2 לסביות, ילדה בת 4 וברבי 1

אבא גאה

New member
../images/Emo34.gif 2 לסביות, ילדה בת 4 וברבי 1

ניבה היא ילדה מוכשרת, היא כבר בת ארבע, היא הבת של ג'ניפר וקרול... זה לא היה להן קל, המשפחות הקשו מאוד, המשפחות מסורתיות מההרים הקנדיים....אנשים קשי יום, מיושנים מהדורות הקודמים..... אחחח, כמה שזה היה קשה לצאת מהארון ולספר להם על כך שהן אוהבות נשים, אח"כ כשהן כבר הכירו הן באו להכיר את ההורים, פגישות מהוססות, חצאי פגישות, מבטים (ודי). הן פחדו שהיד במקרה תיגע ביד של האהובה, כי "מה יחשבו ההורים". אבל הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר, ההורים "קיבלו" את הבנות ואפילו למדו לחבב את האשה שעם הבת שלהן....עדיין קצת שמרנים - אבל הבנות מכבדות.... והנה נולדה ניבה, והקשיים החלו שוב - ההורים מודאגים "האם הנכדה תצא לסבית?" "האם היא לא תאהב בנים?" "הרי אין לה מודל גברי".....ובלה בלה בלה (כולכן בטח שמעתן את כל הטיעונים והמענות האלו כבר מיליון פעם....) אבל גם כאן הסבים והסבתאות גם החלו נרגעים, הנה הילדה גדלה להיות נסיכה אמיתית, בת ממש בת בכל תרמ"ח אבריה... אוהבת שמלות, משחקת באיפור, קונה ברביות, הכל וורוד וסגול (בהיר, בהיר) פשוט בת ממש, בת פאסטלית....סטרייטית אמיתית....נסיכה. והנה הילדה בת ארבע, אחחחח איזה נחת, היא רוצה עוגה כזו של בנות, כזו שיש בה ברבי והשמלה של הברבי זו העוגה עצמה..... כמה שזה יפה, כמה שזה נשי......עוגה ענקית בחצי עיגול מקושטת כשמלה פרחונית מרהיבה, מתוכה יוצאת ברבי....פשוט מ-ה-מ-ם....(כנראה שהילדה הזו לא תהיה לסבית....) וכולם מתאספים סביב, סבאים וסבתאות משני הצדדות, ודודים ודודות ומשפחה ככל שהעין יכולה לראות. מכבים את האור, ומוציאים את העוגה דולקת, ושרים :"יום הולדת לניבה...." ודמעות של אושר.... וניבה מכבה את הנרות בנשיפה אחת, מעודנת כזו..... ושולפת את הברבי מתוך העוגה...... ומפשקת לה את הרגליים בעדינות, רגל לכל צד....כי שם באמצע נתפס הכי הרבה קרם, היא שולפת לשון עדינה וורודה ו.....מלקקת את הקרם הרב שנדבק שם באמצע......בדיוק בין רגליה של הברבי העירומה

טרודי

New member
כבר אמרו לך שאתה צריך לכתוב ספר?

(את הפרק הזה בסיטקום שלך לא ישדרו...)

אבא גאה

New member
אמרו

וזה מחמיא כל פעם מחדש.... (תודה) אבל בצניעות אני אומר שאני חושב שאני כותב נחמד מאוד - אבל בפירוש לא כתיבה מקצועית פעם חלמתי להתפרנס מכתיבה..... לפני כמה זמן החלטנו ערבה ואנוכי לכתוב יחד טור ל"זמן הוורוד" והלכתי לפגישה עם העורך....ומיד לאחר שהוא אמר "בסדר, תשלחו לי טור" מיד אז, לא הצלחתי לכתוב דבר
אז אני נשאר במדיה הזו שהיא לא מחייבת ומיד מקבלים פידבקים כאלו נעימים מא/נשים כ"כ נחמדות. אז תמשיכי, תמשיכי

כבר כמה פעמים חשבתי...

לשכור אותך שתכתוב לי ביוגרפיה
- אתה אפילו את החיים שלי תצליח להציג באור מעניין..

פרח7

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אולי כדי להשלים את חינוכה כסטרייטית, כדאי לשים בפעם הבאה... בובה של קן...?

חינוך מיני ?

אני לא זוכרת שלקן היו אברי מין,אבל יכול להיות שזו הסקלרוטיות שלי,או אי תשומת ליבי לדברים פעוטים?....

פרח7

New member
אני בוהה בתמונה ולא מאמינה...

האבא, ירון, כן, זה שרוכב על התרנגול ובנותיו ספיר וירדן כלל לא מוטרדות מזה שדמות האם שלהם נעלמה מהתמונה... כאם בישראל אני מאוד מוטרדת שילדי יחשפו לתועבה כזו. ועוד משהו מישהו מוכן לספר לי איפה יפה נמצאת? אני מצאתי שם רק עוד כלבה שהסתתרה מתחת לזרועה השמאלית של ירדן (ואל תשאלו איפה נמצאת זרועה הימנית...)

טרודי

New member
יפה מודגשת בצהוב

לא, זו לא *אהם* בננה, זה השיער שלה. עכשיו תמשיכי מהשיער ותמצאי את הפרצוף. (גם הוא צהוב. והפוך.)

ניראות

New member
להיפך הוא הנכון

איבר המין של ברבי יותר מזכיר איבר מין זכרי ולהיפך לגבי קן

למעלה