MCweekend

../images/Emo34.gif../images/Emo82.gif../images/Emo146.gifMCweekend../images/Emo20.gif../images/Emo89.gif../images/Emo95.gif../images/Emo131.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
קישור למדגישומטיק
http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

ריהותם

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo130.gif../images/Emo223.gif../images/Emo203.gifMcWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
המפף.לא יודעת.
סא"ל חרדלי-מים Red Hot Chili Peppers-Blood Sugar Sex Magik כוורת יזהר אשדות וברי סחרוף אהוד בנאי-בלוז כנעני הדג נחש המושלמים האלו!!!!!!!!
הלהקה המגניבה של השבוע:
הדג נחש וכל מי שלמעלה
קליפ שעשה לכן את זה:
Red Hot Chili Peppers-Funky Monks
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאסור לבנות בבי"ס שלנו לבוא עם מכנסיים קצרים.אבל זה נאכף כמו כל החוקים כמו לא לבוא בגופיות ורק עם תלבושת
שרוצים לשנות את הספר אזרחות שעתיים חלון ביום שישי
וארבע כנראה ביום רביעי הספר המטומטם הזה שגזר לי מלאאאאאא מהשיער!
משהו ששימח:
אין המון שעות,המערכת יחסית למיליון חלונות סבירה. שיעורי תקשורת
כל כך התגעגעתי!
משהו שהעציב:
שהסתפרתי שלא מצאתי את היומן של זבנג
ציטוטיה:
למורה שלנו לאנגלית קוראים דבי, רועי:"שמעו סיםור קצר ואפילו קצת מצחיק על היום בו פגשתי את גבי ודבי"*מסתכל על המורה*
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הפיג'מות!
המלצת השבוע:
לשמוע מוסיקה עברית!
התמונה הכי חמה:
השיעררררררררררררר

../images/Emo248.gifשיער גודל../images/Emo70.gif

אבל זה בכל זאת מצער XDDD קרה לי כמה וכמה פעמים . ואחרי התספורת הוא מזבל את השכל שהיה שרוף. זה כ-ל הספרים ככה . :) ותקשורת
יום ראשון יהיה לי את השיעור הראשון . יאיא 3>

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני יודעת ששיער צומח

אבל היה לי שיער ארוך כ"כ הרבה זמן,והוא גזר לי מלאאאא,וזה מבאס אותי ממש כי עכשיו הוא באורך ביניים כזה. אבל מה שמנחם זה ששיער צומח:) וכן,תמיד לספרים יש נטייה לגזור את כל השיער. תקשורת!@##@%#$@#
היה לי אתמול שיעור ראשון,וממש התרגשתי! אני מרגישה מה זה פוסטמה,אבל די,אני חולה על המקצוע הזה,והמורה הזו,וממש כיף לי ללמוד את המקצוע הזה!(והלוואי שימשיך להיות כיף!) ועכשיו גם יהיה מורה טוב למעשי אני מקווה אז בכלל יהיה מגניב! ברצינות,כמעט חצי מהמערכת שלי היא תקשורתבין עם עיוני,מעשי או עבודת חקר. שזה יוצא שכמעט כל יום בשבוע יש לי תקשורת! אחח,מגניב לי.ואנחנו גם לומדים פחות שעות משאר המגמות
רק חבל שהשעת תקשורת בשישי היא אחרי שעתיים חלון,אבל כמו שהמורה אמרה "רותם,את יכולה לבזבז את ה16% היעדרות שלך בתקשורת על יום שישי" היי,אני קיבלתי אישור להבריז!
בהצלחה בשיעור הראשון!אני מקווה שיהיו לך מורים טובים ותהני מהמקצוע הזה,כי הוא באמת כיף,בעיקר בכיתה י'.וגם בי"א.אני מקווה שימשיך להיות כיף בי"ב!

../images/Emo248.gifטנקס 3>

והאמת שנראלי שיש לי מורים טובים! כל י"א סיפרו לי שהם ממש אחלה D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifישלך מורה שקוראים לה דבי? *~*../images/Emo23.gif

חחחחחחחח D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא בטוח

כי כנרהא אני בקבוצה השניה של אנגלית. והיא די מוזרה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחחחח,

איך היא יכולה להיות מוזרה עם שם כזה מושלם? *~* חחח סתם. אבל לכי תדעי. אולי במקרה השם משפחה שלה זה פלטצ'ר. OO" כי גם אמא של טום מורה וקוראים לה דבי.XDD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאם זו הייתה אמא של טום,נראה לי

שהייתי יודעת XDDDDDD ולא השם משפחה שלה לא פלטצ'ר,והיא חזרה ללמד תיכון כי הבן שלה סיים תיכון ועכשיו היא יכולה ללמד בתיכון שוב,כשהבן שלה למד תיכון היא הייתה ביסודי.והיא מוזרה
חחח אמא של טום מורה?למה?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחחחחחח ,

אולי הבן שלה זה בעצם הבת שלה וזאת קרי והיא בכלל לימדה באנגליה? חחחח
אני לאדעת למה היא מורה. אבל אני זוכרת שפעם אחת שאלתי אותה מה היא עושה והיא אמרה לי שהיא מורה. :) ~אני כ"כ מתגעגעת לזמנים האלה שהיא הייתה עונה לי
דבבי
~ חחח

../images/Emo248.gifמקוויקנד../images/Emo23.gif../images/Emo248.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: פייט פור יור רייט . :) רום D:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: נוט אפרייד - אמינם המלך
ועוד שירים שלו D:
הלהקה המגניבה של השבוע: מקמקמקמק
קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s&NR=1 אה וגם הסרטון שהדלת נפתחת על ספייייייר XDDD זה הרג אותי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: The O.C .
אוי אני מחכה לעונה הרביעית של גוסיפ גירל (13.9) והעונה השישית של על טבעייייייייייי(24.9) וגם לעונה החדשה של 90210 (13.9)
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כל הפאקצות בכיתה כרגיללללללללל . X_X כיאלו ילדה אחת מטומטמת חושבת שאולסטאר עושה פלטפוס ברגל ._. עוד ילדה מפגרת אחת לא יודעת מה המשמעות של עם הספר . ועוד ילד מטומטם שלא יודע מיזה חיים נחמן ביאליק . גאד איזה סתומים >:
משהו ששימח: הולך לאחי אחלה בצבא
( אם לא הזכרתי אחד מהאהבות הגדולות שלי בחיים זה מצלמות , סדרות , מוסיקה ואח שלי
) היום הראשון בלימודים! ובכללי אני מתחילה ללמוד תקשורת! אושרגדווווווול 3>
משהו שהעציב: הדג זהב שלי מת ממנת יתר
ציטוטיה: המורה כתבה על הלוח משוררים שנלמד עליהם וכאלה . ובין המשוררים היא כתבה את ביאליק . מתן : מי זה ביאליק ? אני : הלווווווווווווווו מתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן , ביאליק נדנד!! " אשכרה קמתי וצעקתי עליו התעצבנתי נורא . XD והקטע שהוא יודע מיזה . הוא סתם רצה לעשות פוזות!
מתנגן בראש / בפלייליסט: נמנמנמ לדעת O:
המלצת השבוע: חייבים להתחיל לראות גוסיפ גירל! D: אה ולגלוש בפורום אופנה. אני כבר קבועה שמה XDD
התמונה הכי חמה:
תמונה מתוקה שצילמתי בספונטניות כן ? D:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDDDD

איך הדג שלך מת ממנת יתר ? XDDDDDDDDDDDD זה כלכך מתאים לצור, רות או לי, לא לך WTF XDDDDDDDDD

דאמ -.-

אם את אומרת שדבר כזה יכול לקרות רק לך לצור או לרות אז את באמת לא מכירה אותי בשיט

MadBerry

New member
../images/Emo110.gif ~

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: One Republic - All the Right Moves
הלהקה המגניבה של השבוע: One Republic
קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: עידן הקרח 3
מתנגן בראש / בפלייליסט: ראי "קליפ" ^
המלצת השבוע: תשקיעו בלימודים. זה ישתלם. באמת
סופשבוע נעים

LioritaGirl

New member
משפחה קרועה - ציטוטיה לפנים ../images/Emo98.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: NOTHING Memory Lane כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: You Me At Six - Stay With Me Madcon - Beggin Club Can't Handle Me - Flo Rida (Tyler Ward, Cobus Potgieter Cover) הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלללי.
וטיילר וורד, ישלו קאברים מאגניבים
קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=yx7QabCkxOc&feature=related XDDDDDDDDDDDDDD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: SUPERNATURAL
הישרדות 20 אמריקה
ספר / פיק השבוע: משחקי הרעב *~* משהו שהכעיס אתכם השבוע: כמה פוסטמים מהכיתה
משהו ששימח: שבת בבוקר
משהו שהעציב: חוסר חתיכים בעליל
ציטוטיה: ~קרב דודות~ "מה עשית לילד המסכן ?!" "זה לא אשמתי השיער לא הסתדר לו !" "אז עשית אותו פישינזון ?! תוסיפי גרביים וסנדלים והוא רוסי !"
"קאיוש , איך עושה פרה ? הווווווווווווווווו" "אתה תפחיד אותו !" "אני לפחות עושה את הקולות האמיתיים ! בחיים לא שמעתי פרה שעושה מו, כלב שעושה האב או ברווז שעושה גע !"
"הילה מתי נולדת ?" "בשנת תשס'ד" "ומתי אני נולדתי ?" "בשנת פלמ'ח"
~אישה עוברת ומדברת בפלאפון-"חיפשת אותי ?" ~ אבא - "מי חיפש אותך י'יצורה"
אמא - "נכון שאומרים שילדות מתחתנות עם דמות האב ? אל תעשי אתזה"
"תיראו אני יכול להרעיד את הראש בלי לגעת בו !" ~מרעיד את הראש בלי לגעת בו~ "זה כשהוא מנסה לחשוב ולא הולך לו"
~אחרי הרעידת ראש~ "אח זה כואב במוח" "זה רק במקרה שיש לך אחד"
"מה זה מרוץ מכוניות בפלאפון ?! חמודי, אנחנו היינו משחקים בגוגואים !" "כן זה היה במאה הקודמת, כשהם היו ילדים. "
מתנגן בראש / בפלייליסט: בייביקייקס
המלצת השבוע: שבת בבוקר יום יפה
התמונה הכי חמה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חפירה D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאיזה תמונה. *~* איזה עיניים ../images/Emo99.gif

והציטוטים .XDDDDD

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifמקוויקאנדדדדדדדדד!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
פוליש ואלון אגיין ^^
The Wanted - All Time Low Train - Hey, Soul Sister Maroon 5 – Misery Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire BoB feat. Hayley Williams - Airplanes
קליפ שעשה לכן את זה:
Maroon 5 – Misery http://www.youtube.com/watch?v=WXNqs0LEEss Jellyfish - Baby's Coming Back http://www.youtube.com/watch?v=YHwwKSxJA-A&ob=av2e
איך פגשתי את אמא פרייז'ר
הילדים בסדר
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חוסר התחשבות
משהו ששימח:
אומנם לא שיבצו אותי בבסיס סגור, אבל לפחות שמו אותי בקריה ^^
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The Wanted - All Time Low
המלצת השבוע:
החיים לא הולכים בדיוק בדרך שתכננתן, אבל לפחות אל תלכו בכיוון השני כי יש דרכים אחרות שעוד לא ראיתן
התמונה הכי חמה:
גם בצבא יש רגעים אומנותיים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif רייביי כל השירים "שעשו לך את השבוע"

-לדעת למה הרגשתי צורך לשים את זה במרכאות- אלה ה-שירים!!

למעלה