5Things I'm addicted to

../images/Emo34.gif5Things I'm addicted to../images/Emo34.gif../images/Emo124.gif

נכון בפייסבוק יש אפליקציה כזאת שנכנסים וכותבים 5 דברים שאתה הדוק אליהם , 5 להקות שהיית רוצה להיות בהופעה שלהם , 5 דברים שאתה אוהב לאכול וכו' וכו' . אז כאן כל אחד יצטרף לרשום 5 ( הכי הרבה אפשר 6 ) דברים שהוא הכי אוהב זה יכול להיות להקות , מכשירי חשמל , מקומות , תוכניות , אתרים אנשים וכו'. אז הנה שלי : 1.מקפליי 2. אחת שיודעת 3.הלו קיטי 4.פייסבוק 5.צילום 6.לונדון ( אנגליה בעקרון ) יאלה כתבו את שלכם גם , זה יהיה מגניב לראות מה האובססיות של כל אחת

Simple Girl 175

New member
../images/Emo121.gifהחמישיה הפותחת../images/Emo9.gif

האובסייה שלי 1. מקפליי 2. ספרים 3. כתיבה 4. מוזיקה [הדיסקים שלי] 5. פייסבוק [שום אובססיה לא מושלמת ללא פייסבוק
] 6. תמונות [מס' התמונות שלי בפייס יסביר הכל]

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifהחמיישיה שלי:)../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

1.מוסיקה-הדבר הכי חשוב לי בחיים,ואני לא זזה איתו לאף מקום
אני שומעת בכל מקום,בכל מקום אפשרי,כן כן
2.ריקודהנשמה שלי
3.כתיבה!| 4.בון ג'ובי-החלום שלי
5.קולנוע-אהבה שלי
6.ספרים-מאוהבת בהם##@@@%%חולמת להוציא אחד:)

m o r 1 0 2

New member
אופסס,שרשרתי חרא:p../images/Emo168.gif

סורי רייבן:p פעם ראשונה שזה קורה לי חח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif The five colors in my hair :D

1 מקפליי
2 מוזיקה
3 פייסבוק
4 חברים/חברות/ידידים/חבר אין לי עולם בלעדיהם
5 בובות פרוותיות - זה פשוט בלתי מוסבר
כל החדר שלי מוקף בהן

../images/Emo109.gifהוווווווווו D:

בגדים אופנה נעליים וכאלה D:
הלו קיטי
יומנים (של בצפר *-*)
מחשב, פשוט להיות בו חח
השיער שלי, אני יכולה לשחק איתו שעות עד שיהיה מושלם חח ~פרפקציוניסטיות~ ואם היה מקום גם לגוסיפ גירל והישרדות <:

../images/Emo34.gifלמען האמת היה מקום לעוד אחד D:

אמרתי שאפשר גם 6
חחחח גם אצלי הייתי יכולה להוסיף בגדים אופנה נעליים וכאלה:) ישלי הרבה אובססיות XDDD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני אני אנייייייייייי../images/Emo6.gif

מוזיקה-Red Hot Chili Peppers
נעליים.כל הצורות כמעט כל הצבעים והרבה!
הצבעים כחול וירוק
עכשיו גם גרביונים!
הומור

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif5 הדברים שאני מכורה אליהם... :)

1. מקפליי~ !
2. טוויטר - באובססיה רצינית. XD
3. מסי ובקאהם~ חעחעחע
4. גייז.XD
5. מחשב טלווזיה ופלא. XD

McLife135

New member
../images/Emo135.gifmy five :D

1. מחשב - בעיקר פייסבוק 2. טלוויזיה 3. שוקולד 4. קולה 5. הפלאפון שלי

../images/Emo204.gifמממ.

קצת קשה לצמצם את זה לחמש. אבל אני אנסה. אחד:
מוסיקה. לא משנה מה-מי-איפה-כמה-למה, העיקר שאני אתחבר אליה. ואז אני לא אפסיק לשמוע. אני מסתובבת עם האוזניות מחוברות לאוזניים שלי כמו אינפוזיה. אני יותר גרועה מאחותי הקטנה עם האייפוד שלה.
שתיים:
פאנפיקים של J2. כי מאז שהתחלתי אני לא יכולה להפסיק. ג'ארד (פאדאלקי) וג'נסן (אקלס) כאלו חמודים יחד. באמת. ואני קוראת לאחרונה כלכך הרבה פאנפיקים עליהם; LJ פשוט מפוצץ. וזה כיף. אני אפילו מעבירה אותם לפלאפון כדי שיהיה לי מה לקרוא בדרך לירושלים. ^^ שלוש:
ספרים. יש לי קרוב לשמונים ומשהו ספרים שקניתי לעצמי בארבע שנים האחרונות, ואני שואפת להגיע למאה עד גיל 25! (למרות שיש סיכוי גדול שאני אעבור את זה...) רק ביום חמישי קניתי ספר חדש. ועוד מעט יש את שבוע הספר, אז בכלל. ארבע:
כתיבה. או, אלוהים, אני פשוט אוהבת לכתוב. וכשיש לי בלוקתיבה אני פשוט מתוסכלת. ולאחרונה לא כתבתי כלום, אז אני, אה, כן, מתוסכלת. XD אני חושבת להתחיל פיק חדש, או סיפור מקורי. כל דבר שיערב אותי, עיפרון/עט ודפדפת. חמש:
אינטרנט. לא משנה פייספבוק, תפוז, טוויטר, LJ, וואלה! או IMDB (כן, אני מכורה לאתר הזה. זה כזה מוזר. ומשעשע. בו זמנית), רק תנו לי מחשב ואני אהיה מסוגלת להעסיק את עצמי. באמת. יש לי חשבונות משתמש בכמעט כל אתר שתגידו, ואני מסוגלת למצוא דברים בשניות אם מבקשים ממני. ויש עוד (ע"ע פלאפון. ושופינג. ו, אה, האחים-שלי-הקטנים), אבל אני פשוט אחסוך מכן. XD

polly88

New member
../images/Emo181.gif

את יכולה להביא קישור לפאנפיקים של J2 בבקשה?תודה :)

למעלה