איזו סדרה להחזיר למסך

M i k e s F a n

New member
../images/Emo35.gifאיזו סדרה להחזיר למסך../images/Emo35.gif../images/Emo44.gif

טוב אני מתכוונת לעשות משהו וזה יהיה בעזרתכם כמובן. עצומה הפונה לערוץ הילדים שמבקשת להחזיר למסך הטלוויזיה את הסדרה הכי מבוקשת! אז נתחיל בכך שכל אחד ואחד מכם ירשום כאן שם של סדרה אחת (בינתיים), סדרה מצולמת ונוסטלגית, שהייתם רוצים לצפות בה שוב ושלא שודרה הרבה זמן. בנוסף לשם הסדרה רוי שתרשמו מדוע להחזיר דווקא את אותה סדרה שאתם רוצים. את בחירתכם נא לשרשר מתחת להודעה זו כך (עם אייקון כוכבית):
צער גידול בנות. שזו הבחירה שלי בעצם... אני נורא אוהבת את הסדרה הזו ויש לה הרבה עונות יפות, מהנות וחינוכיות לדעתי. זה בעצם סקר בחירתי, עוד שבועיים מהיום (יום ו' - 9.2.07) נספור את הקולות שלכם והסדרה שתתבקש הכי הרבה תהיה לעצומה שאני יעלה לכאן לפורום ואז נחתום כולנו וכל מי שיחפוץ). סבבה
O.K שבת שלום לכולם ו
שלכם- סיגל

porky169

New member
אין לכם מה להתאמץ../images/Emo134.gif

ערוץ הילדים לא מוכנים להחזיר שום תוכנית נוסטלגית ואם אם כן אז זה משהו שחרשו עליו אינספור פעם כמו צער גידול בנות ואריזה משפחתית(סליחה אבל זה באמת נמאס כבר לראות את התוכניות האלה)

porky169

New member
אולי../images/Emo134.gif

אני אני עדיין אומר שאין מה לנסות

את קוראת מחשבות../images/Emo12.gif

בדיוק חשבתי לכתוב להם מכתב...על צער גידול בנות. אז כן, גם הבחירה שלי היא צער גידול בנו

RossandRachel

New member
רעיון מצוין-- אבל לא צער גידול

כי באמת חרשו על זה מספיק...לא? לדעתי מי הבוס יהיה מעולה!

JAMES DEAN

New member
נזכרתי בסדרה ששווה מדי פעם לראות

זאת הסידרה על הילדה שחייה גם במים וגם ביבשה על איזה אי בודד כזה. ובתוך המים יש מעיין ביה"ס שחוקר אותה ואת החבר שלה שהוא בעצם סוג של לויתן. מישהו יודע על מה אני מדבר?

ala40

New member
ואיך כותבים באנגלית מחוץ לחוק

עם בובי המחסל ורינו ריינס רינו נסע בהרלי דוידסון ובובי המחסל נסע בהמר H1 שחור וד'ס דיקסון רדף אחריו סדרה נהדרת ואיפה היא מוקורנת כיום ?לא חשוב שפה פשוט אני משוגע על הסדרה הזאת .

למעלה