איזה ספר תקחו אתכם ל.....

sagiberg

New member
../images/Emo35.gifאיזה ספר תקחו אתכם ל..... ../images/Emo20.gif

1. טיסה ארוכה 2. אי בודד (לא שיש הרבה כאלו)

הממממ....

לטיסה ארוכה אני חושבת שאני אקח את הארי פוטר החמישי רק כי הוא, נו, ארוך. לשתי הטיסות האחרונות (שתיהן ללונדון
) שהייתי בהן, לקחתי בפעם הראשונה את "המשחק של אנדר" (הספיק בדיוק) ובחזור את "בשורות טובות" (פעם שלישית או רביעית שקראתי אותו) ובפעם השניה בהלוך את Neverwhere (פעם ראשונה באנגלית, פעם רביעית בכלל. וזה הרי ספר [מעולה~!] על לונדון) ובחזור ישנתי
. זה היה מעשר בלילה עד שמונה בבוקר, דאמיט! התעכבנו שעות בשדה התעופה.

sigalit33

New member
"הארי פוטר" - רעיון טוב../images/Emo45.gif

לטיסה ארוכה וגם לדרך חזרה, ספרי "הארי פוטר" נראים לי אופציה מצוינת. ובקשר לאי בודד, אהמ... אני עוד צריכה לחשוב על זה!

perhay

New member
לאי בודד...

הכי מתאים לקחת את ספרו של מייקל מורפורגו "הממלכה של קנסקי" (הוצאת ידיעות אחרונות, סדרת פרוזהעשרה 2001), אשר עלילתו מתרחשת באי בודד. מייקל בן ה-11 מטייל בסירה עם הוריו סביב העולם, עד שבליל סערה הוא הועף מהסירה ונקלע לאי בודד. למחרת מתברר לו שהוא לא לבד באי. מישהו מתחיל לדאוג לו ולהגיש לו צלחת עם
פירות וקערית מים זכים, ולאחר שנחשפת זהותו של אותו אדם מסתורי מתפתחת ביניהם מערכת יחסים מאד מיוחדת. ספר מומלץ לא רק לבני נוער. עוד פרטים מעניינים על הספר ועל הסופר בכתובות האינטרנט הנלוות.

משהו ארוך שעוד לא קראתי...

מצטרפת בחום להארי פוטר בטיסה ואפילו יישמתי כשטסתי השנה ללונדון-אכן מתאים...ואת "לעולם לא עולם"בגירסה העברית קראתי דוקא אחרי שחזרתי למרות(ובגלל) לונדוניותו הרבה. הממלכה של קנסקי אכן הברקה ואני מצטרפת בחום להמלצה ואם כבר נוסעים לאי בודד בואו לא נקפח את "אי הילדים" הותיק. אבל לתשובה האמיתית שלי אני מחזירה אתכם בכל זאת לנושא ההודעה כי כשצריך להעביר את הזמן אלמנט ההפתעה והמתח יכול להועיל ביותר.

חוטהשני

New member
אני אקח 2 ספרים כל אחד מסוג אחר.. אחד - ספר קליל - רומן פשוט ולא מסובך. (כמו הספרים של מיכל שלו..) השני - ספר מעניין - הדורש חשיבה ולא קל לקריאה (כמו הספרים של מאיר שלו- שהם כתובים מקסים, אבל גם מאתגרים..) והסיבה היא שאם לא יהיה לי כח לקרא ספר מאתגר - אז יש לי אפשרות לקרא ספר יחסית קל ../images/Emo8.gif

ואני כבר הספקתי לחזור ../images/Emo13.gif

אחרי שלקחתי כצידה (לטיול) ולטיסה את "הזכות לעצלות" ואכן מימשתי אותה במלואה כי הספר עדיין מונח על השידה... |חו"לומות
|

למעלה