אפשר להצטרף חבריה?

../images/Emo35.gif אפשר להצטרף חבריה?

ענבל תתבישי לך שלא אמרת לי!! אני בת 20 וחצי מרותקת לכיסא גלגלים C.P והחלום הוא ללעסוק בתחום של חינוך מיוחד לעזור לילדים ונוער ... ראיתי כאן שירשור על צעד קדימה"אני נמצאת בעמותה למעלה מ11 שנים אכן משתמשים שם בסכום מיוחד על מנת שכל אחד יגיע לרמת העצמאות המקסימלית שלו..ציוד כזה ניתן למצוא במלבט בתל השומר על פי מיטב ידיעתי וחיפושי לצעד קדימה אין אתר אך אוכל לברר זאת אם תרצו...מצטערת אם נדחפתי והפרעתי לכם לילה טוב אנשים!!
שנה טובה

לנשמה הפצועה שלום

קודם כל, ברוכה הבאה למשפחתנו ההולכת ומתרחבת. את לא מפריעה לנו, את חברה רצויה כאן, כמו כל אחד/אחת מהחברים/חברות שיש בפורום. חיפשתי אתמול את האתר של "צעד קדימה", והוא אכן נמצא, בקרוב הוא יהיה בטאגליינס, [השורה הכחולה שרצה למעלה, בראש הדף]. לפי מה שקראתי אתמול מהודעתה של פאני, "צעד קדימה" עושה עבודת קודש בכל הקשור בקידום ילדים, ובהבאתם למצב של עצמאות מקסימלית. אני מכירה גם את מילבת, לא מקרוב, אבל קראתי עליהם כאן מסיפוריה של טל, מנהלת פורום ריפוי בעיסוק, כאן בתפוז. אשמח אם תמליצי על הפורום שלנו לעוד אנשים, שכן כל הצטרפות כזו שלכם חיונית וחשובה, ולא פחות חשוב:עושה לנו טוב על הלב, אז שוב, ברוכה הבאה! יש לנו משהו משותף, כי גם אני מרגישה שייכות למשפחת החינוך המיוחד הנפלאה שמיוצגת כאן בתפוז בכבוד ע"י דיאנה, ליאת.

סימונה4

New member
|ברוכה הבאה, נשמה פצועה.../images/Emo24.gif

שמי סימונה. גרה בנתניה. נכתCP .אני בת 47 .מתקשה בדיבור. ולא מתפקדת כלל בידים. נעזרת עד כמה שניתן ברגלי הימנית.בבקרים אני עובדת ב"המשקם" נתניה. גם לי היה חלום דומה לשלך. אני שאפתי להיות מורה לחינוך מיוחד. אך,החלום נגוז. ברוכה הבאה למשפחתינו. סימונה.

סימונה יקרה

כל הכבוד על קבלת הפנים לגולשת נשמה פצועה, והחיבוק החם שהענקת לה. נקווה שהיא תרגיש חלק ממשפחתנו ההולכת ומתרחבת, ליאת.

סימונה

מוכנה לתת עידוד מתי שתרגישי שאת צריכה את זה, אם זה כאן בפורום או במייל שאת כבר מכירה אותו, ליאת.

../images/Emo51.gifליאת וסימונה על קבלת הפנים

סימונה הצטערתי לשמוע שלא הצלחת להגשים את חלומך
האם תוכלי לספר עליו עוד?יש לך אייסיקיו?ובכלל אם יש למישהו כאן יש איסיקיו או מסינ´גר אשמח להכיר אותכם... ושאלה לכולם האם מישהו בעל נכות גבוהה הצליח להתעמת עם ביטוח לאומי ולקבל מימון ללמודים גבוהיים?אשמח לשמוע על כך... שיהיה ערב טוב לכולם!!!...

סימונה4

New member
יש לי מסינג´ר!../images/Emo70.gif

המסינג´ר שלי הוא: [email protected] אני מופיעה תחת השם סימונה. רק קצת סבלנות.כי אני מקלידה באצבע אחת ברגל ימין.בסדר?

אין בעיות בכלל סימונה../images/Emo24.gif

יש לי סבלנות אני מקלידה עם הסנתר וזה לאט ... מקוה שנדבר בקרוב לילה טוב לכולם!

נשמה הפצועה היקרה

אין לך על מה להודות לנו בקשר לקבלת הפנים, אנחנו מקבלים לכאן כל מי שרוצה להיכנס ולהציץ לתוך עולמנו, וכמובן שנשמח לעזור לך בכל מה שתרצי, ליאת.

היי

היי יש לי ICQ 172199869 וקצת סבלנות כי אני לא נמצאת בבית כל הזמן כי אני בצבא ואני עושה שם גם לילות

@יעל@

New member
קצת הרבה מאוחר אבל ...

ברוכה הבאה
לפורומינו
וקבלי
וגם
לבואך....

יעל

למה מאוחר? אנחנו מקבלים את כל החבר/ה/ים חדש/ה/ים שמחליטים להצטרף אלינו באהבה, וכך גם נהגנו לגבי נשמה הפצועה, וענבל, שהצטרפו השבוע למשפחתנו ההולכת ומתרחבת, מי ייתן ויצטרפו עוד. אני שולחת לשתי החברות החדשות:
, ליאת.

כלב וחתולה

קבלי צל"ש על דאגתך לנשמה הפצועה. אני בטוחה שיש לה את הסיבות שלה, מדוע היא בחרה דווקא בכינוי הזה. אבל כל הכבוד על הדאגה, ליאת.

למעלה