אתם שואלים

../images/Emo35.gif אתם שואלים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כן, אני יודעית שזה באיחור קל, אבל מה לעשות שהמיום בימי רביעי יש לי מעין "מגה אימון קראטה", מאחר ואני גם סמפאי של הקבוצות הראשונות, גם מתאמנת בקבוצה רגילה שלי וגם עם הבוגרים. אז לאיחור- תתרגלו. וחדל קשקשת- היום תראינו את... הוא אדום שיער עצבני אבל הוא לא רנגי,הוא נמוך אבל הוא לא היטסו, ולמרות שהוא חובט מעולה (בעיקר בקאוונג'ים למיניהם) הוא לא שחקן בייסבול... אז קבלו במחיאות כפיים את מטאטא הרצפות האלים, הקולגה העצבני של אורורו ולפי כמה חשדות גם דלוק בסתר על יוזו.... קבלו במחיאות כפיים את.... ג'ינטה! בגילומה של marinaaa שבוע הבא תגלם -karyn את סוי פונג. אם ברצונכם לגלם דמות שלחו לי מסר. שאלות מביכות והזויחות יתקבלו בברכה.

ג'ינטה D:

1.מ1 עד 10. עד כמה בא לך לאנוס את יוזו O:? 2.האם איי פעם נאנסת על ידיי תחרנגולות פתאח? 3.נכון שאתה מרגיש מקופח כי אורהרה מקיים יחסי מין עם אורורו? אני אחשוב על עוד בהמשך... @.@

marinaaa

New member
אמ..../images/Emo110.gif

1.מ1 עד 10. עד כמה בא לך לאנוס את יוזו - היוזו הזאת. הי לא עושה לי את זה. 2. האם איי פעם נאנסת על ידיי תחרנגולות פתאח? מזה?=O 3.נכון שאתה מרגיש מקופח כי אורהרה מקיים יחסי מין עם אורורו? - בהחלט. אני אחשוב על עוד בהמשך... @.@ - אני אחכה.

shui chan

New member
רק שאלה אחת לי אלייך *__*

נכון שהצלחת להבין שיש משהו בין יורואיצ'י לאורהרה?

שאלה לי אלייך...../images/Emo94.gif

גם אני אוהבת את השיפ יורוהארה אבל אף פעם לא יצא לי להעמיק בזה...מי הסאמה?

לא יודעת...יורואיצ'י אוקע זה קצת...

מוזר 0.0 אם כבר יורוהארה אז זה כשיורואיצ'י מחטיפה לאורהרה צ'פחות כל פעם שהוא מעצבן אותה...לא?

Goggle Girl

New member
הקטע הוא שיורואיצ'י היא בין היחידים

שמכירים את אוראהארה האמיתי, וזה לא אוראהארה שאיצ'יגו מרביץ בו מכות כשהוא מעוצבן. זה האוראהארה שגורם לאיצ'יגו סיוטים בלילות ודחף עז לרוץ ולהתחבא

marinaaa

New member
זה כמו../images/Emo110.gif

שיש לראפרים הקשוחים והאפלים על הפנים לי זה על התח. זה טרנד חדש כזה. בקרוב תראי כולם עושים ככה. סתם. מכים אותי.

Violettecat

New member
ג'ינטה קון יקר, יש לך משפחה?

זה נראה קצת כאילו אתה מתנחל אצל אורהארה בחנות, אתה אוהב סרטים כתומים?

marinaaa

New member
להגיד לך ת'אמת..../images/Emo110.gif

יש לי משפחה. אנחנו משפחת פליטים מאפגניסטן. ואני עובד אצל אורהארה כדי לפרנס את כולם.

Goggle Girl

New member
אז, ג'ינטה

את מי באמת אתה אוהב, אורורו, יוזו או קארין? (או שמה זה בוסטאפו שבו אתה חושק?) ואם התשובה היא אחת מן השתיים האחרונות (התשובה בתוך הסוגריים לא נחשבת בספירה זו) מהם סיכוי ההישרדות שלך מול זעמו של איצ'יגו?

למעלה