חזרנו היום מהביקורת אצל ד"ר שינדלר.

נת נות

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo9.gifחזרנו היום מהביקורת אצל ד"ר שינדלר.

התיקון מעולה, הילד מלאך..
לא הפסיק לחייך אל הרופא. ד"ר שינדלר אפילו השתמש בקלישאה של "את בטוחה שלילד הזה היה קלאב פוט?"... איזה כיף!

inbal38

New member
../images/Emo140.gifאיזה יופי !

הכי כיף בעולם לשמוע כאלו דברים. בטח תומר מאושר בלי הנעליים, הוא כבר מראה סימנים של זחילה ? איזה נהדר ! ענבל.

סבתא53

New member
איזה יופי

גם אנחנו היינו אתמול אצל שינדלר גבס חמישי..חבל שפספסנו אתכם שימשיך ככה בי סבתא

סבתא53

New member
כן הזמן עובר

מהר כשנהנים...חה חה חה..נשאר עוד אחד ואחכ הניתוח שממנו יש לנו פרפרים בבטן... מה שלום אחותך? שבת שלום סבתא

נת נות

New member
../images/Emo13.gif יכול להיות שנפגשנו רק לא ידענו... ../images/Emo13.gif

היינו שם מתשע וחצי עד אחת עשרה ומשהו, נראה לי... מי עושה לכם את הניתוח? לנו עשו את הניתוח ד"ר שינדלר וד"ר שר ביחד. ד"ר שר פשוט מקסים. אם אתם צריכים הכנה נפשית לניתוח, בשמחה, אתם יכולים להתקשר אלי (תשלחי לי מסר, אני אשלח לך את הטלפון שלי). אני זוכרת שפחדתי נורא לפני הניתוח, אבל הכל עבר ממש חלק....

ליבי א

New member
איזה יופי שנשמע רק בשורות טובות

גם לנוגה שלנו עשו את הניתוח ד"ר שינדלר וד"ר שר והם צוות מדהים. אתם בידים טובות.

סבתא53

New member
אז כנראה נפגשנו

בלי שידענו כי אנחנו הגענו בעשר וחצי אבל התחבאנו בחדר של הצוות כדי לחסוך מאורון את כל המיקרובים והוירוסים. לפנינו היה תינוק בן שבוע ואחכ אנחנו. דר שינדלר אמור לעשות את הניתוח אני לא יודעת עם דר שר או לבד. אנחנו מאד במתח בגלל ההרדמה המלאה ומקווים לטוב. אני אשלח לך מסר. המון תודה ושיהיה שבוע טוב וגם שנה טובה.... תודה סבתא

נת נות

New member
את תומר בסוף לא הרדימו בהרדמה מלאה...

ברגע האחרון, בגלל שהיה מרדים מנוסה, נתנו לו אפידורל, וככה הוא יכל לאכול כבר שעה אחרי הניתוח...

פרלמנים

New member
ענת../images/Emo70.gif יישר כוח../images/Emo70.gif

הקלישאה הזו עושה לכולנו נעים...קלישאתית ככל שתהיה... ברכות על הביקורת
מה עם שוויץ? ג'סיקה

למעלה