אתם שואלים

../images/Emo35.gif אתם שואלים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

באז שלום חברי! ההקדמה בהודעה הבאה, שאלות לשרשר להודעה זו, מאחר וההקדמות שלי לא יכולות להיות חלקות מספויילרים! היום תראיינו את קפטיין היחידה החמישית אייזן סוסקה דשיגולם בידי Ayelet chan ושבוע הבא תגלם בפנינו Kiaritchan את הולואיצ'י.

טעות בתמונה!+ ההקדמה |ספויילר| 62

גומן על הטעות בתמונה ההיא, אבל לאמשנה. יש לו תסביך אלוהות קשה מאוד והוא בהחלט רוצה להיות אלוהים- ולא משנה מה עומד לו בדרך! זה ששיטה בהינאמורי קירה ורנג'י והכול סול סוסאיטי, זה שגרם להינאמורי לתקוף את חברה הטוב ביותר, ולבסוף גם הממזר שתקע לה סכין בגב (תרתי משמע).... זה שניצח את הבאנקאי של איצ'י באצבע אחת, מי שחושק בהוגיוקו ומתקשר עם המנוסים.... קבלו בצרחות "אייזן טאיצ'ו!" וזעם נמרץ את.... אייזן סוסקה!

לבנדר א

New member
אני נראית מאוד מפתה ככה!

אם זה לא תוך כדי אכילת ביסקוויט עם שוקולד או צחוק חסר מעצורים. P:

זה סתם נראה וונבי קן צ'אן. >:

ובדרך כלל זה דווקא אחרי ביסקוויט עם שוקולד. כמו שבאחת הפעמים שנמרחנו (תרתי משמע) מול המחשב בחצות, כשהצעת לי ללקק את השוקולד מהסנטר שלך. זה היה נסיון פיתוי זדוני בהחלט. O_0 אכן, ביסקוויט עם שוקולד משפיע עלייך בצורה שפלאף רנג'י/ביאקויה משפיע עליי. ^_^ אנחנו זוג נרקומניות קטינות. (שיט, אני חושבת שאבא קרא את זה
)

לבנדר א

New member
XD תודי שהתפתת!

אגב, זה לא כיף לראות פרק חדש בלי לצחקק ולצווח ולהמרח עם מישהו. )= אני יראה את זה איתך עוד כמה ימים, קפיש?

עמדתי בפיתוי בגבורה נאדרה.

אך אני עדיין מתחרטת על העניין לפעמים. @_@; [יאפ! ^_^] [גם אם... זה פילרים. הדבר הטוב היחידי שאפשר להתנחם איתו זה מעט פאןסרביס יורסוי.]

shui chan

New member
אייזן ^__^

מה היה הקטע בפרק 62 עם השיער והמשקפיים?!@@!#@!# אהה? משחק אותה ערס אה?! חכה חכה >;

Aizen Sousuke

New member
../images/Emo190.gif לא!!! אני לא בישי??!?!

הערת איילת-הוא בישי בלי משקפיים *-*

Sakai Shana

New member
פתחת...יוזר...?...XDDDDDD

חולת נפש. ז"א חולה נפש. אומשהו. נכון שאתה איכס? ];

למעלה