ה ק ו ר ב ן

../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif ה ק ו ר ב ן ../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif

אווווקיס
בלי דיבוורים מעצבנים D: השבוווע הקורבן היא
שייייייייר ( Sweet Shir ) צאו לדרך !

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif להלהלה D:

- על הפורום - כמה זמן את בפורום? כמה מאומצים היו לך ואיזה? כמה כינויים היו לך ואיזה? מה את אומרת על הפורום? - אין שם - מי הפייב שלך? מה בחיים לא היית עושה בשביל הופעה של מקפליי? יש לך עוד להקות\זמרים\זמרות שאת אוהבת כמו מקפלי? - 5 הכי הכי - שירים הכי אהובים עלייך של מק'. סרטים הכי אהובים עלייך. שחקנים אהובים. להקות אהובות. להקות שנואות. תחביבים. תהנייי

sweet shir

New member
עונהD:

- על הפורום - כמה זמן את בפורום? אממ, שנתיים וחצי. קצת עצוב. XD כמה מאומצים היו לך ואיזה? לא היו חח כמה כינויים היו לך ואיזה? רק את זה מכיתה ה' בערך. וזה גם למה הוא כזה מפגר.
מה את אומרת על הפורום? לודעת חח - אין שם - מי הפייב שלך? אין פייב. אבל לא אוהבת את דני חח מה בחיים לא היית עושה בשביל הופעה של מקפליי? רצה ברחוב ערומה, אוכלת ג'וקים/דברים-שלא-אמורים-לאכול, מגלחת את השיער..
יש לך עוד להקות\זמרים\זמרות שאת אוהבת כמו מקפלי? כן. <: - 5 הכי הכי - שירים הכי אהובים עלייך של מק': וואו, לא ילך 5 חח אז ה5 ראשונים שאני זוכרת. She Falls Asleep Bubble Wrap Little Joanna The Last Song Not Alone סרטים הכי אהובים עלייך: נערה בהפרעה, ילדות רעות, יורו טריפ, 13 ובאנג באנג יור דד. שחקנים אהובים: גייל הארולד, ג'ארד ליטו, אדם לאמברט (שוש הוא באמת שחקן!), צ'ייס קרופורד וזאק אפרון (לא בגלל כישורי המשחק שלוXD). להקות אהובות: ד'ה אול אמריקן ריג'קטס, שייגעצ, סימפל פלאן, 30סטמ, פאניק אט ד'ה דיסקו, בלינק 182, קולדפליי, אסקייפ ד'ה פייט, אול טיים לואו, בויז לייק גירלז, בואולינג פור סופ, שוגרקולט, סאם 41 וכווווו'. יש מלאא, זה מספיק. XD להקות שנואות: הממ כל הלהקות אינדי המשעממות באמטיוי2. תחביבים: חחחחחחחחחחח אין לי? עצוב.

sweet shir

New member
ווי, מגניב. <:

אבל אני לא אוכל לענות עד הלילה כי אני חורשת לבגרות בתנך. סליחה מראש חחח

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifלא נורא זה לכל השבוע D:

את יכולה לענות מתי שבאלך D: עד יום רביעי הבא

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשיר DD:

איך קוראים לך?
בת כמה את? מאיפה? באיזה כיתה את? להקה אהובה? סרט אהוב? זמר/ת אהוב/ה? ספר אהוב?
כמה זמן את מכירה את מקפליי? מי הפייב שלך משם? ישלך דיסקים שלהם? איזה? את קראת טווילייט סאגה?
איזה ספר הכי אהבת בסאגה? היית כבר במצעד הגאווה? כמה פעמים? אחים ואחיות או הג"ש ? ג'סטין ובריאן
או ג'סטין ואית'ן? דימדומים - הסרט או הספר? טים אדוארד או טים ג'ייקוב ? פלאפון או טלפון? מחשב או טלוויזיה? mito או r:a? רוק או פופ? ראפ או היפהופ? אנגליה או ארה"ב? גרמניה או צרפת? קנדה או ספרד? אמא או אבא? טוויטר או פייסבוק? קולה או ספרייט? האמ אני מקווה שזה בסדר, פשוט ממש נתקעתי -_- ראית איזה מקורית אני? חעחעחע
תהני

sweet shir

New member
יאא איזה כיף זהXD

איך קוראים לך? שירוש המהממת.D: בת כמה את? 16.5 מאיפה? רעננה. באיזה כיתה את? י"א להקה אהובה? מקפליי. וכל מה שכתבתי בשאלון למעלה חחח. וגם שכחתי שם את האחים ג'ונאס.XD סרט אהוב? מה שכתבתי למעלהD: ואני יכולה גם להוסיף את אמריקן פאי באנד קאמפ, אפקט הפרפר, זמר/ת אהוב/ה? אדם לאמברט
, עברי לידר, קייטי פרי וליבי.D: ספר אהוב? הארי פוטר, סאגת טווילייט, כמה טוב להיות פרח קיר, Can You Keep a Secret? והמשחק של אנדר. כמה זמן את מכירה את מקפליי? אוטוטו 3 שנים. באמצע אוגוסט. XD מי הפייב שלך משם? אין. חח אוהבת את כולם בצורה שווה חוץ מדני. XD ישלך דיסקים שלהם? איזה? ג'סט מיי לאק, אול ד'ה גרייטסט היטס ורדיו:אקטיב. את קראת טווילייט סאגה? חחחח כן. איזה ספר הכי אהבת בסאגה? אוהבת את כולם בצורה שווהD: היית כבר במצעד הגאווה? כמה פעמים? כן, בשנה שעברה. רק פעם אחת. :) אחים ואחיות או הג"ש ? ברור שהכי גאים שיש! חח ג'סטין ובריאן או ג'סטין ואית'ן? אית'ן?!?! את רוצה שאני אקיא עליך?XDDD כי אני אקיא! ברור שבריאן וג'סטין איזו מן שאלה זו חחחחחחח בגללו יש לי פוביה מכינור. XD למה שמישהו יעדיף את אית'ן?! הפופיק והפטמות שלו הרבה יותר מדי קרובים! ~חפירהההXD~ והיי, את לא אמורה להיות בעונה ה1 או משהו?
דימדומים - הסרט או הספר? ברור שהספר3> הסרט זוועתי חחח רוברט פאקינג לא חתיך. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? אדוש.
פלאפון או טלפון? פלא'. מחשב או טלוויזיה? מחשב. mito או r:a? RA. מושן האלבום הכי פחות מוצלח של מקפליי, לטעמי. רוק או פופ? אאא לא יכולה להחליטO: ראפ או היפהופ? אמ. לא מתחברת בד"כ ל2 הסגנונות.. אבל ראפ נניח. אנגליה או ארה"ב? השאלות פה אכזריות :( באמת שאני לא יכולה להחליט! חח גרמניה או צרפת? גרמניה.
קנדה או ספרד? קנדה.
נסטיה. 33> אמא או אבא? אפחדXD טוויטר או פייסבוק? טוויטר. קולה או ספרייט? דיאט קולה. היה שאלון מהמם! D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif

לא, אני כבר בעונה שנייה. אבל אני מכירה את אית'ן כי קראתי הכל על הסדרה בויקיפדיה ( האנגלי & העיברי ) וגם ראיתי תמונות (התמונות עצמן מאוד סקסיות*) XD גמאני לא סובלת אותו - ועוד לא הגעתי לפרקים איתו XD סוףסוף ילדה נורמאלית - חוץ ממני ואורטל - שלא אוהבת את דני!!
מוחעחעע

Charley XD

New member
אף אחד לא אוהב אותו.

אהה ורק שתדעי ששיר ממממממממש שנואת את אית'ן XD והתחלה שעוד אהבתי אותו... וואל ראית מה היא כתבה XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח ת'אמת שאהבתי את אית'ן בהתחלה...

כי בריאן עצבן אותי והרגשתי שלג'סטין מגיע יותר, אבל בעונה ה3 הוא פשוט בלתי נסבל. ועניין הפופיק והפטמות%#@$ לא הצלחתי להתגבר על זה.
באיזה פרק את? D: חחחחחחחחחחחח אנחנו לא היחידות.

Charley XD

New member
עדין לא הבנתי איך לעזאזל הצלחת לשים

לב שמשהו לא טוב שם ... רק אחרי שאמרת לי שמתי לב XDDDDD ואז זה היה כזה "וואי נכון !!!!! איכס"

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifפופיק פיטמות?XD

מה אני מפספסת לעזעזל?! XD גאד! באלי עונה 3 *-* XD אני בהתחלה , רק אתמול הצלחתי לראות את הפרקים הראשונים של עונה 2.... טוב נוו אבל עוד מעט מתחיל החופש ויהיה לי יותר זמן לראות

sweet shir

New member
כתבתי בשאלון חח הפטמות והפופיק שלו יותר מדי

קרובים וזה יוצר גוף מעוות.
העונה ה3 מושלממממממממממת! הכי טובה ביקום. ג'סטין כ"כ יפה שםםם. יאו בא לי לראות אותה שובפעם!
201-204 פרקים כ"כ יפה!
את עושה לי חשקים לראות הג"ש. וממש לא יהיה לי זמן בזמן הקרוב. XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחח XP

כן הבנתי לגבי הפיטמות ופופיק, אבל למה?XD תגידי את יודעת באיזה פרק הוא נכנס?! דיימ אני חייבת כבר לראות אותו. תראי הג"ש !
למה לא יהיה לך זמן בזמן הקרוב? יוצאים לחופש עוד שבועיים

sweet shir

New member
כי ככה הגוף שלו בנוי? מי יודע למה. XDDDD

אממ בסוף העונה ה2. בפרק של היום הולדת של ג'סטין. סביבות 215 כזה... חח אולי את, יש לי מלא בגרויות.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאבל הבגרויות צריכות להסתיים כבר, לא?

סורי בשבילך
דיימ. רק עוד יותר מ-10 פרקים XDD

sweet shir

New member
לא חח

ישלי עד ה14 ביולי עוד 5 בגרויות ו2 מתכונות. חח עמוס רצח!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifדיימ. ../images/Emo2.gif בהצלחה- בהכל! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ועוד מצעד גאווה שבוע הבא, איך יהיה לך זמן להכל?! XD

sweet shir

New member
חחחחחח זה למה כתבתי שאני רק אולי באה למצעד,

כי ברביעי יש לי מתכונת בכימיה ובשני יש לי מתכונת בלשון... אבל אני כבר אמצא דרך. D: תודה!

למעלה