אני נכנסת קוראת ויוצאת

rachell

New member
../images/Emo35.gif אני נכנסת קוראת ויוצאת

אנשים טובים אתם מוכנים לחזור אלינו אני מרגישה שפספסתי משהו לא ממש מצליחה לעקוב אחרי מהלך הענינים כאן בזמן האחרון אולי משהו אצלי לא בסדר או שסתם חלק כאן המריאו במעלות הרוחניות כל כך גבוהה ששכחו אותנו פשוטי העם אנ דברו אתנו לאט שנבין

rachell

New member
../images/Emo35.gif אימצתי אייקון

ישבתי קראתי ולא הבנתי מה כתבתם ואני לא מנשקת הרדיסקים אם הם מרגיזים אני מרביצה להם האיקון להיום..........................
היום בבוקר כשנסעתי לעבודה השמש החלה להציץ כל השמיים היו זרועים עננים קלילים הצבועים בודור צהבהב ותכלת מדהים שווה לקום ב - 5:00 לא?

rubber duck

New member
והאייקון שלי : ../images/Emo13.gif

הרבה זמן לא כתבתי כאן
ואני כאן כל יום אני פשוט שקוע באהבה
שלכם באהבה
שרון

אני על חלקי בבלגן :))

קשה להאמין אבל זה התחיל כהלצה - הסלוגן "אמץ לך אייקון" אחרי שכולם פה נדבקו בלימוניות. ומאז זה תופס תאוצה. המטרה לדעתי היא, כמו שאנו בוחרים כל דבר - אם לחייך או לבכות, אם להפגע או למחול, על איזה צד של המיטה לקום בבוקר ועד הדברים הקטנים כמו שני סוכרזית או שלוש. "אמץ לך אייקון" בעצם מציע לך אפשרות בחירה, אפשרות לגישה שונה, החלטה שמחר את עושה את זה אחרת. אם זה הולך להיות יום של חיוך, או יום של קריצה, או יום של דמעה.. או סתם יום של פרחים ושמש וציפורים. יחפנית גם הציעה לאמץ צבע, ואני חושבת שזה נפלא, אם יהיה לך יום כחול (תודה לערוץ הפורנו) או יום כתום (תודה לקינלי ז"ל) או יום של קשת גוונים. הכל מותר והרשות נתונה (זכרתי נכון?!?) (ועכשיו היו אמורים לבוא מלא אייקונים אבל תודות למחשב המ´עפן שצריך בכלל לנשק לו לו ת´הארד דיסק שהוא נותן לעבוד עליו... זה ייאלץ לחכות) שיהיה לכם יום נפלא כמו שאתם עושים לי!! (ואני מאלתרת - [פרה] [ינשוף] [שמש] [סביון]) אוהבת ציפ

יחפנית

New member
לנשק לו את ההרד דיסק מממממ

אני אנסה את זה בפעם הבאה שזה יתקע ...... מדובר על הקשיח ...... נכון ?????.

אילת33

New member
חחחח רחל, גם אני... הלכתי לאיבוד ../images/Emo53.gif

מה קרה פה ביומיים האחרונים...? מרגישה חצי שותפה מאז תופעת האייקונים החלה לנצח פה... אנסה לקרוא שוב מחר, אולי אבין יותר בבוקרו של יום ולא בסוף יום מעייף.. אוהבת אתכם, אילת.

למעלה