חופש

../images/Emo34.gif../images/Emo27.gifחופש../images/Emo23.gif../images/Emo37.gif../images/Emo34.gif../images/Emo124.gif

ספרו חוויות מהשנה , מה תעשו בחופש , ומה התכנונים לשנה הבאה , ואיך הייתה התעודה .DDDDD: אוהבת אתכן וחופש נעים . D: אגב לפי מה שנקבע בשרשור של המפגש הוא יהיה ב5.7

שרiD

New member
באמת שני! למה לבאס?

חחחח זרמתי! אני יצאתי לפני אבל אבל ישלי בעעעעגרויות.. חופש הולך להיות טוואווב! חברים מסיבות מסיבות מסיבות~>בנים בנים בנים~> ים ים ים ים---- איטליה ------ עבודה עבודה עבודה ~> כסף כסף כסף ~> ים ים ים! תעודה פאנן. שנה הבאה אין חיים, מגמת הנדסת תוכנה בי"א זה הכרזה טוטאלית של אבדון :) בואו לבקר את המצבה
אה ועבודה במת' כי אני 5 יח"ל. -_-

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחופפפפפפפש. *~*

גאאאאאד השנה הזאת הייתה אחת הטובות .D: כאילו, נפגשתי המון עם חברות, וכאילו ממש השתפרתי מבחינה חברתית. :) גם התחלתי לעבוד, והשתפרתי בלימודים.:) קיצר ממש אהבתי את השנה הזאת. D: התעודה הייתי אחלה, במחצית הזאת הכל היה מעל 80 חוץ מערבית שהיה לי 75.XD אבל זה לא נחשב אני גרועה בערבית.XDD ובספורט קיבלתי פאקינג 80! חיבקתי את המורה לספורט אח"כ מהתרגשותXDDDDD הייתי בשווווווק! XD ואני משובצת ל4 יח' במת' ו5 באנגלית. D: קיבלתי 87 במחצית במת', ו93 באנגלית. D: בסה"כ הממוצע שלי במחצית היה בין 88-89. :) ושל השנתי היה 86.XD המחצית הקודמת הורידה לי. -.-" התוכניות שלי לחופש זה לעבוד, לצאת כנראה כי חברות שלי סוףסוף עובדות אז יהיה להן כסף לצאת.XD ובכללי להתנחל אצל חברות... D: תכנונים לשנה הבאה- ללמוד ביולוגיה כימיה ולהצליח בזה (בתקווה.D:) , להצליח בלימודים.
~בתקווה~ חחח. ולאדעת נראה מה שיהיה יהיה. D: אה! ולהצליח בבגרויות.DDD: חחחח

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifחופשששששששששששששש!@#$%^&* [או סוג של..]

מחר בבוקר הבגרות האחרונה שלי! ואז אין יותר בצפר. בכלל!@$^&@Q$ יש אנשים שאני כלכך אשמח לא לראות יותר! ואז- חופש! אומנם רק 4 שבועות אבל גם זה משהו
מתה כבר לראות את כולן במפגש 8DD

../images/Emo34.gifחופששששששששששש../images/Emo23.gif

אז ככה , בתחילת השנה הלך לי חרא! בלימודים כמובן . ובשליש האחרון שיפרתי ממוצע 62 לממוצע 80 אני גאה בעצמי! התקבלתי לכיתה שנקראת אקדמיה שזו כיתה במימון האוניברסיטה שמספקת לנו מורים פרטיים בחינם כמובן ועושה הכל כדי לקדם אותנו ונורא קשה להתקבל אליה. אבל הדבר המיוחד בכיתה הזו זה שרוצים לעשות תואר ראשון . אז בשביל תלמידי הכיתה הוא יהיה בחינם . יאי אס
בקיצור הייתה שנה נחמדה .. למדתי הרבה על עצמי ועל אחרים. למדתי שאני טובה בתחומים שלא הייתי חולמת אפילו חחח ( כימיה O: ) וגם שאני אזרחית די טובה! כי במפמר קיבלתי 93 על סמך ידע כללי רק! מה שאני מתכוונת לעשות בחופש : לחרוש את ת"א . לרוקן להורים את הארנקים. אבל ממש D: לעבוד . שופינשופינננגגגגגגגגגג . D: מפגש והסרטון יומולדת לטום שנורא חשוב לי כרגע. לונה פארק . איייייייייייייייייייייייייילת ! הבני דודים הצרפתים החתיכים שלי באים לביקור ואני ישנה איתם שבוע בוילה שהם שכרו בקיסריה .אז יהיה אדיר! ממ לישון אצל רות ואצל קרן.שהן יבואו אליי.והאמ המאמאמאמ . D: להנות? D: חופש מהנה לכולן אני בטוחה שתנצלו אותו כמו שרק בנות 1238 יודעות לעשות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifWhat's Happenning Forum?חופש!../images/Emo13.gif

המשפט מהתכנית של RayWillimaJohnson לא שנרהא לי שמישהי ה רואה,וכאדי לכן לראות-הוא מצחיק! היום הייתה הבגרות חובה האחרונה שני(איכסטוריה
)וזהו,אני לא לומדת יותר היסטוריה ולשון פוראבר!אין יותר נלה"י וכל הקקי הזה,ואין יותר היסטוריה!
לא ממש למדתי משבועות בערך ובאתי רק לבגרויות ומתכונות,אז אין ממש חוויות חוץ מזה. שנה הבאה י"ב!להמשיך עם הציונים הטובים ולתת בראבק לשנה האחרונה התעודה הייתה מעולה!מקווה להמשיך עם תעודה כזו שנה הבאה
ועוד משהו: נחשו מה? התחדשתי בפירסינג!@#@%^&# זהו,אחרי הבגרות בהיסטוריה עליתי על הרכבת הראשונה לת"א(בעצם השניה כי את הראשונה פספסתי
) והלכתי אל הסטודיו להתחורר לכבוד פתיחת הקיץ רציתי טריפל הליקס אבל הפירסר אמר שלא אז הוא עשה לי רק שני הליקסים בינתיים ועוד חודשיים אני הולכת לשם שוב להשלים לטריפל הליקס! ויצא ממש יפה,וכאב,אבל שטויות
הבעיה היחידה היא שהאוזן מושבתת משינה על צד שמאל לזמן הקרוב.?
התגידו לי להתחדש?
חופש נעים לכולן!

MadBerry

New member
תתחדשי! ../images/Emo6.gif

יש תמונה? איך שני הליקסים נראים בכלל?
ו... ממ... נלה"י?
את מתכוונת נ.ל.י/ה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה!../images/Emo13.gif

עדיין לא,אני לא בבית והתחוררתי רק באחת בצהריים אז כרגע אין עוד תמונות כמו הליקס אחד,רק עוד אחד מתחתיו או מעליו.ויש רווח באמצע לשלישי שבדרך
נלה"ינלי\ה,הכול אותו זבל.העיקר שזה מאחוריינו

MadBerry

New member
אה רגע,

אז מה זה הפירסינג למעלה שעובר דרך שני חורים?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאינדסטריאל

או קרוס. עשיתי אחד כזה לפני שנתיים(אני מקווה שזה מה שאת מדברת עליו,תמונה לבירור)

MadBerry

New member
כן, זה :)

~מחפשת תמונה של שני הליקסים ביחד~ אוקיי, מסתבר ש"double helix" זה סליל די.אן.איי
אז הכוונה שלך בשני (ושלושה) הליקסים זה פשוט שניים (או שלושה) עגילים נפרדים? שלא מחוברים? אני פשוט רוצה להבין

m o r 1 0 2

New member
תתחדשייייי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אחחח,איזה כיף להיות אחרי היסטוריה!!!! כזה כיף,באמת

למעלה