2001- ובנימה אופטימית זו...

the_new_guy

New member
../images/Emo34.gif 2001- ובנימה אופטימית זו...

אני ארוניסט גאה. אבל ממש עמוק עמוק בארון (לא מוציא משם אפילו את האף) לא הייתי באף אחד מהמקומות שאת השם שלהם פוגשים פה ושם בפורום ולא, לא עשיתי את שעורי הבית של מרמלד: לא קראתי מעולם את הזמן הורוד או הקשת ובטח ובטח שלא בפומבי. היסטרי? נכון. פרנואידי? אולי, אבל כזה אני. והנה עוד שנה עוברת לה, מדכאת בדיוק כמו זו שלפניה (ואם אתה בארון וקורא את זה, אתה בטוח יודע במה מדובר...) עד שפתאום, כמה ימים לפני הסוף, אני סופר את כמות האנשים ש´יודעים עלי´ ומגלה שיש כבר 7 כאלה (פור-דה-רקורד, לפני שנה לא היו כאלה בכלל!) וערב אחד ככה סתם בלי לתכנן, מישהו זורק לחלל האוויר ´לאיפה נצא?´ ולפני שהספקתי להגיד "ג´ק מק´פי" או "בריאן קיני" מצאתי את עצמי ב-OUT. אתם יודעים מה? לא היה מפחיד בכלל, אפילו הרגשתי טוב ובנוח שם. למחרת הלכתי וקניתי לי במתנה את הדיסק של עברי לידר. מגיע לי. אז נכון, ב-2001 אני עדיין בארון,עדיין פרנואיד ועדיין לא יצאתי בהכרזות פומביות לכל החברים והמשפחה, אבל הוצאתי את האף מהארון, ולאוויר בחוץ יש ריח חדש ולא מוכר. קוראים לו אופטימיות. שתהיה לכולם שנה טובה!
צ´ירס

אהוד_

New member
ברוך בואך אל העולם האמיתי

שים זיין על כולם ותחשוב שאסור לוותר על החופש שלך

MARMELAD

New member
איזה כיף...

שההודעה הראשונה שאני קורא ב - 2002 היא זאת. שבעה אנשים זה לא מעט. זה די הרבה. ולצאת לאאוט - זה בהחלט לא ממש ארוניסט מסתגר קלאסי. אז אולי אתה עדיין בארון. יכול להיות גם שתשאר בארון כל החיים - ואין בזה שום דבר רע דרך אגב. למרות שאני מאמין ביציאה - יש אנשים שפשוט יותר נוח להם לחיות בארון. אבל הארון שלך הוא לא פרטי במאה אחוז. וכל עוד יש לך עם מי לדבר - זה כבר מעולה. שנה טובה!

למעלה