אנשים טובים אתם מוכנים לחזור אלינו אני מרגישה שפספסתי משהו לא ממש מצליחה לעקוב אחרי מהלך הענינים כאן בזמן האחרון אולי משהו אצלי לא בסדר או שסתם חלק כאן המריאו במעלות הרוחניות כל כך גבוהה ששכחו אותנו פשוטי העם אנ דברו אתנו לאט שנבין
קשה להאמין אבל זה התחיל כהלצה - הסלוגן "אמץ לך אייקון" אחרי שכולם פה נדבקו בלימוניות. ומאז זה תופס תאוצה. המטרה לדעתי היא, כמו שאנו בוחרים כל דבר - אם לחייך או לבכות, אם להפגע או למחול, על איזה צד של המיטה לקום בבוקר ועד הדברים הקטנים כמו שני סוכרזית או שלוש. "אמץ לך אייקון" בעצם מציע לך אפשרות בחירה, אפשרות לגישה שונה, החלטה שמחר את עושה את זה אחרת. אם זה הולך להיות יום של חיוך, או יום של קריצה, או יום של דמעה.. או סתם יום של פרחים ושמש וציפורים. יחפנית גם הציעה לאמץ צבע, ואני חושבת שזה נפלא, אם יהיה לך יום כחול (תודה לערוץ הפורנו) או יום כתום (תודה לקינלי ז"ל) או יום של קשת גוונים. הכל מותר והרשות נתונה (זכרתי נכון?!?) (ועכשיו היו אמורים לבוא מלא אייקונים אבל תודות למחשב המ´עפן שצריך בכלל לנשק לו לו ת´הארד דיסק שהוא נותן לעבוד עליו... זה ייאלץ לחכות) שיהיה לכם יום נפלא כמו שאתם עושים לי!! (ואני מאלתרת - [פרה] [ינשוף] [שמש] [סביון]) אוהבת ציפ
חחחח רחל, גם אני... הלכתי לאיבוד ../images/Emo53.gif
מה קרה פה ביומיים האחרונים...? מרגישה חצי שותפה מאז תופעת האייקונים החלה לנצח פה... אנסה לקרוא שוב מחר, אולי אבין יותר בבוקרו של יום ולא בסוף יום מעייף.. אוהבת אתכם, אילת.