ה ק ו ר ב ן

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifלהלהלה

נכון שאת אוהבת אותי? D: לא כיף לחרוש לבגרות בתנ"ך, הא? קובי עשה עוד משהו? מה אם החמישייה (רביעייה..?)? מה את חושבת על דאגי? הארי? טום? דני...?
מה את חושבת על הטריילר של ניו מון? ד"א, הביאו לי סידרת ספרים חדשה לקרוא...על ערפדים גם
קוראים לספר הראשון Vampire Academy... זה סבבה עד עכשיו. D:

sweet shir

New member
ס'לא משקיענית את. בושי לך. ../images/Emo58.gifניו מון?XD

למה את לא במסןןןן?
נכון שאת אוהבת אותי? D: ברורוש.
לא כיף לחרוש לבגרות בתנ"ך, הא? לא ממש, לא. אבל זה חביב לקרוא על *אדם* וחווה חחחחחחחחחחחחחח הייתי צריכה ממש לעצור את עצמי לא לצייר לבבות על כל הספרXD קובי עשה עוד משהו? לא. אבל יש לי הגשה 95 בתנ"ך!!!!!!!!! כנראה שהביאו לנו פאקטור חיובי, אבל עדיין! O: מה אם החמישייה (רביעייה..?)? אה?XD מה את חושבת על דאגי? מופרע בנפשו. הארי? חתיך. עיניים כחולות. (אסוסיאציה ראשונית מהXD) טום? מושימושלמייייייייייי (L) אבל שילך להזדיין!!!! הוא ענה למישהי בקשר לדמיון של ניו מון וDGAO חחחחחחחחחחחחחחחחחח רציתי להרוג אותו XD דני...? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה את חושבת על הטריילר של ניו מון? שחבל שהרסו לאנשים שלא קראו את הספר את העניין שג'ייקוב אדם זאב.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאלון חופר :)ותעני על הכל!

שם(כאילו שאני לא יודעת אבל סבבה.): גיל: מקום מגורים(וכן, אני יודעת שאין שם ים
): קצת קיטשיות לפני השאלון האמיתי- מאכל אהוב: שתייה אהובה: מקום אהוב בארץ: מקום אהוב בעולם: סוג פלאפון שאת רוצה שיהיה לך: הסוג פלאפון שבאמת ישלך: הפריט הכי שימושי בארון: הפריט הכי לא שימושי בארון: הנעליים הכי שימושיות: מקצוע אהוב(כימהי נכון?
): מורה אהוב: מה הכי טוב - יסודי\חטיבה\תיכון?: דמות אהובה בהאוסוש: קניון אהוב (פחע, שטחי מצדי): חנות אהובה: האדם הכי סקסי(יש פה דו משמעות מטורפת): האישה הכי סקסית: דוגמנית אהובה: עונה אהובה של איידול (נמממממ.): ערוץ אהוב: ועכשיו לשאלון האמיתי-אדם. סטושיו אהוב של אדם(סטישפקשם.): לייב אהוב של אדם: תלבושת אהובה של אדם: דקה אהובה באחד משיריו של אדם(תיזהרי ממני אם את לא יודעת.): ציטוט אהוב של אדם(תנסי לבחור לא מעניין אותי שיש 100!): ציטוט אהוב שאחד השופטים אמר לאדם(כנ"ל.): דואט אהוב של אדם עם אליסון (XDDDDD הצחקתי את עצמי.): סרטון אהוב של אדם: סגנון שיער הכי אהוב של אדם: כמה היית מוכנה לשלם להופעה של אדם?: מה היית מוכנה לעשות כדי לראות את אדם בחינם: מה היית עושה אם היית רואה אותו מתנשק עם דרייק ברחוב?: מה היית אומרת לו אם היית רואה אותו?: תמונה אהובה של אדם (תבחרי!$@#%): קראדם הולך?(חה, זה הלחם בסיסים): אדיסון הולך?(כנ"ל. מההה? מתכונת בלשון
): אוגריונה\אנופוש דו, הולך?: מה השיחה הכי ארוכה שהייתה לנו על אדם?: חידון שיר ואריאל- כמה זמן המקלחות שלי אורכות?: וכמה זמן שלך?: יש לך ד"ש מכריס ____. (השלימי) מה התגובה האופיינית של מישהי מאיתנו כשאנחנו שולחות תמונה\סרטון של אדם: נכון קליי אייקן ממש בןזונה?: מה האנימציה הכי מושלמת ששלחתי לך?~של אדם אפקורס~: והתמונה הכי מושלמת ששלחתי לך?~כנ"ל~: נכון שאני מושלמת?: וזהוווווווווו DDD: אהבה רבה אלייך33333333>

sweet shir

New member
שאלון מושלםםםםםםםם XD

שם(כאילו שאני לא יודעת אבל סבבה.): שיר גולדברט. XD גיל: 16.5 מקום מגורים(וכן, אני יודעת שאין שם ים): חחחחחחחחחחחחחחחחחח רעננה. קצת קיטשיות לפני השאלון האמיתי- קיטצ'?
מאכל אהוב: שוקולד. אהבת חיי. *-* שתייה אהובה: דיאט קולה. מקום אהוב בארץ: דיזינגוף סנטר חחחחחחחחחחח מקום אהוב בעולם: הארון של אדם לאמברט. בטוח מעניין שם! סוג פלאפון שאת רוצה שיהיה לך: משהו *עם קליטה* למען השם.
~הפוגת אדם~ מיי צ'יינג' איזה גונה קאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אווווווווו יהההההה ~סוף הפוגה~ הסוג פלאפון שבאמת ישלך: מוטורולה מעפן. לפחות הוא שחור וסקסי. הפריט הכי שימושי בארון: ג'ינס. הפריט הכי לא שימושי בארון: גרביונים ורודים מנומריםXD הנעליים הכי שימושיות: נעלי בובה וכפכפים. מקצוע אהוב(כימהי נכון?): חחחחחחחחחחחחחח לא. כלום. זה לא כיף ללמוד.
מורה אהוב: עדי המורה לכימהי.D: מה הכי טוב - יסודי\חטיבה\תיכון?: הכל אותו חרא. נניח שחטיבה חחחח דמות אהובה בהאוסוש: חחחחחחחחחחחחחח האוס! קניון אהוב (פחע, שטחי מצדי): הסנטר. החנויות שם הכי טובות.. חוץ מהסניף המעפן של פ&ב. חנות אהובה: זארה, פ&ב, טוונטיפורסבן~ האדם הכי סקסי(יש פה דו משמעות מטורפת): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקח לי כמה שניות לקלוט XD וסורי אדם, אבל בריאן קיני. אין לו עוררין. זה לא אתה, זה הוא. :( האישה הכי סקסית: ג'סיקה אלבה. דוגמנית אהובה: היידי קלום. עונה אהובה של איידול (נמממממ.): מממממממממ בוא נראה! XD לפני העונה הזו בכלל בקושי ראיתי חחחחח ערוץ אהוב: הוט3, פאמילי והמוזיקה. ועכשיו לשאלון האמיתי-אדם. הווווו זה היה רק משחק מקדים! סטושיו אהוב של אדם(סטישפקשם.): וואו. הכל. XD חוץ מאיף איי קאנט האב יו שלא מתחברת אליו. לייב אהוב של אדם: עם קיס, רינג אוף פייר ומאד וורלד. תלבושת אהובה של אדם: birthday suit. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם. למרות שאני לא אתנגדXD אהההה אני יודעת! מאד וורלד! הוא היה לבוש כ"כ פאקינג יפה שיואו.
דקה אהובה באחד משיריו של אדם(תיזהרי ממני אם את לא יודעת.): 2:47!!!!!!11 ציטוט אהוב של אדם(תנסי לבחור לא מעניין אותי שיש 100!): I can.
ציטוט אהוב שאחד השופטים אמר לאדם(כנ"ל.): "I think words are unnecessary, but I want to give you a standing ovation." דואט אהוב של אדם עם אליסון (XDDDDD הצחקתי את עצמי.): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווואו ממש קשה לבחור! הצחקת גם אותי XDDDDDDDDDDD סרטון אהוב של אדם: באיידולטרי. הוא ממשממש מושלם שם! סגנון שיער הכי אהוב של אדם: אני חושבת שאיך שהוא היה באודישן הראשון.. שהוא נראה טבעי כזה. אבל עם הכחול זה כ"כ יפה! אז לא יודעת. XD כמה היית מוכנה לשלם להופעה של אדם?: הרבההרבההרבה מאוד. מה היית מוכנה לעשות כדי לראות את אדם בחינם: לעקוב אחריו?XDDDD מה היית עושה אם היית רואה אותו מתנשק עם דרייק ברחוב?: צווחת. מבקשת חתימה. מבקשת חיבוק. אומרת להם שהם מקסימים ושאני מאוהבת בהם ותומכת בהם. XD לא בהכרח בסדר הזה. מה היית אומרת לו אם היית רואה אותו?: שהוא זמר מדהים ומוכשר ושיש לו אישיות מדהימה ושיבוא לארץ כדי להתחבר לשורשים הציוניים שלו XD בצווחות, מן הסתם. ובטח אני אדבר בעברית או משהו מרוב התרגשות XDDDDDDDDDDDDDD תמונה אהובה של אדם (תבחרי!$@#%): הזו מרינג אוף פייר שהוא מרים ת'חולצה.. אבל זה יתקע לי תמחשב להכנס לתיקייה, אז נשים אחת ממאד וורלד.
קראדם הולך?(חה, זה הלחם בסיסים): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלחם בסיסים. איכ קראדם. ממשממש לא בתור זוג! אדיסון הולך?(כנ"ל. מההה? מתכונת בלשון ): בצורה אפלטונית הם מושלמים.%#@ עכשיו באלי המבורגרXDDDD אוגריונה\אנופוש דו, הולך?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה עם הפיק?? מה השיחה הכי ארוכה שהייתה לנו על אדם?: 7.5 שעות צרופות של שלמות.
חידון שיר ואריאל- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה זמן המקלחות שלי אורכות?: 10 דקות. אלא אם את עושה אמבטיה, ואז שעה וחצי.
וכמה זמן שלך?: 5-7 הם זמני השיא שלי כולל חפיפה XDDD יש לך ד"ש מכריס ____. (השלימי) גוקי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה התגובה האופיינית של מישהי מאיתנו כשאנחנו שולחות תמונה\סרטון של אדם: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא #@%#$#@#@%#%#$%#$#@ הכהגככגידכדמנכחיקר
כמה הוא מושלם? איש אינו יודע!!!!!! עולם!$##@$%$ מספיק אחד לאחד?
נכון קליי אייקן ממש בןזונה?: אכן כן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבי אותו מסכן, רצה כותרות.. קיבל. עכשיו שיחזור לכוך חסר מעריצים שלו ויהיה בשקט. D: מה האנימציה הכי מושלמת ששלחתי לך?~של אדם אפקורס~: רינג אוף פיייייייייייר. %#@$ והתמונה הכי מושלמת ששלחתי לך?~כנ"ל~: רינג אוף פייייייייייר. $#@$ XD נכון שאני מושלמת?: ללא ספק. וזהוווווווווו DDD: אהבה רבה אלייך33333333> אהבה רבה בחזרה33333333333> אליך ואל אדם33333333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDD

תודי שנהנית! מההה יא זונה חשבתי שהתומנה הכי מושית ששלחתי לך זאת ההיא עם הבאנים בעיניים מההופעה עם קיסוש3> לונורא גם רינג אוף פייר מושית היה לי קורע מאוד לקרוא ולהיקרע מתשובותייך הנאמנות XDDDD חולה עלייך DDD: ותיזהרי לא להירדם באמבטיה.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומגד נכוןןןן

שכחתי ממנה!אכן מושית.
היה לי קורע מאוד לענות על שאלותיך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אזהר. 333>

../images/Emo109.gifחע טוב גם לי בא../images/Emo3.gif

~סתם שאלות שלא קשורות לכלום בערך~ מה בא לך לעשות עכשיו? את רעבה? מתי את חושבת שתלכי לישון? נכון שדייב הבדרן יותר שווה ממסימו? (אם לא קראת את זה בכלל יצאתי מפגרת, אז נקווה שכןXD) איזה עונה של פרויקט מסלול הכי אהבת? מעצבים אהובים? למי יש את הטוויטרים שאת הכי אוהבת? איזה ציטוט (לא משנה של מי) מצחיק אותך כל פעם מחדש? כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר? כמה את חורשת למבחנים? איזה הארי פוטר הכי אהבת? את מחכה לסרט השישי? נכון צ'ייס חתיך? איזה עונה הכי טובה של האוס? (בלי ספוילרים! חח) ידעת שיש אתר טוויטר ישראלי? קוראים לו טאקר או משהו כזה ידעת שלאגד יש טוויטר? זה נכון, כתוב באתר שלהם. טוב נגמר לי וגם זה מתחיל מדרדר...בהצלחה

sweet shir

New member
עונההההה D:

מה בא לך לעשות עכשיו? ממ. לראות פרוייקט מסלול בויאודי. את רעבה? קצת. מתי את חושבת שתלכי לישון? 4 כזה. נכון שדייב הבדרן יותר שווה ממסימו? לגמריייייייי! דייב הבדרן גם יותר שווה מרובי! אני מתה על דייב הבדרן 3> (אם לא קראת את זה בכלל יצאתי מפגרת, אז נקווה שכןXD) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראתי. אני צריכה לקרוא ת'8 או ת'9 כבר שנתיים, אבל קראתי. מס' פעמים. XD איזה עונה של פרויקט מסלול הכי אהבת? 2! מעצבים אהובים? וואי, אנלא זוכרת.XD למי יש את הטוויטרים שאת הכי אוהבת? טום, דאגי ו-AdamLambertNews חחחח איזה ציטוט (לא משנה של מי) מצחיק אותך כל פעם מחדש? וואי, לא יודעת! O: כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר? מלאא זמן. איזה שעה. כמה את חורשת למבחנים? די הרבה חחח. עכשיו הכל מתכונות ובגרויות אז זה חשוב. איזה הארי פוטר הכי אהבת? 3. את מחכה לסרט השישי? בוודאי.D: נכון צ'ייס חתיך? אהא. *-* איזה עונה הכי טובה של האוס? (בלי ספוילרים! חח) נראהלי שהכי אהבתי את ה2. <: ידעת שיש אתר טוויטר ישראלי? כן! זה ממש מעפןןןןן קוראים לו טאקר או משהו כזה כע, talker. ידעת שלאגד יש טוויטר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציני? חזק!! XDD זה נכון, כתוב באתר שלהם.

../images/Emo109.gifיואו כן עכשיו בדקתי! יש 10 ספרים :O

אני לא מעודכנת בכלל...אבל בעברית יש עד ה6 ואותו כן קראתי. קראת באנגלית באינטרנט? אני לא אבין כלום כי התרגלתי לתירגום הכושל של הסלנג שלה בעברית

sweet shir

New member
בסוף אחד הספרים יש מילון מושגי ג'ורג'יה חח אם

קוראת אותו את מבינה הכל. נופ, קראתי את הספרים (חברה שלי קנתה). שניסיתי לחפש לא מזמן לא מצאתי באינטרנט, וממש איןלי כסף לקנות עכשיו 8-10 :(

למעלה