בטוויטר בערב אז אחרי שכל הסודות יחשפו אני אאסוף הכל יחד ואעשה שרשור מסודר עם כל המליון מליון פרטים חדשים D:

../images/Emo34.gifיאי ../images/Emo23.gif

טנקס סטפקלה D: ונמנ כן לא הבנתי מה הקטע של הסודות האלה._. התבלבלתי בין השעות לגמריי . אז מחר כשהכל יתגלה וזה אני אשמח אם תפתחי שרשור וזה
וטנקס לכולכן 3>

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif שני הכל עניין של סקס אפיל ../images/Emo6.gif

אינלי מושג איך זה קשור- אבל ממש התחשק לי להגיד את זה XD אגב שנוציי, תהניי לאב
"תגידי יום ראשון באלך לבוא איתי לאילת, אח שלי לא בא איתנו..." "מה? מאיפה הבאת את זה?!" אויייש שנוציי שלי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתהנני מיאמוור ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני אפתח את הפינה שלי ביום שני.. [: רציתי לפתוח שבוע שעבר, אבל הייתי קצת עסוקה \:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo210.gifוואוו ../images/Emo23.gif0../images/Emo23.gif

ראיתי להנאתי -בפעם החמישית- את הסרט 27 שמלות ורק רציתי לציין! - ג'יימס מרסדן פשוט חתיך *-* דאמ. אתן חייבות להודות שאני צודקת XD הוו ג'יימסי

McLife135

New member
../images/Emo135.gifחתתיךךךךךךךךךךךךךךךךך *~*

אני לא זוכרת באיזה סרט גיליתי את החתיכות שלו :O אני רק זוכרת שראיתי אותו עם אמא שלי ושתינו התאהבנו
חחחחחחחח הוא היה כזה גיי בסרט מכושפת XD

m o r 1 0 2

New member
אחחח,ג'יימסי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חתיך אמיתי
אני אוהבת אותו כ"כ הרבה זמן. אני עוד מכירה אותו שהייתי קטנה,באמת שכפרעליו
ואחלה סרט,אגב:)

למעלה