אתם שואלים

../images/Emo35.gif אתם שואלים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

היה לנו אחלה שבוע, עליתי שתי דרגות בקראטה, הרבצתי קצת לגיא וחטפתי בתמורה אגרוף רציני לאף, פרק 63-64 יצא *שיירד! שיירד כבר!* כולנו עשינו קוויזים וחיטטנו באינטרנט (שהרי- מה נעשה אחרת?). זו הדמות האחרנוה! תירשמו כבר! אין. לי. יותר. דמויות. אם לא תירשמו אני אפסיק את הפינה! ובנימה יותר ידידותית: היו תראיינו את... היא נקראת אפרסק אבל היא לא כתומה, היא העוזרת הכי חמודה שקיימת, זו שהעריצה את דמעות את הקפטיין שלה, והחברה הכי טובה של היטסוגאיה עוד מימי האקדמיהה.... אז קבלו בקריאות "שירוצ'אן!" ובניפופי ידיים את הינאמורי מומו! בגילומה של חנ הלא היא HINAMORI אין שבוע הבא. דמויות אנשים! דמויות!

SasuNaru

New member
או או אני רוצה להיות האנאטארו!!! X3

ניחע לשאלות... את יודעת מזה יאוי? O: האם ראית אי פעם גבר ערום? :O האם אי פעם נכנסת בטעות לארון של פלוגה 4 וראית משהו שרצית/לא רצית לראות? O:

Hinamori

New member
^________^

את יודעת מזה יאוי? O: לא. ס.ס האם ראית אי פעם גבר ערום? :O מ-מה ? א-אממ ... לא ^^;;;;;; |מוטרדת| האם אי פעם נכנסת בטעות לארון של פלוגה 4 וראית משהו שרצית/לא רצית לראות? O: לא ס.ס ... אני כמעט לא מבקרת שם, רק כשאני חייבת ^^; המטאטאים שלהם מפחידים אותי >:

RaVeN IYI

New member
>> אני גין, מיאו~ שאלות D:

היטסוגאיה-קון P: מספר שאלות לי אליך~ נכוע שאתה משתמש בג'ל חוחובה? נכוע שאתה מת על איך שהעיניים של גין מתעקלות? נכוע שאתה מת עליי? P: נכוע שהקוקס המפחיד של הינאמורי צריך לרדת ושהיא צריכה להסתובב יותר עם פזור? נכוע שגינאמורי סגין?? ^^ נכוע שאתה לא תרביץ לי בגלל שאני אומרת את זה? ;; נכוע שאתה אוהב בוטנים כמו דמבו? D: נכוע שאתה בתול? 3: מיאו~

RaVeN IYI

New member
אז לא את התבלבלת, אני התבלבלתי :O~!

~טיפשה~ ;; XD אבל היה כיף לכתוב ת'שאלות עצמן D: וחנצ'אן יכולה לענות לי בתור הינאמורי על השאלות שהצגתי להיטסו XD כלומר, להיעלב מהעובדה שחשבתי אותה להיטסו >> כיכי אני רוצה תשובות ;; זה כיף -.-

Hinamori

New member
דמו, אני הינאמורי ;;

אבל אני אענה ^^ נכוע שאתה משתמש בג'ל חוחובה? לא יודעת באיזה ג'ל הוא משתמש >: נכוע שאתה מת על איך שהעיניים של גין מתעקלות? גם לא יודעת >: נכוע שאתה מת עליי? P: נה, אני באמת לא יודעת הרבה על שירוצ'אן ... ;; נכוע שהקוקס המפחיד של הינאמורי צריך לרדת ושהיא צריכה להסתובב יותר עם פזור? מה ? את באמת חושבת ככה ? ד-דמו ... >: נכוע שגינאמורי סגין?? ^^ לא >: היטסו אוהב אותי ואני אותו !!1111 >: נכוע שאתה לא תרביץ לי בגלל שאני אומרת את זה? ;; הוא כן ^^; נכוע שאתה אוהב בוטנים כמו דמבו? D: אני לא חושבת שהוא אוהב בוטנים ם.ם נכוע שאתה בתול? 3: לא, הוא נולד בדצמבר אז הוא קשת ^-^

Sakura Kinomoto

New member
הינאמורי צ'אאאאןן!! ^0^

1.נכון את קוואי>.<? 2.איך קוראים לדבר המגניב הזה שאוסף לך את השיער? 3.מה את אוהבת באייזן?( *מבט שנאתי*>__>) 4.נכון שהיטסוגיה טאיצ'ו גם קוואי????(>.<) 5.מה תגובתך על התמונות הבאות?:
-^______________________^-

Hinamori

New member
^_____^

1. א-אני ? ^^; אמ ... לא יודעת ^^; 2. קוראים לו "הדבר שאוסף את השיער של הינאמורי" ^-^ 3. לא ;; אני אוהבת את שירוצ'אן ! 4. בטח ^-^ שירוצ'אן קאוואיייייייי D: 5.
- נאנאו-צ'אאאן ! ^-^
- שירוצ'אן קאוואיייי ~^-^
- קוצ'יקי טאיצ'ו !!!111 O:
- אנו ... אנו .... לא יודעת ^^;
- ניא~ זה טעימ ^-^;
- קון-סאן~~~~~ ס.ס ^_____________________________________________________________^

Neon taichou

New member
הינאמורי-קון O:

מתי התעוררת מהתרדמת? נכון שאת עושה להיטסו ילד? אנסו אותך פעם? למה את שמה את השיער המושי-מושלם שלך בעגבנייה המעאפנה הזאת? את נראית איתה כמו ספרנית בת 60.

Hinamori

New member
^-^

מתי התעוררת מהתרדמת? אתמול ! ^_^ נכון שאת עושה להיטסו ילד? האאאי [: אנסו אותך פעם? ל-לא ^^;;;; |הדחקה| למה את שמה את השיער המושי-מושלם שלך בעגבנייה המעאפנה הזאת? את נראית איתה כמו ספרנית בת 60. כבר פעם שנייה שאומרים לי את זה היום >: זה באמת כ"כ נורא ?

yuval chan

New member
הצעות לדמויות-

קון? טאוסוקי? רוקיה??????????? איצ'יגו? אישידה? רנג'י? ביקויה? גנג'ו? אבא של איצ'יגו? קארין? יוזו? אורהורה? יוראיצ'י? סוי פונג? קן צ'אן? גין? הולוו? סופר הולוו 3:? הולוו איצ'י?????? העוזר של אורהורה????? היטסוגאיה?????

למעלה