M i k e s F a n
New member
../images/Emo35.gifאיזו סדרה להחזיר למסך../images/Emo35.gif../images/Emo44.gif
טוב אני מתכוונת לעשות משהו וזה יהיה בעזרתכם כמובן. עצומה הפונה לערוץ הילדים שמבקשת להחזיר למסך הטלוויזיה את הסדרה הכי מבוקשת! אז נתחיל בכך שכל אחד ואחד מכם ירשום כאן שם של סדרה אחת (בינתיים), סדרה מצולמת ונוסטלגית, שהייתם רוצים לצפות בה שוב ושלא שודרה הרבה זמן. בנוסף לשם הסדרה רוי שתרשמו מדוע להחזיר דווקא את אותה סדרה שאתם רוצים. את בחירתכם נא לשרשר מתחת להודעה זו כך (עם אייקון כוכבית):
צער גידול בנות. שזו הבחירה שלי בעצם... אני נורא אוהבת את הסדרה הזו ויש לה הרבה עונות יפות, מהנות וחינוכיות לדעתי. זה בעצם סקר בחירתי, עוד שבועיים מהיום (יום ו' - 9.2.07) נספור את הקולות שלכם והסדרה שתתבקש הכי הרבה תהיה לעצומה שאני יעלה לכאן לפורום ואז נחתום כולנו וכל מי שיחפוץ). סבבה
O.K שבת שלום לכולם ו
שלכם- סיגל
טוב אני מתכוונת לעשות משהו וזה יהיה בעזרתכם כמובן. עצומה הפונה לערוץ הילדים שמבקשת להחזיר למסך הטלוויזיה את הסדרה הכי מבוקשת! אז נתחיל בכך שכל אחד ואחד מכם ירשום כאן שם של סדרה אחת (בינתיים), סדרה מצולמת ונוסטלגית, שהייתם רוצים לצפות בה שוב ושלא שודרה הרבה זמן. בנוסף לשם הסדרה רוי שתרשמו מדוע להחזיר דווקא את אותה סדרה שאתם רוצים. את בחירתכם נא לשרשר מתחת להודעה זו כך (עם אייקון כוכבית):