niva99

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo18.gif

האנשים בד'כ בארון כי כלל החברה הסטרייטית מבקרת וקוטלת אותם הם מיעוט שפעם היה נירדף-אז יום הגאוה מאפשר להם לגיטימציה -כאילו בכך הם מרימים ראשם בגאוה ואומרים גם לנו זכות קיום כמו לכם. גם אנחנו חלק מהחברה. אני באופן אישי בעד חיה ותן לחיות -שכל אחד יעשה כרצונו. מה גם שזו נטיה מולדת ואי אפשר לשנות. הם אנשים כמוני כמוך -בד'כ יצירתיים ורגישים. ולא צריך להיות הומופובים. הם בסדר ואנחנו בסדר.

אין לי בעיה איתם

רק שאני לא חושב שזה צריך להיות חג הם אנשים כמוני חלקם אפילו טובים יותר אבל זה בעיה לא חג זה נוגד את הטבע את הדו אני מבין הרבה יותר

בגלל שאתה לא מבין ומקבל אותם

זה נראה לך מוזר. הם נרדפו בגלל נטייתם במשך שנים, אז הם החליטו להוציא את התופעה החוצה ולהפגין את גאוותם. זה יום הגאווה שלהם שבו הם מצהירים בגלוי על מה שהם למרות ובגלל מה שאנשים אחרים חושבים עליהם. זה לא חג כללי, זה לא יום חופש אוניברסלי. זה יום שלהם. אני יכולה על אותו משקל לשאול מי צריך את יום האם (או המשפחה)? מי צריך את יום האהבה? שאנשים יאהבו ויביאו ילדים , למה צריך לחגוג את זה?

מפריעה לי בוטות

מפריעות לפחות ממה שאני רואה בתקשורת התלבושת האלימות ואני בור בנושא הזה אבל מה שאני רואה מגעיל קצת בענין החגים האחרים שהם סולידיים יותר הם חלק מהיצירה והמשכיות

Vdrums

New member
בן אדם, קצת סימני פיסוק.

הם אנשים כמו כולם ואם בא להם לציין איזה יום שחשוב להם אז למה לא, הם לא מפריעים לאף אחד.

Vdrums

New member
נו לאנשים אין זכות להחליט על תאריך

משמעותי ולחגוג אותו? נניח אם בא לי להכריז על ה8 באוגוסט בתור יום המתופף הישראלי ולעשות הפנינג וכו'. גם זה לא בסדר?

למעלה