McWeekend

../images/Emo34.gif../images/Emo68.gif../images/Emo27.gifMcWeekend../images/Emo37.gif../images/Emo68.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
קישור למדגישומטיק
http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/
שבת שלום

../images/Emo204.gifאחלה שבוע ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כלום.
יותר מדי סאונדטרקים של פאנפיקים מוצלחים.
הלהקה המגניבה של השבוע:
אואזיס.
קליפ שעשה לכן את זה:
I Can't Be Tamed של מיילי סיירוס. מה לעזאזל הילדה הזאת חשבה לעצמה?! ><
SPN!!!!
אלוהים, סאמי. ;;
גלי.
ספר / פיק השבוע:
אמ. הרבה?
Deadsville כלכך הרבה אנגסט בפיק אחד. אלוהים. מדהים.
A Bet, Fishnet Stockings and Rodney McKay
Come As You Are (You're All I Need)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נה-אה.
משהו ששימח:
אלוהים, אני פאקינג דודה!!! אחותי ילדה בן, ואני כלכך מאושרת!!! T%$^%$*^%)*^$&*%#^^%#%$#@^%$#^&%$&#%&^#$
משהו שהעציב:
אמ. אין.
ציטוטיה:
לא זוכרת.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Glee Cast - Like A Prayer
המלצת השבוע:
אר. תלמדו? ותעשו עבודות בזמן. אחרת זה נדחה ואז צריך לעשות הכל בבת אחת. ;;
התמונה הכי חמה:
אין כאן. ^^''

MadBerry

New member
ראיתי שכתבת בפייסבוק משהו על האחיין שלך..

מזל טוב!!

McMonkeys

New member
זאת גילי סוף סוף לא התעצלתי לפתוח משתמש חדש:>

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ג'אסט מיי לאק
כל השירים של הארקטיק מאנקיז קליפורניה מהפתיחה של או סי תספור את החבר'ה של מוקי נשל הנחש
הלהקה המגניבה של השבוע:
ארקטיק מאנקיז
קליפ שעשה לכן את זה:
איך פגשתי את אמא מועדון קרב עספור טירוף בבית שני גברים וחצי
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
שכבת ט' יצאו לטיול מיום שלישי עד חמישי בשלישי הלכתי רק בגלל שהיה מבחן ורביעי וחמישי לא הלכתי כי רוב המורים יצאו איתם לטיול ובשישי גם לא הלכתי אין באמת סיבהXD
משהו שהעציב:
חבר של אחותי עשה תאונה עם האוטו (אבל ברוך ה' לא קרה לו כלום רק האוטו נהרס לגמרי..)
ציטוטיה:
בסרט רצח מוצדק איש מביא לאישה כסף ואומר לה קחי תשתכרי למוות בפיג'מות יש פרק עם צילום עירום בעונה 4 פרק מספר XD69 אחותי וחברה שלה רואות עספור רוני(החברה)-שיר איך אני גאה בעוז זהבי ~על זה שהוא סוף סוף לקח תפקיד רציני~ שיר(אחותי)-מה את גאה בו את גידלת אותו?XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
בגד כפת בראש מילהXD
המלצת השבוע:
תכנסו בבקשה http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?id=1615946441&v=wall&story_fbid=108267015883775 רק תלחצו הצביעו לי אתן תראו כפתור כזה..
התמונה הכי חמה:
מוקי*~* תקראו בבקשה זה חשוב http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=576418

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif סופשבוע :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
she falls asleep, don't know why♥
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
: Boys Like Girls- the Great Escape Christina Aguilera - Candyman Zero - Hawk Nelson With
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי :)
קליפ שעשה לכן את זה:
אין [:
המנטלסיט,על טבעי,90210,כוכ נולד,אמריקן אידול! [:
ספר / פיק השבוע:
נופוש P:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המפמ"ר המזדיין ><
משהו ששימח:
מלאא :)
משהו שהעציב:
אחח...כל כך הרבה \:
ציטוטיה:
חחחח היו כל כך הרבה בבר מצווה צחקתי כ"כ הרבהה! והיום משיעור מת' אבל אינלי כוח להזכרXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אין
המלצת השבוע:
עוד 8 ימיםםםםם!~
התמונה הכי חמה:
אז מה אם טיפה נטשתי,מקפליי עדיין אהבת חיי הראשונה (H)

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifוויקנד....

מצעד הלהיטים של מקפליי:
5 קלורס כי הוא היה באמטיוי היטס 875789898 פעם קוראפטד THNL
מלא שירים של ביבר .____. בושה ועוד מלא. אינלי כח פשוט לכתוב.
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקוש ATL
קליפ שעשה לכן את זה:
ישלי טראומות מהקליפ החדש של מיילי
כמעט מלאכים 4 בלאדי ולטיין שאני רואה ברגעים אלה ורק צורחת האנה מונטנה הפיג'מות אווטאר XD החצויה 2
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלכך הרבה. אבל אני אכתוב את כל הפריקה בהעציב פשוט
משהו ששימח:
היה בכלל ?
משהו שהעציב:
מה אני עושה כש.... ידיד 1 - אני אוהבת אותו והוא אהב אותי אבל חשב שאני לא אותו וירד לו מימני ועכשיו לא ידוע אם הוא מרגיש משו או לא ? ידיד 2 - היה לי קראש עליו, אנחנו קרובים, גיליתי שהוא אוהב אותי, ירד לי מימנו, הוא מרחיק את החבר הכי טוב שלי מימני כדי להיות איתי לבד כשהוא מודע לזה שאני אוהבת את ידיד1 ? ידיד 3 - ישלי קראש עליו ואנחנו קרובים ואני נוגעת לו כל היום בתחת ואני לא יודעת מה לעשות איתו |: האעאאע דיי אני מאבדת מלא ידידים וחברים שלי |: אני מרגישה שאני נשארת לבד וזה מחרפן אותי
ציטוטיה:
"יש שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן, נכון בעונה הראשונה של קאסי מר וכל אלה חיו ברחוב ? מה קרה כשמר הייתה במחזור ? היא גנבה תחבושות מהסופר ? ומאיפה היא קיבלתה את חזייתה הראשונה ? גנבה מדלתא ? O:" "תגידי כלבים יכולים להיות הומואים ולסביות ?" מההרצאה שהייתה לנו על סמים - הזה שהסביר הביא לנו משקפי תחת מימד בשביל הסרט - "לא לשבור,לקרוע,לאכול,להסניף,להריח,לשתות,לבדוק ממה עשויות המשקפיים. אלה משקפיים פשוטות בשנקל, אי אפשר לראות איתן אווטר אז אין לכם מה לגנוב אותם. אנחנו נראה עכשיו סרט ונסגור את כל האורות, לא להרדם בבקשה. תודה." שני ידידים שלי אומרים באותו הזמן XD - "אומרים לי שאני דומה לג'סטין ביבר. אני מרגישה יפה ונאהב פתאום" "וואי הג'סטין ביבר הזה אחד המכוערים וההומואיםם מאיפה הפליצו אותו" שיעור מדעים שנייה אחרי ששאלתי את חברה שלי בנוגע למר XD - מדברים על רבייה ועל איברי מין וכאלה XDDD "אמממ המורה אני מעדיפה להאמין שבאנו עם החזייה...חסידה !!!! יופי סטפי את והמר והחזיות דלתא שלה -.-"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
פראמור - איגנורנס
המלצת השבוע:
תתנזרו מאהבה .___.
התמונה הכי חמה:
פושפוש ♥

DannyMcFly

New member
טום ! הוא פשוט חתיך ../images/Emo99.gif

אוו פראמור $^@#%^@#^%@#%^ אהבת חיי !!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפליזז..

את יכולה להעלות קישור עם התמונות של מקפליי שמשם לקחת את התמונה של טום? ביקשתי גם שבוע שעבר ואפחת לא ענתה >:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifסורי לא ראיתי OO:

וואי כמעט כל אתר חדשות העלה את כל התמונות |: יש פה מלא תמונות חדשות בעמ' הראשונים - http://missionmcfly.hyves.nl/photos/?ga_campaign=photoAlbumEntry_HUBHeader ותכתבי בחיפוש פאן פייג'ס\לייקים בפייס super records UK אז יש שם באלבומים את כל התמונות החדשות מהגרין סקרין וזה ובחברים תכתבי mcfly fans, יש להם גם אלבומים עם תמונות חדשות

למעלה