אוקיי אנשים עוד שאלה לדיון

Bartal j

New member
../images/Emo35.gifאוקיי אנשים עוד שאלה לדיון

1.אם הייתם יכולים לשחק אחת מהדמויות את מי הייתם רוצים לשחק ? 2.איזה פרק הכי עיצבן אתכם ? 3.מה הפרק הכי מרגש של רוזוול? 4.מה אתם חושבים עם מי בסוף מקס יהיה טס או ליז? 5.מה אתם חושבים עם מי בסוף מייקל יהיה עם איזבל או עם ליז? 6.מי הזוג הכי מעצבן? 7. מי הזוג הכי חמוד?

Bartal j

New member
../images/Emo70.gifהנה תשובותי!

1. אני הייתי מתה לשחק את מריה ולהתנשק עם מיקל החתיך
2. הפרק שהכי עיצבן אותי היה שמייקל היה חולה אחרי שביקר את ריוור דוג 3. הפרק האחרון היה הפרק הכי מרגש 4. נראה לי שמקס בסוף יהיה עם ליז ואני מקווה שטס תמות!!! 5. מייקל חייב להיות עם מריה הם הזוג הכי שווה שמה!!! 6. הזוג הכי מעצבן הוא ליז ומקס אין לי משהו נגדם הם בטצת חמודים והכל אבל אננשים כמה הם מתפלספים בדיונים על הקשר שלהם.. 7. הזוג הכי חמוד הוא איזבל ואלכס חחח הם חמודים ביחד!

shasha14

New member
הנה../images/Emo44.gif../images/Emo26.gif

1.אם הייתם יכולים לשחק אחת מהדמויות את מי הייתם רוצים לשחק ? את איזבל היא דמות נורא מעניינת...
2.איזה פרק הכי עיצבן אתכם ? גל חום או משהו שליז ומקס התנשקו בלי הפסקה זה היה נורא מעצבן
3.מה הפרק הכי מרגש של רוזוול? אממ הפרקים האחרונים 4.מה אתם חושבים עם מי בסוף מקס יהיה טס או ליז? אמממ הייתי רוצה שהוא יהיה עם טס אבל זה די ברור שהיא ישאר עם ליז, הרי הם השחקנים הראשיים... 5.מה אתם חושבים עם מי בסוף מייקל יהיה עם איזבל או עם ליז? מה??? 6.מי הזוג הכי מעצבן? מקס וליז 7. מי הזוג הכי חמוד? איזבל ואלכס

h e n y

New member
נוו מה זה לא היה כבר?

ח'ברה- תיתעדכנו
.אם הייתם יכולים לשחק אחת מהדמויות..: את ליז
לנשק את מקס
איזה פרק הכי עיצבן אתכם
- הפרק שטס
נכנסה לחיינו, כמו עלוקה
מה הפרק הכי מרגש של רוזוול
- הפרק הסופי הסופי הסופי הסופי הסופי הסופי של רוזוול{ואני לא יגיד כלום
}
מה אתם חושבים עם מי בסוף מקס יהיה טס או ליז?- אני כבר יודעת עם מי הוא יהיה.. אבל בלי שום קשר ברור שהוא יהיה עם ליז..
מה אתם חושבים עם מי בסוף מייקל יהיה עם איזבל או עם ליז{מריה את מתכוונת}
- כנ"ל... אבל בלי שום קשר.. עם מריה... אין לו קשר עם איזבל
מי הזוג הכי מעצבן
- מקס וטס{לא שהם זוג...
}
מי הזוג הכי חמוד
- ליז ומקסס חולה על שניהם ביחד

נמימה

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif../images/Emo108.gif

אם הייתם יכולים לשחק אחת מהדמויות את מי הייתם רוצים לשחק ? איזבל
קודם כל כדי להתנשק עם אלכס
וגם היא דמות מעניינת
איזה פרק הכי עיצבן אתכם ? הפרק שמקס וליז התנשקו ללא הפסקה
זה היה מעצבן, ונמאס כזה....
מה הפרק הכי מרגש של רוזוול? בנתיים ראיתי רק עונה 1, אז.. פרק אחרון לעונה
מה אתם חושבים עם מי בסוף מקס יהיה טס או ליז? ליזזזזזזזזזזזזזזזזזז
הם נועדו להיות ביחד! טס זונה מסריחה.. מקס וליז מנט טו בי
אפילו שהם מעצבנים כי הם יותר מדי קיטצ'ים
מה אתם חושבים עם מי בסוף מייקל יהיה עם איזבל או עם ליז? טוב אז עם איזבל או מריה? מריייייייהההההה
היא חמודה, היא אוהבת אותו הוא אוהב אותה=ביחד
וחוץ מזה.. איזבל של אלכס
מי הזוג הכי מעצבן? מקס וליז! אני אוהבת את מקס, ואני חושבת שהם מתאימים, אבל הם פוצ'י מוצ'י כזה
נאחס
מי הזוג הכי חמוד? דפנטלי אלכס
ואיזבל
מלכים
שניהם שולטטטטטים

נמימה

New member
הידיים של ../images/Emo113.gif../images/Emo108.gif

קולין מפחידות בתמונה ששמתי..
חחחחח זה מהגלריות

sweetyheart

New member
../images/Emo12.gifגם את אוהבת את אלכס?

אני חשבתי שאני היחידה שאוהבת אותו....
זאת אומרת אני אוהבת את מייקל ואז את אלכס! הוא כזה חמוד!!! באמת הייתי בשוק איך היה לו שתי קולות ... (אני הייתי קול אחד
) יש לך איסי?

sweetyheart

New member
../images/Emo46.gifאיזבל כבר תפוסה! ../images/Emo46.gif

אתה יכול לקחת את טס....

h e n y

New member
כן..... אלכס....../images/Emo9.gif

החננה המתקתק והחמוד שכובש את כול הבנות...
חבל שהוא-
מתתתתתתתתתתתתתתת

Bartal j

New member
אנשים התכוונתי למריה לא לליז

סורי על הטעות המביכה הזאת

sweetyheart

New member
../images/Emo79.gifת ש ו ב ו ת../images/Emo79.gif

אם הייתם יכולים לשחק אחת מהדמויות את מי הייתם רוצים לשחק ? את מריה ואת איזבל
איזה פרק הכי עיצבן אתכם ? מצטערת זה
מה הפרק הכי מרגש של רוזוול? מהעונה השלישית אז זה גם
מה אתם חושבים עם מי בסוף מקס יהיה טס או ליז? אני כבר יודעת.. למרות שזה ברור מאילו ודבר שני-את מי זה מעניין?
מה אתם חושבים עם מי בסוף מייקל יהיה עם איזבל או עם ליז? איתי! אני גם יודעת את התשובה..
מי הזוג הכי מעצבן? אין דבר כזה וגם כשיש אז זה רק בעונה השניה...
מי הזוג הכי חמוד? איזבל ואלכס הם מושלמים יחד...

r o s w e l l

New member
שלי..

1. הייתי רוצה לשחק את ליז כי אני ממש ממש משמ דומה לה, לפי דעתי.. 2. הפרק שהכי עצבן אותי - four squae 3. הפרק הכי מרגש - blind date 4. מקס צריך להיות רק עם ליז! 5. מייקל ומריה צריכים להיות יחד 6. הזוג הכי מעצבן אותי זה אלכס ואיזבל.. 7. והזוג הכי יפה זה מקס וליז! אין עליהם!

Roswell Girl

New member
טרלהלה תשובותתתת

1. הייתי רוצה לשחק את ליז.. (מסיבה מ-א-ו-ד ברורה לעין) 2. הפרק (לא זוכרת איזה זה היה) אבל הוא היה עם טס.. וגרר!! בא לי לזרוק עליה איזה נעל!! 3. אמ. אני לא יודעת... כולה ראיתי עונה אחת. 4. ליז!!!!! 5. איזבל או ליז? את מתכוונת איזבל או מריה... אז אני חושבת שמריה. 6. אוי אין לי מושג.. 7. ליז ומקס!!

fetch

New member
בלה...תשובות

1.אם הייתם יכולים לשחק אחת מהדמויות את מי הייתם רוצים לשחק ? איזבל, היא מגניבה כזאת. 2.איזה פרק הכי עיצבן אתכם ? אמ. נגיד toy house. בלי סיבה מיוחדת. 3.מה הפרק הכי מרגש של רוזוול? בינתים אהבתי את "דסטיני" 4.מה אתם חושבים עם מי בסוף מקס יהיה טס או ליז? ליז :( הלוואי טס. 5.מה אתם חושבים עם מי בסוף מייקל יהיה עם איזבל או עם ליז? מריה. אבל יכול להיות נחמד עם איזבל.... 6.מי הזוג הכי מעצבן? ליז ומקס...בלה 7. מי הזוג הכי חמוד? אלכס ואיזבל היו חמודים לפני החרטא של העונה השנייה (זה לא נחשב ספוילר, נכון?) ועוד כמה זוגות שלא זוגות... קייל וטס, מריה ואלכס, וכו'....

למעלה