יש לנו שן ראשונה!!!!

נת נות

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif יש לנו שן ראשונה!!!!

הבוקר היא הציצה, קטנה קטנה ומדהימה - השן הראשונה! (עכשיו אני יודעת למה לקח לו המון זמן להירדם אתמול....
)

אנגלה3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתכיני את הסטייקים......./images/Emo21.gif../images/Emo21.gif../images/Emo6.gif

inbal38

New member
שלי גדול בשבועיים

ומזיל ריר כל הזמן, אבל השן לא מבצבצת לה. מעניין אתן מניקות ? יש סטיגמה שאומרת שתינוקות יונקים מוציאים שיניים מאוחר.

נת נות

New member
אני הנקתי מלא עד גיל 3 חודשים,

אח"כ ירדנו לפעמיים ביום סימילאק, ועכשיו, בשבועיים האחרונים, הוא יונק רק בבוקר ובלילה...

ק א סי

New member
אני חושבת אחרת

שלי ינק עד גיל שנה+7. ורק בגיל שנה+ התחיל לאכול. שיניים יצאו לו מאוחר, בערך בגיל התחיל לאכול. אז קראתי על הנושא ומתברר שלכל תינוק מבשילה מערכת העיכול בזמן אחר. לכן אסור לדחוף לו אוכל בכוח. כי אז מקבלים הפרעות אכילה, אלרגיות למזון ושאר מרעין בישין. כשהתינוק בשל, הוא יתחיל לאכול. והשיניים יוצאות כשהתינוק בשל לאוכל. והוא יונק כמעט מלא עד שהוא בשל לאוכל. אז עשיתי 1+1...

פרלמנים

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו התחלנו מוצקים גיל 9 חודשים... מעניין שזה תואם את התאוריה שלך בלי להתכוון בכלל ...
פשוט רציתי למשוך בהנקה מלאה כמה שיותר

ק א סי

New member
את בטוחה שרצית?

או שהרגשת שזה מה שהתינוק שלך צריך? תחשבי על זה...

פרלמנים

New member
זה היה שילוב...

מצד אחד, ניסינו קצת מוצקים ופשוט לא ראינו התלהבות מצדו של דניאל, מצד שני היה לי מאוד חשוב למשוך עם הציצי בלבד כמה שיותר כי ידעתי שזה כ"כ טוב לו...כנראה שהתחושה שלי יחד עם חוסר שיתוף הפעולה של דניאל יצרו את המצב הזה. אני כ"כ שמחה על כך...
לשמחתי, לא נתתי לאפ'חד להלחיץ אותי בענייני מוצקים! ג'סיקה

ק א סי

New member
../images/Emo45.gif

בגיל שנה אחות טיפת חלב נזפה בי "כל עוד את מניקה הוא לא יתחיל לאכול". מותר לכתוב "בולשיט" בפורום?

פרלמנים

New member
../images/Emo12.gif

כבר היו לנו דיונים אינספור על אחיות טיפת חלב. לשמחתי האחות שלנו היא אמא שלי אז אנחנו די מרוצים ממנה
אגב, אני כן הייתי מודאגת בעניין הרגלי התזונה-פחדתי שלא אצליח להרגיל אותו למוצקים. בקטע הזה שלושה גורמים עזרו לי בבוא העת להקנות את ההרגלים המבוקשים: 1. סיגי 2. פורום הנקה (כן... דווקא הן, אלופות במוצקים) 3. הגן-ישיבה משותפת, שעות מסודרות וכו'. לגבי ה"בולשיט"... תגידי לי את אם מותר לכתוב את זה...את היועצת הצמודה שלי לענייני פורומים וכו'
בכל מקרה יש ך אישור ממני לכתוב את פה, זה בהקשר שכתבת ...
ג'סיקה

למעלה