מצעד הגאווה

../images/Emo34.gif../images/Emo39.gifמצעד הגאווה../images/Emo39.gif../images/Emo34.gif

כפ שכולנו יודעים, ביום שישי מתקיים בארצינו הקטנטונת מצעד הגאווה
עכשיו כמה שאלות לי אליכם ... (מהתעניינות אישית
)
אתם הולכים למצעד
מה אתם לובשים
אתם יודעים פרטים על המצעד
(איפה מתי וכו') זהו .... תענו אם בא לכם
שיר

ילדת גן

New member
אני הולכת!!

אני סטרייטית אבל אני הולכת כי יהיו שם מלא מלא בנים חתיכים לבושים בבגדים מינימליים
...
ואין לי מושג מה אני הולכת ללבוש....

fireblue1

New member
שלושה ידידות שלי מעפולה שיהיו שם...

רוצות שאני יבוא אבל אף אחד מהחברים שלי לא רוצה ללכת וכנראה שגם אני לא יילך...

i l0ve u

New member
אין לי מה לעשות שמה חח../images/Emo34.gif

לפחות זה מה שנראה לי בגיל הזה חחחח

O Boy

New member
אני מקווה שלא יהיה לך מה לעשות...

שם גם כשתגדלי

fireblue1

New member
לא קשור...

יש שם הרבה בנות יפות שאפשר להכיר וגם להסתכל... שנה שעברה הייתי שם והיה פצצה בנות מסתובבת לך עם חוטיני ויש אנשים שמצלמים אותם סתם ככה ויש גם מ-12 אני חושב{לא בטוח} מסיבת חוף מדליקה...

fireblue1

New member
ו...

הבנות הלסביות ידועות בזה שאפשר להתמזמז איתם בקלות... אני לא ניסיתי אבל בשנה שעברה חבר שלי עשה את זה מלא פעמים...הוא בא אל בנות לסביות ופשוט התחיל לגעת בהם והם נתנו לו{ולא שהוא כזה ילד יפה}

fireblue1

New member
אההה ו...

יש לי ידידה משוהם שהי דו{אוהבת גם בנים וגם בנות} והיא ילדה פשוט מדהימה... בל"ג בעומר היא פשוט התנשקה עם חברה שלה מול העיניים שלי והיא גם רצתה לעשות איתי ועם חברה שלה אורגיה אבל לא משנה...{אוליי אני עוד יעשה איתם למרות שלא נראה לי..}

i l0ve u

New member
אה ו...

סתם חחח זה היה פשוט מרתק לשמוע את זה חחח בצחוקק

fireblue1

New member
לא באתי להרשים...

מי שאל אותך בכלל... ואתה לא מעניין אותי יילד מטומטם..

O Boy

New member
הודעותיכם נמחקו.

הפורום אינו מקום לריבים, להעלבות ולביטויים בסגנון שהוצגו בהודעותיכם. נא לא לחזור על כך שנית. תודה.

אורו'ש כנס שנייה...

אני לא לסבית או משהו, אבל הומו ולסבית זה לא משהו רע, וזה לא משהו יוצא דופן, זה טבעי לחלוטין! כשאתה אומר למישהו שאתה מאוד מקווה שלא יהיה לו משהו לחפש במצעד הגאווה הזה, שבמקרה מתכוון לזה שאתה מקווה שהוא או היא לא יהיו הומו או לסבית ואם בעתיד הם ימשכו לבני מינם אתה רק מוריד להם את הביטחון העצמי... צריך להיות עדינים יותר

למעלה