ה ק ו ר ב ן

Charley XD

New member
שירקקקקקקק

מה קורה ? מה מצב ? יופי. חוקים : מותר לקרוא רק את השאלה או השורה ואחר כך רק לקרוא את ההמשך. (באמת חשבת שלא יהיו הערות ביניים ?) את יודעת מה אני שומעת עכשיו ? תני ניחוש. אה ורמז, אנחנו אוהבות אותו והוא לא מזמן יצא מהארון
מה עושה ? את יודעת שכבר עשיתי לך שאלון כזה ? זה לא הרגשת דג'וו או משהו ? את יודעת מה אחותי הוציאה עכשיו מהמקרר ? OO" משה רבנו ! פחח ואני חשבתי שהוא מת לפני שהוא נכנס לישראל... סתמוש. זה חיפושית אם לא הבנת. מה השורה הזאת אומרת לך ומאיפה היא : "I NEED YOU" ? רמז. זה עדין אותו פלייליסט. מה התוכנית האחרונה שראית ? והשיר ששמעת ? מתי בפעם האחרונה התקלחת ? מההדבר האחרון שאכלת ? במה הייתה המתכונת/הבגרות האחרונה ? מה את הכי רוצה להספיק בחיים שלך ? מה הדבר האחרון שתרצי להגיד לפי שאת מתה ? (אה, אני מתכננת רצח, לא אמרתי לך ?) מה היציאה הכי ביצ'ית שלך ? והמעשה הכי ביצ' ? מה את חושבת שקובי הוא גם המורה שלך ? ומה את חושבת על זה שהוא מסובח עם המאפייה של אלישמע ? XD עד כמה את אוהבת לצחוק על אנשים ? עם איזה זמר היית מתחתנת ? ושחקן ? מי יותר חתיך משניהם ? אל תגידי לי שכתבת טייסון בשניהם. שוב ><" איזה הופעה את הכי היית רוצה שתגיעה לארץ ? את הולכת ברחוב פתאום פוף נופל על אישה קשישה לידך פסנתר שחור, מה התגובה הראשונה שלך ? מה הבדיחה הכי קלאסית ? איזה שיר הכי מאפיין אותך ? מה את ממלצה לחיים ? מה הגיל שאת רוצה להתחתן ? חשבת על מה את רוצה לעשות בצבא ? אני כל כך יודעת שתעני לי לא XD אבל אם במקרה כן... מה ? נלך ביחד לצו/ב ראשון ? איזה חייה היית רוצה שתיהיי לך ? איזה זמר היה צריך לזכות באיידול (חוץ מאדם !!) ? אם היית לסבית מפורסמת, איך היית יוצאת מהארון ? מי יותר חתיך, בריאן או אדם ? ממי חצויה יותר העתיק, דם אמיתי או טווליט ? באיזה סדרת ראלטי הכי היית מעדיפה להשתתף ? כן את חייבת. ואני הייתי בוחרת לך האח הגדול והייתי קולעת אותך עם לאון XD ספרת כמה מדרגות יש לך עד הבית ? ז"א בבניין עד לקומה שלך. מה היית מעדיפה, לשיר, לכתוב או לנגן ? נכון את אוהבת אותי ? אני יודעת שכן. יאללה מתי אנחנו נפגשות לערבוב ? (לא לוויסקי וקולה... ריבת חלב ושוקולד לבן ! ) אממ את תאהבי ווסקי וקולה. ומה נעשה שתבואי ? ונלך לפרות ! את יודעת שהשאלון הזה זה כמו דיאלוג עצמי ? "הוו אנטיגונה !!!!!" לא קשור, זה מה שעלה לי. נכון אני הכי שווה מפה ? איזה שאלה הייתה הכי הזויה ? והכי מצחיקה ? נמאס ? כי לי כן XD בייביי לאבס 3>

sweet shir

New member
אורטלייייי (L)

את חייבת להתחבר למסן בלילות זה לא הולך ככה. :( מה קורה ? מדוכאת קצת כי ראיתי ת'סרט 13 הרגע חחחח ואז גם קלטתי משהו!! נכון הבימאית של טווילייט? אז היא ביימה גם את 13. רוזלי? שיחקה ב13! פרוטקציה! XD מה מצב ? יושבת מול המחשב. נראית כמו עוזרת בית. מעליי יש סרט ממש מפגר בהוט סרטים. "כשאילי פגש את טום". הוא מפגר גם בצפייה ה2. XD יופי.
חוקים : מותר לקרוא רק את השאלה או השורה ואחר כך רק לקרוא את ההמשך. (באמת חשבת שלא יהיו הערות ביניים ?) חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב. XD את יודעת מה אני שומעת עכשיו ? אדם?D: תני ניחוש. אה ורמז, אנחנו אוהבות אותו והוא לא מזמן יצא מהארון איזה תותחית אנייייייי. והוא לא -ממש- יצא מהארון, כי הם עדיין 'הכחישו' בסרטון פפראצי שאחרי זה חחחחחחחחחח אדם לבש חולצה ממש גרוזינית. אבל הם כה חמודים! אני אוסיף את זה פה בתמונה.D: מה עושה ? עונה על השאלון הזה. את יודעת שכבר עשיתי לך שאלון כזה ? חחח מה זאת אומרת? כאילו שאלון באופן כללי? הגיוני. XD זה לא הרגשת דג'וו או משהו ? לא.. XD את יודעת מה אחותי הוציאה עכשיו מהמקרר ? OO" גלידה?D: משה רבנו ! פחח ואני חשבתי שהוא מת לפני שהוא נכנס לישראל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא הוציאה חיפושית מהמקרר?!?! אני יותר לא אוכלת אצלך כלום. XD אל תזכירי לי דברים תנכיים.
סתמוש. זה חיפושית אם לא הבנת. הבנתי חח מה השורה הזאת אומרת לך ומאיפה היא : "I NEED YOU" ? אדם שר איי ניד יו? באיזה שיר? ולמה אני לא יודעת? אומגד אריאל תתאכזב. XD רמז. זה עדין אותו פלייליסט. מה התוכנית האחרונה שראית ? התוכנית החדשה של אסי עזר בערוץ 24. D: והשיר ששמעת ? סוכריה של רוני סופרסטאר. חחחחחחחחחחחחחח היה אצל אסי! מתי בפעם האחרונה התקלחת ? משערת שאתמול XD מההדבר האחרון שאכלת ? סנדביץ' עם חמאה, גבינה צהובה, מלפפון ועגבניה. השקעתיXD במה הייתה המתכונת/הבגרות האחרונה ? כימיכיף. מה את הכי רוצה להספיק בחיים שלך ? להיות בהופעות של מקפליי ואדם ולפגוש אותם במציאות.D: מה הדבר האחרון שתרצי להגיד לפי שאת מתה ? אממ לא יודעת. אני לא בן אדם צבוע במיוחד, אני די אומרת את האמת. (אה, אני מתכננת רצח, לא אמרתי לך ?) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז די הרסת לעצמך את התוכניות. XD מה היציאה הכי ביצ'ית שלך ? וואי, דווקא היה משהו! אני וחברה שלי יצאנו משיעור אנגלית לשליחות שהמורה שלחה אותנו אליה, ואז מישהי שהייתה בדרכה חזור לכיתה נקרית בדרכינו ושואלת "אתן יכולות לעזור לי עם ה.. / לבוא ל.. -?" (משהו כזה) ואני: "לא." וממשיכה ללכת במהירות במסדרון XDDDDDDDD רק אחרי שעברנו שחברה שלי אמרה לי שיצאתי ממש כלבה שמתי לב חחחחחחחחחחחחח והמעשה הכי ביצ' ? הייתי ממשממשממש רעה למישהי בכיתה ח'
ממש התעללנו בה. ביומולדת שלה שמנו לה פתק בלוקר "אני יודע את הקוד שלך.. אז תזהרי!" משהו כזהXD מה את חושבת שקובי הוא גם המורה שלך ? הזוי בטירוף! ומה את חושבת על זה שהוא מסובח עם המאפייה של אלישמע ? XD שזה מממממממממש קריפי! XD עד כמה את אוהבת לצחוק על אנשים ? הרבהXD עם איזה זמר היית מתחתנת ? אדם3> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה אם הוא לא רוצה אותייי אני רוצה אותו XD הוא הנפש התאומה שלי אנחנו נסתדר מצוין! ואם מישהו עם נטיות יותר הגיוניות.. אז טום. הוא מושלם. אז מה אם הוא לא חתיך, נסתדרXD גם טייסון בכיף. ושחקן ? יון תומרקיןןןןן. פאאאאאאאאאק הוא כלכך סקסי בחצויה, זה לא אנושי! חהחה קטע הוא משחק ערפד.XD מי יותר חתיך משניהם ? טייסון. סורי אדם :( אל תגידי לי שכתבת טייסון בשניהם. שוב ><" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היי! לא! אבל היית קרובהXD איזה הופעה את הכי היית רוצה שתגיעה לארץ ? מקפליי, אמריקן איידולXDDDDD, אול אמריקן ריג'קטס, 30סטמ... את הולכת ברחוב פתאום פוף נופל על אישה קשישה לידך פסנתר שחור, מה התגובה הראשונה שלך ? "תגידי תודה שלא נפל עליך גט."
מה הבדיחה הכי קלאסית ? לודעתO: איזה שיר הכי מאפיין אותך ? יש דבר כזה? הנה שאלה לך! יש לי שיר שמאפיין אותי?<: אני בלתי ניתנת לאפיוווווון מרוב שאני מיוחדת(/מוזרה). D: מה את ממליצה לחיים ? תמיד תעשו מה שאתם באמת רוצים. מה הגיל שאת רוצה להתחתן ? אף פעם לא חשבתי על זה, ת'אמת. חשבת על מה את רוצה לעשות בצבא ? לא. עדיין לא שלחו לי מכתב לצו ראשון
לך שלחו? אני כל כך יודעת שתעני לי לא XD אבל אם במקרה כן... מה ? ... נלך ביחד לצו/ב ראשון ? כןןןDDDDDD: יואו וזה אפילו אפשרי לסדר את זה. אומגדO: איזה חייה היית רוצה שתיהיי לך ? לא אוהבת חיותXD איזה זמר היה צריך לזכות באיידול (חוץ מאדם !!) ? מזתומרת? רק אדם.. למה שאני רצה שמישהו חוץ מאדם יזכה? אם כבר אליסון המדהימה! אם היית לסבית מפורסמת, איך היית יוצאת מהארון ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת. מי יותר חתיך, בריאן או אדם ? בריאן, ברור. בריאן הציב רף כ"כ גבוה לסקסיות שאף אחד בחיים לא יוכל לחצות אותו. הוא אליל המין של כל הזמנים. ממי חצויה יותר העתיק, דם אמיתי או טווליט ? לא ראיתי דם אמיתי, אבל היה שלב שהם פאקינג אמרו "דם אמיתי" XD חח ומטוילייט הם העתיקו די הרבה. באיזה סדרת ראלטי הכי היית מעדיפה להשתתף ? כוכב נולד. עזבו את זה שאני שרה כמו קרפדה. XD את רואה את בהישרדות/המרוץ למליון? ממש לא. איפה עוד אני יכולה להיות? נגיד שהאח הגדול.. לא דורשים שום כישרון.
כן את חייבת. ואני הייתי בוחרת לך האח הגדול והייתי קולעת אותך עם לאון XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די את מכירה אותי כ"כ טוב!!!!!! 3> ספרת כמה מדרגות יש לך עד הבית ? ז"א בבניין עד לקומה שלך. כן. 54. מפגרת אני גרה בקומה אחרונה XDDDDD מה היית מעדיפה, לשיר, לכתוב או לנגן ? לשיר. נכון את אוהבת אותי ? ברור. אני יודעת שכן. יאללה מתי אנחנו נפגשות לערבוב ? צריך למצוא תאריך באמת. (לא לוויסקי וקולה... ריבת חלב ושוקולד לבן ! ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וויסקי וקולה. יואו זה מזכיר לי פיקים3> אממ את תאהבי ווסקי וקולה. באמת? נשמע די דוחה. ומה נעשה שתבואי ? מה לא נעשה?XD ונלך לפרות ! אני אתופף בתופיםםםם ואעשה רעש נוראי לכל הקיבוץ שלך! XDDDD את יודעת שהשאלון הזה זה כמו דיאלוג עצמי ? חחחחחחחחחחחח איי גס. "הוו אנטיגונה !!!!!" הווו אשלי. זה היה השם? אשלי? משהו כזה לא זוכרתXD לא קשור, זה מה שעלה לי. סבבה. נכון אני הכי שווה מפה ? ברור. (L) איזה שאלה הייתה הכי הזויה ? שומדבר לא הזוי חחחחחחח אני מכירה אותך יותר מדי טוב. XD והכי מצחיקה ? לא זוכרת?XD נמאס ? דווקא לא. היה כיףD: כי לי כן XD בייביי לאבס 3> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בייביי. לאב יו לוטס אנד לוטס, תעשי לי גאייליינר!

Charley XD

New member
"תגידי תודה שלא נפל עליך גט"

XDDDDDDDDD כמו קובי ! מזתומרת? רק אדם.. למה שאני רצה שמישהו חוץ מאדם יזכה? אם כבר אליסון המדהימה! גאון. פיקים ? חחחח לי זה מכיר את ההופעה של דפאש XD ואמגד ! אני לא מאמינה שזכרת את אשלי !!!!!!!! אני בשוקו. אבל רט שולט
אהה וכן, אדם שר את זה בטראקס אוף מיי טירס. אהה ועדין יש לי את הסרטון שהצלחת לתופף XD גאייליינר ? טוב. 33>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן XDDD

למה גאון?
חחחחחחחחחחחחחחחח כן נו, כל האדוארד/בלה שהם משתכרים שם.. וואו מאז טירוף-גלאמברט לא קראתי פיקים. וויי עבר מלא זמן. חצויה ממש עושה לי חשק לקרוא פיק ערפדים, ולא AH.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו יודעות אחת על השניה יותר מדיXDD טראקס אוף מיי טירז.
וישלי אותו על המחשב!! (את הסרטון תיפוףXD) כן.. ככה קוראים לזה שאדם שם אייליינר והוא -גאי-. זה די מפגר חחחחח 33333>

Charley XD

New member
גאון כי אמרת

למה אני ארצה שמישהו אחר יזכה ? אליסון. באמת ? שלחתי לך אותו ? OO" איזה מהפיקים ? XD היו הרבה כאלו ! אוי גאד אני מתה פה XD בטח הם יחזרו מברזיל והם לא יצאו מהבית במשך איזה שבוע XD

sweet shir

New member
כי הכרחת אותי לבחור!

כן XDDD לודעת.. אחד מהם! בטוח באחד מהם בלה שתתה וויסקי וקולה חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי XDDDDDDDDDDDD מסכן אני רואה אותו כולו מפרכס על הבמהXD

Charley XD

New member
זה לא היה אדי ?

הוא בטח בלתי נסבל ! איך הם סובלים אותו ?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח ישמצב.

גם דאגי ככה אבל. והארי. אלא אם הם בוגדים בחברות שלהם. (ואני רוצה לחשוב שהם לא) דני בטח צוחק עליהם XDDDDDDDD

Charley XD

New member
אני הייתי צוחקת על דני אבל לא חשוב XD

ראית איך הוא נראה ?! או שהם כמו דאגי "טו מאצ' פורנו" וטום לא נראה כזה XD אני דיי בטוחה שהוא גוסס והוא קרציה כי הוא פשוט כזה XD

sweet shir

New member
מכוער מכוער, אבל הוא לא סובל מחיי הרווקות XD

יהיה להם נמק ביד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Charley XD

New member
איו XDDDDDDD

לא הייתי נוגעת בו עם מקל ... הארי לא יוכל לנגן בתופים ! זוכרת ? זה מה שאת אמרת לי .. למרות שאני דיי בטוחה שכבר עכשיו הוא לא מתפקד XD

sweet shir

New member
אבל לא, אבל יש מספיק שכן... ~חלחלה קלה~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש כזאתי דלקת בפרק כף היד. . . ישימו פלייבקXD

Charley XD

New member
אני יודעת XD

זה מה שהיה לי XDDDD אולי לא מאותן סיבות אבל ... איכס. ~חלחלה גדולה~ חשבתי על זה ><"

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מאותן סיבותXDDDDDD

אני חושבת על דברים יפים והכל בסדר, כמו למשל- אין לי יותר תנ"ך בחיייייייייייייייייים$#@%#@$ DDDDDDDDDDDDDDDDD:

Charley XD

New member
מזל טוב לאב !!

אני מחכה להגיד את זה על לשון והיסטוריה כבר ><"

rox love BSM

New member
חחח יותר מזה,רוזלי (ניקי ריד) כתבה את

התסריט ביחד עם קת'רין,ואלה החוויות האמיתיות שלה (של ניקי)

sweet shir

New member
אוי נכון.. ידעתי את זה חח

היא הייתה די חמודה בתור ילדה ברונטית, בתור מבוגרת בלונדינית היא מכוערת ממש.
וכנ"ל על אוון רייצ'ל ווד, היא הייתה כ"כ מהממת ועכשיו היא ממש התכערהO: מרלין מנסון עושה לא טוב לאנשים. XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהיילוו שיר../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

~עלייך~ שם בישראל: כינויים בישראל: תאריך לידה: עיר: מזל: כמה אחים\אחיות: מה את מרחיבה בבצפר: חיות מחמד, יש? ~על מקפליי~ פייב: שיר אהוב: דיסק אהוב: DVD אהוב: קאבר אהוב: תמונה אהובה: תקופה אהובה [מבחינת מראה]: סרטון אהובה: ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: איך הגעת לפורום: חברה ראשונה מהפורום: כמה מפגשים היית: כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: פינה אהובה: כמה מאומצים היו לך: ~דברים אהובים~ להקה אהובה: זמר אוהב: זמרת אהובה: שיר אוהב: תוכנית אהובה: ספר אהוב: סרט אוהב: בעל חיים אהוב: צבע אהוב: מאכל אהוב: חג אהוב: ערוץ אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: משחק קופסא אוהב: משחק וידאו אהוב: משחק ילדים אהוב: ~או או~ שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? קיץ או חורף? סתיו או אביב? ראש1 או מעריב לנוער? סרט בבית או בקולנוע? להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? ~10 דברים~ 10 שירים אהובים 9 דברים שבחיים לא היית עושה 8 דברים שאת מתה לעשות 7 מאכלים אהובים 6 תוכנית אהובות 5 סרטים אהובים 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם 3 חברות טובות 2 מילים מתארות אותך 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח איזה כאפות. 3>

~עלייך~ שם בישראל: שיר. כינויים בישראל: אין חח תאריך לידה: 6.11.92 עיר: רעננה. מזל: עקרב. כמה אחים\אחיות: 2 אחים. מה את מרחיבה בבצפר: ביולוגיה וכימיה. חיות מחמד, יש? אממ יש לאבא שלי נחשים חחח ~על מקפליי~ פייב: אם אני מממממממש חייבת להחליט אז נראהלי שטומי.
שיר אהוב: נוסיף שירים שלא בשאלון כתבתי למעלה חח The Heart Never Lies Corrupted דיסק אהוב: או וונדי או RA. DVD אהוב: וונדי. אין לו שום מתחרים. קאבר אהוב: ד'ה ווינר טייקס איט אול.
תמונה אהובה: זו. :) תקופה אהובה [מבחינת מראה]: הארי~ קצת אחרי סטאר גירל, שהקוצים קצת יותר ארוכים. טום~ בתקופת R:A בשנה שעברה, לפני שהשיער נהיה ארוך מדי (והוא נהיה ארוך מדי ממש מהר). דאגי~ החום חלקחלקחלק (לודעת באיזה תקופה זה היה. שהם היו ביפן.) וDSMN עם הבלונדיני וקוצים מאחורה. דני~ אממ שהוא היה קטן עם שיער חלק חח סרטון אהוב: פופ וורלד ספיישל? יש כלכך הרבה סרטונים חח ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: שנתיים וחצי. איך הגעת לפורום: התחלתי לשמוע את מקפליי וחברה שלי אמרה לי שיש פה בנות ממש נחמדות חחחח חברה ראשונה מהפורום: טלי. יואו, לא דיברתי איתה איזה 40 שנים. XD כמה מפגשים היית: 1. כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: כל השארXD פינה אהובה: משטרת האופנה ותמיד איכשהו לא עושים את זה. XD כמה מאומצים היו לך: לא היו. ~דברים אהובים~ להקה אהובה: כתבתי למעלה כבר חח זמר אוהב: כנל, אבל אדם3> סתם כדי להראות את הערכתיXD זמרת אהובה: קייטי פרי. שיר אוהב: וואו, ממש לא נכנסת לזה. XD תוכנית אהובה: הכי גאים שיש, גוסיפ גירל, אחים ואחיות, בנות גילמור, פרוייקט מסלול, חברים וכו'.D: ספר אהוב: כתבתי כבר באיזשהו שאלוןXD סרט אוהב: כנל. בעל חיים אהוב: דייזי, הכלבה של חברה שלי. היא מושלמת3> צבע אהוב: ורוד, סגול, כחול-רויאל, אפור. אווווווו וטורקיז! מאכל אהוב: שוקולד. *-* חג אהוב: פסח. ערוץ אהוב: ויאודי?XD שם אהוב לבן: אין שם אהוב לבת: אין משחק קופסא אוהב: הרמז חחחחחחח אוי גם ממש אהבתי ששטוס! משחק וידאו אהוב: סימס נחשב? משחק ילדים אהוב: קלאס וכאלה? אהבתי גם גומיXD ~או או~ שוקו או קפה? קפה. שמש או ירח? ירח. חם או קר? חם. חולצה או גופיה? גופיה. מחשב או טלוויזיה? מחשב. טלפון או פלאפון? פלא'. ללכת לישון או להתעורר? לישון. לילה או יום? לילה. חושך או אור? חושך. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל. ים או ברכה? בריכה. קיץ או חורף? קיץ. סתיו או אביב? סתיו. יומולדתD: ראש1 או מעריב לנוער? ראש1 סרט בבית או בקולנוע? קולנוע להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? לא להיות לידהXD ~10 דברים~ 10 שירים אהובים: יש דברים שלא נכנסים אליהם! XD 9 דברים שבחיים לא היית עושה: צניחה חופשית, באנג'י, לאכול ג'וקים וכאלה, רוצחת מישהו? מדרדרת לזנות? XDD נגמר לי. 8 דברים שאת מתה לעשות: להיות בהופעה של מקפליי, להיות בהופעה של אדם, להצליח לגדל פאקינג ציפורנים!!!, החלקה יפנית, לקנות כלמיני בגדים, להשיג את העיתון רולינג סטון שלאדם יהיה בו כתבת שער.. 7 מאכלים אהובים: פיצה, שוקולד, גלידה, סושי, מקדונלדס, קרם ברולה וסופלה. 6 תוכנית אהובות: הכי גאים שיש, ורוניקה מארס, חברים, אחים ואחיות, גוסיפ גירל ופרוייקט מסלול. 5 סרטים אהובים: כתבתי כבר למעלה.^^ 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם: אנגליה, ארה"ב, קנדה וגרמניה. 3 חברות טובות: ליאן, נסטיה, קמי ונטע. שקט, זה 3. אני ב4 יחידות אני יודעת לספור רק עד 4. XD 2 מילים מתארות אותך: רעבה וצריכה-לשירותים.
1 רגע שאת בחיים לא תשכחי: לא זוכרת. XDDDDD

למעלה