תחרות

../images/Emo34.gif../images/Emo42.gifתחרות../images/Emo98.gif../images/Emo42.gif../images/Emo34.gif../images/Emo124.gif

היה לי רעיון D: מידי פעם אני אעשה פה תחרות מגניבה שקשורה בכל מיני תחומים D: אופנה , עיצוב , אוכל וכמובן מקפליי! הפעם זה יהיה פוסטרים! נכון שלכל אחת מכן תלוי איזשהו מקדשון קטן על הדלת ? כמה פוסטרים נחמדים על הקיר?או אפילו כמה תמונות קטנות על המראה?D: אז המשימה הפעם היא לצלם את המסגד הקטן שלכן :) ולהעלות לכאן . מתי שאני אגיד , הבנות יצטרכו להצביע למסגד פוסטרים האהוב עליהן!
חוקים:
1.אסור להעלות תמונה של מסגד אם על הקיר\דלת אין תמונה של מקפליי . 2.לכל בת מותר להצביע רק למסגד אחד. 3.אסור להצביע למסגד שלך. עד שאני אגיד אסור להצביע לאף אחת. ובנות , אני ממש מקווה שתשתפו פעולה . אני רוצה שכל הבנות ישתתפו!
אגב , כמו ששמתן לב מספר ההודעות בפורום הולך ופוחת . ואני לא רוצה שהפורום יסגר מחוסר פעילות . תביאו לכאן חברות , מכרות , ידידות והומואים!
ובאמת , אנחנו נצטער אח"כ .. אם הוא יסגר \: אז צריך לעשות משהו! יש המון בנות שאוהבות מקפליי! באמת! תשכנעו בנות לבוא לכאן לפורום. כי באמת כיף כאן כמו שאתן יודעות .. |: אני מקווה שתתיחסו ברצינות למה שאמרתי .כי אני כל הזמן אומרת את זה ולא עושים כלום .. \: אז בהצלחה בנות
אם למישהי יש שאלות היא מוזמנת לשאול או לשלוח מסר . D: שני

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאחהל יוזמה!

אני אעלה תמונות א"כ... ובקשר לפורום: הוא לא ייסגר כ"כ מהר!תקשיבי אני משוטטת לא מעט בתפוז ואני רואה פורומים הרבה פחות פעילים מאיתנו עם ממש מעט הודעות בחודש לאורך זמן והם אל נסגרים,והפורום שלנו מאוד פעיל אז אין מצב שהוא ייסגר!זה לא אומר שיוזמות חדשות לא מתקבלות בברכה,אני פשוט אומרת שלא כשאי להילחץ וצריך להסיר דאגה מליבך,יש הרבה פינות שנפתחות והרבה שירשורים והודעות ופעילות שוטפת אז Relax

../images/Emo34.gifאחלה יוזמה אבל עם מי שלא דיברתי בנתיים

לאף אחד אין כוח להשתתף. יודעת מה ? כבר לא אכפת לי חח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא אמרתי שאני לא אשתתף

אמרתי שאני אעלה את התמונות מאוחר יותר.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif המסגד המהממם שלי ../images/Emo6.gif

אז המסגד שלי מתפרס על כ-ל החדר ויכלול לא פחות מ10 תמונות XD נתחיל בדלתי הסמקסע והקיר שלידה ~

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo27.gif

מסגד קטן בתוך המסגד הגדול מסביבה לציור של ניר הסגיד של הכלב הסקסי שלי D:

למעלה