MCWEEKEND

אוףף גם בו אני מאוהבת ../images/Emo3.gif

אני חייבת להפסיק להתאהב באנשים ככה סתם ..

../images/Emo175.gif ואו גם אני ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אבל תלוי אם זה לסקסיים כאלה או לערסים מגעילים כאלה... כי אני שונאת שהערסים שמים את המכנס בסוף התחת!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחחחחחחח ראיתי את כל הסירטונים את קרועה

אעעעעעעעש XD ואת POV את שלחת לי נכון? (ממזמן) וואי עדידי שנים לא דיברתי אייתך .. לאן נעלמת? ולמה את אפעם לא מתחברת למססן!?!

polly88

New member
אחח../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

דאגי כזה חתייך
!!!!!אני נמסה!!

sweet shir

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo118.gif ,If you believe it’s in my soul"

,I’d say all the words that I know Just to see if it would show, That I'm trying to let you know, That I’m better off on my own."
שיר השבוע של מקפליי: Little Joanna
אין שיר יותר מעודד וכיפי ממנו!! :) She Falls Asleep Danny Is Gay חחח הפכתי אותו לרינגטון שחברה ספציפית מתקשרת אלי. XD
שיר השבוע לא של מקפליי: La La Land - Demi Lovato החרישה של הלייף חחח Pieces - Sum 41
The All-American Rejects~ Stab My Back Time Stands Still Night Drive 11:11 PM I'm Waiting
אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי
אני במקפליי אטאק! (L) וגם AAR.
אלבום השבוע: Move Along - AAR
קליפ השבוע: המוווווון של מקפליי. ישנים. D: יואו הם היו כאלו קטנים פעם. וחשאיים! O: חחח אם הם היו יודעים שעכשיו הם יחפרו נון-סטופ על החיים האישיים שלהם בטוויטר... מי היה מאמין.
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: מקפליי פופ וורלד ספיישל (סיייייימון.
), אמריקן איידול, פרוייקט מסלול, חשופים, הישרדות, גריק, 90210, המשרד, האוס (היה את פרק 207!!!D:) גוסיפ גירל ועל טבעי.
סרט השבוע: The House Bunny (חח מטומטם לחלוטין. ראיתי רק בגלל שטייסון ריטר משחק שם. קושקושוני
), נערי ההיסטוריה ורטטוי.
עיצבן השבוע: המורה מגישה אותי על G וF על 98 בזמן שהממוצע האמיתי שלי זה 98 ו97. לא יכלה להגיש אותי על 100?! ><"
העציב השבוע: סרטון ממממממממממש עצוב שהראו באופרה על תינוק שמת בגיל 99 ימים. בכיתי בהיסטריה חח
שימח השבוע: ל"ג בעומר, מקפליי והארקו.
ציטוט השבוע:
He was gay. And he was a horse. He was a gay horse.​
מתוך בלוגה של פרנצ'סקה, על הסרט 'דמדומים'. עצבנה אותי רוב הביקורת, אבל היו כמה קטעים משעשעים. :) "רוברט פטינסון, בחור בגילי, הנראה כאילו הוא מבלה את חייו בלנסות להיראות כמה שיותר מלוכלך מבלי להיראות כמו קבצן." "בינתיים, עשרים הדקות הראשונות שלו בעצם ממוקדות בכך שאדוארד ובלה מחליפים ביניהם פרצופי עצירות קשים במגוון מקומות: המעבדה, החממה, חצר בית הספר וחדר האוכל. אחרי ששניהם מוכיחים סופית שאת שיעורי המשחק שלהם הם לקחו בסטודיו ע"ש אגם רודברג, מתפנה אדוארד הערפד להציל אותה ממוות. ואז שוב, מאונס קבוצתי. ואז, שוב, מנפילה מבניין רב קומות." "כשבלה מגלה שאדוארד הוא ערפד, היא נסערת. נורא נסערת! לא נותר בידיה דבר מאשר לעשות את המעשה הטבעי, שקול והגיוני ביותר, שהוא לרוץ איתו ליער, במקום שקט, בו רק הוא והיא יכולים לשבת ולדבר, בלי שאף אחד ישמע או יראה. ועל זה נאמר - אם עץ נופל ביער, והוא פוגע בבלה ואדוארד - האם למישהו יהיה אכפת?"
Tom: "Why am I in this band? fat and talentless."​
~שומעת האחים ג'ונאס~ אבא שלי צעק: "תנמיכי את המטורפת הזאת!"
מתנגן בראש/בפלייליסט: What A Catch, Donnie - FOB Can't Have You - Jonas Brothers What I've Been Looking For - HSM Night Drive - AAR
התמונה הכי חמה: ציור מהמם!:)

rox love BSM

New member
חחחחחחחחחחחחח אבא שלך

חחחח התחלתי לצחוק בקול רם! האוס
קמרון וצ'ייס! גם אותי מגישים על 98 בג'! מה מפריע להם לתת עוד 2 נק'?!

sweet shir

New member
אני לא יודעעעת! היו אנשים שהיו אמורים לקבל 90

והיא הגישה אותם על 95 אבל לי היא לא יכולה להעלות 2 נק' כי זה מחשיד? מה מחשיד בזה שבכיתת דוברי אנגלית יוגשו הרבה תלמידים על 100 בF ו-G? זה לא מחשיד בכלל! ><" סורי על ההעצביםXDDDDD

../images/Emo109.gifחח וואי הציור מוזר

פשוט כי קשה לי לדמיין את זה XD אבל הג'ינס מצויר בצורה מושלמת *__* האוס
צ'ייס
מה זה פרק 207? O:

sweet shir

New member
הג'ינס כ"כ יפה!!! בהיתי בו שעה. XD

ומזתומרת קשה לדמיין? לא קראת את הספר ה7? חחחח הפרק עם סטיב מקוויןןןD: והחולה איידס שמשתעל דם על קמרון.. ושקמרון וצ'ייס שוכבים. פשוט פרק אדיר.D: בכלל העונה ה2 מעולה.
חבל שעכשיו בעונות העדכניות הכל כבר גרוע :(

../images/Emo109.gifחחח ברור שקראתי

רק אף פעם לא ראו אותם בסרטים ככה, אז בגלל זה XD אוי זה היה פרק ממש אדיר! אבל קמרון הייתה הזויה לגמרי חח הייתי בשוק (אני רואה בפעם הראשונה
)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח הציטוט האחרון../images/Emo6.gif

Charley XD

New member
הארי לעולם יזכיר לי סוס

וזה אחד החזקים XDDDDDDDDDDD אה ואני כועסת עלייך שאת לא שותפה לאהבה הפורצת שלי לגבי החצי השני שלו ! טוב נו לפחות לשחקן ><" הוא הדבר הכי קושקוש שיש ואת צריכה לאהוב אותו !! וכמו שאמרתי על הציטוט האחרון (וזה היה שנינון מצידי ! אני דורשת שתשימי אותו איפשהו...) יחי הקול הסקסי שלהם
אהההה רגע ! נזכרתי, גיליתי שהם עשו גם קאבר ל"וואט אי גו טו סקול פור" והטיפשים שינו את המילים ! עוד שנייה בכיתי מרב צחוק. איזה כיף שאת רואה על טבעי XD אני מתרגשת ... ושיר יא פרפקציוניסטית ! למרות שהמורה זונה ><" את גומרת אם אנגלית השנהההההההההה זונה. 3>

sweet shir

New member
אמ, לא.

חהחה זה כיף לייבש.D: לעומת זאת, החצי השני האמיתי שלו, כן נאהב. דראקוש3> שמו תמיד צריך להאמר עם -וש3>, עד כדי כך הוא נאהב! XD אכן קול מסוקס. סקס אפיל היסטרי בוקע מבעד לרמקוליי. אפילו דאגי אמר. XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם גם עשו קאבר לייר 3000 וגם לו שינו את המילים. XDDDDD חחחחחחחחחחחח לא קשור פרפקציוניסטית, זה על העיקרון שהבית ספר שלי תמיד עושה דווקא! 33333>

Charley XD

New member
גם לזה הם שינו את המילים ?!

איזה מכוערים XDDDDDDDDDD והקול כל כך סקסי שאני כמעט לא שולטת בעצמי וקופצת מעזריאלי אבלאבל גם את השחקן, כי הוא קשקוש, כן עד כדי כך נאהב ! והקנאה ! הוו הקנאה ... (אני מרגישה כמו דמות מאנטיגונה- לצאת מזה) שלי יגיש אותי על נכשל במתמטיקה D:

sweet shir

New member
אין דבר יותר סקסי מעצירות XDDD

יש תמונה אחת מהסרט ה3 שהוא ממש מתוק בה... זה מנחם אותך? :) חטא ההיבריס! טוב בעצם לא.. את לא מתיימרת להבין את האלים / אומרת שאת האל. אז איזה קנאה הייתה באנטיגונה בעצם?
אל תדברי שטויות!

Charley XD

New member
כולי נרגשת !

יש קטע שאת אוהבת אותו ? מרשים. ייאי מיי ~תדמייני פונפונים~ אני לא זוכרת .. אנטיגונה זה כזה שנה שעברה ! כאילו פפפ... (!!) אהה אני אל את לא יודעת ? ואני לא מדברת שטויות. רציני לגמרי ...

למעלה